حاتمیان: بی اخلاقی سیاسی در تضاد با ارزشهای اسلامی است
یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: متاسفانه امروز از مجلس گرفته تا تریبونهای نماز جمعه عدهای مدعی دینداری و اخلاقمداری هستند اما در عمل و رفتار برخی از آنها نشانهای از ارزشهای اسلامی و اخلاقی دیده نمیشود.
عبدالله حاتمیان با اشاره به ضرورت رعایت اخلاق و ادب سیاسی در بین فعالان سیاسی، بیان کرد: متاسفانه شاهد هستیم عدهای به نام دین، دین را سر بریدهاند. زمانی که حضرت علی (ع) در محراب به شهادت رسیدند عدهای اظهار داشتند مگر حضرت علی (ع) نماز میخواند؟ همواره در طول تاریخ شاهد بودهایم که افراد بیاخلاق خود مدعی اخلاقمداری و افراد بیدین مدعی دینداری و افراد ضد ولایت مدعی ولایتمداری، شدهاند.
وی در ادامه اظهار کرد: متاسفانه امروز شاهد هستیم که عدهای در پشت تریبون سخن از اخلاقمداری میزنند که در شئونات و اخلاق خود آنها رفتار اسلامی دیده نمیشود. متاسفانه این افراد چهره ایران را نیز در جامعه بین الملل پرخاشگر نشان میدهند.
نماینده مردم درگز در مجلس تصریح کرد: ایران از اولین کشورهایی بود که در آن دانشگاه تاسیس شد و دارای تاریخی غنی از فرهنگ و اخلاقمداری است منتهی عدهای با بیاخلاقی پیشینه غنی فرهنگ ایرانی را نیز زیر سوال میبرند. همه ما به ویژه مسئولان وظیفه داریم در فکر و در سخن و در عمل اخلاقمداری را نشان دهیم. نتیجه دینداری و اخلاقمداری تعامل خوب در بین مسئولان و حتی تعامل سازنده با جامعه بین الملل است.
وی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه امروز از مجلس گرفته تا تریبونهای نماز جمعه عدهای مدعی دینداری و اخلاقمداری هستند اما در عمل و رفتار آنها نشانهای از ارزشهای اسلامی و اخلاقی دیده نمیشود و در لحن آنها نیز توهین و تخریب شنیده میشود. همه ما باید در زیر چتر قانون حرکت کنیم. اگر من نماینده یا رئیس جمهور نیز از چراغ قرمز عبور کردیم باید جریمه بپردازیم. همه باید ملزم به ایستادن پشت چراغ قرمزهای اجتماعی باشیم.
حاتمیان در ادامه با تاکید بر اینکه همه باید سلایق متفاوت را در جامعه تحمل کنیم، خاطر نشان کرد: ما حق نداریم به بهانه اسلام، اخلاقمداری را زیر پا گذاشته و حق و حقوق دیگران را پایمال کنیم چراکه این کار کاملا در تضاد با ارزشهای اسلامی است. از نظر بنده انتقاد بدون پیشنهاد حرفی بیپایه است که راه به جایی نمی برد.
وی افزود: زمانی که قصد انتقاد داریم باید ابتدا به خودمان نگاه کنیم که چه اندازه در خصوص موضوعی که منتقد آن هستیم تخصص و آگاهی داریم و در گام بعدی پیشنهاد اصلاحی خودمان را در کنار انتقاد مطرح کنیم.
وی در پایان گفت: از سوی دیگر نقد باید منصفانه باشد. اگر کاستیهای یک بخش یا یک فرد را به میان میآوریم باید در کنار آن خدمات را نیز ببینیم.
منبع: ایسنا
15