معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین:

تصادفات جاده‌ای قزوین در سال جاری ۲۰ درصد کاهش یافته است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: افزایش بیماری کرونا و مراقبت نهادهای متولی همچون پلیس موجب شده تا تصادفات جاده‌ای به نسبت سال ۹۸ با کاهش ۲۰ درصدی روبرو باشد.

تصادفات جاده‌ای قزوین در سال جاری ۲۰ درصد کاهش یافته است

منوچهر حبیبی در جلسه سلامت و امنیت غذایی استان که ظهر امروز در سالن جلسات باقرالعلوم مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد اظهار داشت: با کاهش 20 درصدی حوادث ترافیکی در سال جاری به نسبت مدت مشابه سال گذشته برخوردار بوده‌ایم که این موضوع نتایج قابل قبولی را از خود نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: همچنین میران تصادفات جاده ای نیز با کاهش 20 درصدی مواجه بوده که لازم است با افزایش مراقبت‌‌ مجموعه‌های مربوطه این عدد را به 100 درصد افزایش دهیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین افزود: تلاش مجموعه پلیس و نهاد‌‌های متولی همچون دستگاه‌های امدادی و پایگاه‌های اورژانس، کاهش ترددها به سبب بیماری کرونا، تعطیلات و مراقبت ارگان‌ها از جمله عوامل کاهش تصادفات جاده‌ای در سال جاری بوده‌اند.

حبیبی تصریح کرد: لازم است تا افزایش خطوط هوایی در استان را داشته باشیم چرا که قزوین از نقاط صعب‌العبور زیادی برخوردار بوده که لازم است نقطه‌یابی شده و پس از برنامه‌ریزی‌های لازم در اختیار فرمانداران نواحی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه قزوین استانی پرتردد است گفت: به همین سبب نقطه‌یابی‌ها جز ضروریات شمرده می‌شود و اجرای آن بخصوص در اتوبان غدیر و محور راه اصلی به الموت لازم است تا کار برای دستگاه‌های امدادی، هلال احمر و اورژانس تسهیل شده و با سرعت بیشتری مصدومین را به مراکز درمانی انتقال دهند.

افزایش جمعیت در گرو حمایت از مادران باردار است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: مراقبت از مادران باردار و کودک از موضوعاتی است که لازم است مورد توجه ویژه دستگاه‌های متولی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گیرد.

حبیبی با بیان اینکه مراقبت‌های بارداری و کودک از اهمیت بالایی برخوردار است ادامه داد: چرا که افزایش جمعیت در گرو حمایت از این دو قشر است و لازم است تا حمایت‌های لازم از آن‌ها صورت گیرد.

این مسئول خاطرنشان کرد: تغدیه مادران باردار نیز از موضوعاتی است که باید مورد حمایت دانشگاه علوم پزشکی و سایرنهادهای متولی قرار گیرد تا با کمک به تهیه و توزیع مواردی همچون مکمل‌های غذایی بین مادران باردار و کودکان در مسیر سلامت جامعه و افزایش جمعیت گام برداریم.

وی با اشاره به اهمیت دوران کودکی گفت: شاکله فرد از نطر جسمی و روحی در این دوران شکل می‌گیرد و در صورتی که قادر به مراقبت‌های لازم از آن‌ها باشیم با جلوگیری و کاهش آمار مشکلاتی که در دوران جوانی و میانسالی بروز می‌کند روبرو خواهیم بود؛ لذا ضروری است تا برنامه‌ریزی‌های این بخش با دقت بیشتری صورت گیرد.

منبع: تسنیم

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید