۴ خطه شدن ۷۲ کیلومتر از جاده هراز

وزیر راه و شهرسازی از ۴ خطه شدن ۷۲ کیلومتر از جاده هراز خبر داد.

۴ خطه شدن ۷۲ کیلومتر از جاده هراز

محمد اسلامی، در حاشیه آئین بهره‌برداری ۶ کیلومتر از پروژه ۴ خطه جاده هراز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امروز دو بخش ۳ کیلومتری در محور پلور - لاسم و دیگری در بخش وانا به بهره‌برداری رسیده است، گفت: با بهره‌برداری از این ۶ کیلومتر، ۷۲ کیلومتر از جاده هراز ۴ خطه شده و ۲۹ کیلومتر باقی می‌ماند که در دست احداث است.

وی با بیان اینکه این پروژه جزء سخت‌ترین عملیات راه سازی کشور محسوب می‌شود، تصریح کرد: به دلیل استفاده همزمان مردم و عملیات اجرایی پیمانکاران، این پروژه، پرهزینه و زمان‌بر شده است با این وجود به دنبال آن هستیم تا پایان این دولت، مشکلات آن برطرف شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: تونل وانا و پلی که در ابتدای آن احداث شده است، بزرگترین و طولانی ترین تونل جاده هراز با طول ۱۷۰۰ متر است.

اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در منطقه چلاو نیز در حدود ۴۵ روز یک زیرگذر احداث شده بود اما معارضی که برای آن به وجود آمد پروژه را یکسال به تعویق انداخت، تصریح کرد: با ورود رئیس جمهور این مشکل برطرف شده و کار اجرایی آن به زودی آغاز می شود.

وی همچنین با بیان اینکه ترافیک معادن شن و ماسه در حوزه آمل، حجیم و پرشمار است و این زیرگذر گره ترافیکی آنجا را برطرف می کند، گفت: پیش بینی می کنیم حدود ۴۰ درصد عملیات‌های راه‌سازی هراز از سال ۹۴ تاکنون انجام شده و امیدواریم کارهای باقیمانده کمک کند تا توقف ترافیکی کمتری داشته باشیم.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه هیچ طرح نیمه تمام رها شده در مازندران وجود ندارد و تمامی طرح‌های این استان در حال عملیات هستند، خاطرنشان کرد: در تاکام طی یکسال، ۳۰ درصد پیشرفت عملیات صورت گرفت که یک رکورد محسوب می شود و در روزهای آینده ۱۷ کیلومتر آن نیز افتتاح خواهد شد.

منبع: ایسنا

68

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • علي
    0

    سلام ، شاخص پيشرفت در جهان 70درصدش به وزارت مسكن و شهرسازي وابسطه است كه شامل راهها / ساختمانهاي شهر و خودروها سبك و سنگين / كشتي هاي باري و تفريحي ؛ صيادي و.../ فرودگاهها و هواپيماها / خطوط راه آهن و قطارها / مترو صنعت هوانوردي و هواشناسي شاخص پيشرفت شناخته شده هر گاه در اين زمينه ها رشد داشتيم و قابل قياس با ژاپن و عربستان كره جنوبي و قطر وامارات و تركيه ( نفت و گاز ندارد) مي توان گفت 70درصد پيشرفت حاصل شده قياس سال 2019 در اين كشورها با ايران كه اگر فاطه افتاده يعني هدر دادن بودجه و انحراف از معيار پيشرفت وزارت راه و شهرسازي بهترين مقياس پيشرفت و قياس دو كشور با هم است و به روز شدن مسكن و شهرسازي يعني درست رفتن راه