بحران در انتظار ۳۰ میلیون نفر از جمعیت ایران/ دریاچه نمک خطرناک تر از دریاچه ارومیه است

بحران در انتظار ۳۰ میلیون نفر از جمعیت ایران/ دریاچه نمک خطرناک تر از دریاچه ارومیه است

احمد امیرآبادی فراهانی پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه همایش ملی "بحران دریاچه نمک و پدیده گردوغبار در حوضه مرکزی ایران "که در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد، با اشاره به جدی بودن بحران دریاچه نمک اظهار داشت: خطرات ناشی از دریاچه نمک به‌مراتب بیشتر از دریاچه ارومیه است چرا که این حوضه از فلات مرکزی جمعیت بسیار بالایی را در خود جا داده است.

امیرآبادی با اشاره به سدسازی‌های غیراصولی در مسیر دریاچه نمک افزود: میزان حق آبه‌های ورودی به دریاچه در طول سالیان گذشته کمتر شده است تا جایی که امروز تبدیل به یک بحران بزرگ در عرصه ملی شده است و مجلس مصمم است تا برای رفع بحران ایجادشده اقدامات لازم را انجام بدهد.

امیرآبادی بابیان وسعت بسیار بالای حوضه دریاچه نمک خاطرنشان کرد:استان‌های مجاور دریاچه نمک نیز به خاطر وسعت بالای حوضه دریاچه، درگیر بحران‌های ایجادشده خواهند بود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تاکنون مجلس شورای اسلامی تعامل خوبی با دولت داشته است، تأکید کرد: بحران دریاچه نمک بحران ملی است و باید با طرح‌های ملی برای آن چاره‌اندیشی کنیم و برای این زمینه در صندوق توسعه ملی لایحه‌های لازم را به تصویب رسانده‌ایم.

امیرآبادی بابیان اینکه دریاچه نمک برای نزدیک به 30 میلیون نفر از جمعیت کشور بحران خواهد آفرید، گفت: بحران دریاچه نمک را مسئولان استانی مدنظر قرار داده‌اند اما با حمایت‌های ملی و پوشش مناسب رسانه ملی باید دغدغه‌های لازم برای چاره‌اندیشی دریاچه نمک ایجاد کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

27

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    ظرفیت این کشور ۶۰ الی ۷۰ میلیون نفر‌ جمعیت بوده و با رشد سریع وحشتناک جمعیت در دهه ۶۰ و ۷۰ و متعاقبا انتقال سریع جمعیت از روستاها به شهرها، رشد شدید مصرف گرایی و توسعه بی قاعده شهرهای بزرگ لطمات زیادی از جهات توسعه موزون و محیط زیست خورده ایم. الان هم‌باید با کنترل توسعه شهرها و استفاده از فناوریهای نوین در آب و انرژی و کشاورزی، کشور را حفظ کنیم.