فیلم/ پشت پرده لغو تخریب یک ویلا در لواسان چه بود؟
در بهمن ۹۷، رأی تجدیدنظر و قطعی کمیسیون ماده۱۰۰ برای تخریب طبقات اضافهی این ملک صادر و پس از شکایت مالک (حسن میرمحمدعلی) نیز مورد تأیید قرار گرفته است.
![فیلم/ پشت پرده لغو تخریب یک ویلا در لواسان چه بود؟](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MWRjZmUwoh64/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJDIkTQ8Lx7kc/MWRjZmUwoh64.jpg)
خبرگزاری دانشجو نوشت: صبح یکشنبه ۲۵ خرداد، رأی قطعی تخریب اضافه طبقات ملک داماد علی شمخانی ( آقای حسن میرمحمدعلی ) در لواسان، در آستانهی اجرا بود که نمایندگان مالک با ارائه یک دستور موقت توقف عملیات اجرایی از سوی دیوان عدالت اداری مانع اجرای این حکم شدند.
نکتهی عجیب ماجرا اینجاست که پیشتر و در بهمن ۹۷، رأی تجدیدنظر و قطعی کمیسیون ماده۱۰۰ برای تخریب طبقات اضافهی این ملک صادر و پس از شکایت مالک (حسن میرمحمدعلی) نیز مورد تأیید قرار گرفته است. اما اکنون و در آستانهی اجرای حکم به ناگاه از شعبهی دیگری به طرز عجیبی به نام مالک سابق این ملک (فرشاد کمال) دستوری برای توقف اجرای حکم تخریب صادر میشود!
حال باید دید تصمیم نهایی دیوان عدالت اداری چه خواهد بود ؟!
38
..... ویلای دختر خانم .......تخریب شد ! یعنی ویلای داماد .... راتخریب می کنند!!!!؟؟؟؟
شمخانی. ببین. چگونه. به. مردم. ستم. دیده. همیشه. دروغ. سر. هم. میکنی آخه تو. مسلمانه. صد رحمت. په یهود
.عجب غافل بودم من جه ساده دل بودم من