یک نماینده مجلس:

آمدن «طرح صیانت» از کمیسیون مشترک به صحن به معنی تصویب آن نیست/ خیلی‌ها حاضر به پذیرش مسئولیت تصویب این طرح نیستند

نماینده مجلس گفت: به نظر می‌رسد خیلی‌ها حاضر به پذیرش مسئولیت تصویب «طرح صیانت» نیستند و می‌خواهند همچنان توپ در زمین مجلس بماند و اگر تبعاتی دارد به نمایندگان بازگردد.

آمدن «طرح صیانت» از کمیسیون مشترک به صحن به معنی تصویب آن نیست/ خیلی‌ها حاضر به پذیرش مسئولیت تصویب این طرح نیستند

جلال رشیدی کوچی درباره درخواست ۱۸۵ تن از نمایندگان برای بازگشت طرح «صیانت از کاربران در فضای مجازی» از کمیسیون مشترک بررسی‌کننده این طرح به صحن گفت: هدفی که ما دنبال می‌کنیم به دلیل مشکلاتی است که در کمیسیون مشترک به وجود آمد و این‌که به نظر می‌رسد کمیسیون صلاحیت بررسی طرح به این مهمی را ندارد. ۱۸۵ نفر از نمایندگان نامه‌ای امضا کردند که طبق آئین‌نامه این تقاضای نمایندگان در صحن به رأی گذاشته شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر تقاضای نمایندگان رأی آورد «طرح صیانت» به صحن مجلس می‌آید و مانند بسیاری از طرح‌های دیگر حال به صورت عادی و یا با قید فوریت بررسی می‌شود.

وی تاکید کرد: ما نظرمان بر این است این طرح باید در صحن بررسی شود حال این که با چه فوریتی مورد بررسی قرار گیرد و این به نظر نمایندگان بازمی‌گردد اما این کار به این معنی نیست که اگر این طرح به مجلس بیاید یعنی رأی آورده است. این رأی‌گیری برای این است که طرح برای بررسی به صحن بیاید و پس از بررسی وکلای ملت رأی دهند.

رشیدی کوچی بیان کرد: این که گفته می‌شود اگر طرح به صحن بیاید نمایندگان به آن رأی دهند اجرایی می‌شود، خیر این گونه نیست، آنچه که اتفاق می‌افتد به این معنی است که طرح از کمیسیون به صحن بیاید و مانند طرح‌های دیگر فرآیندهای لازم را برای بررسی طی کند.

وی در پاسخ به این سوال که رویکرد کلیت مجلس در مواجهه با این طرح چیست؟ حال اینکه ۱۸۵ نماینده هم برای بازگشت آن از کمیسیون به صحن نامه امضا کرده‌اند،‌ گفت: موافقان «طرح صیانت» تلاش گسترده‌ای را آغاز کرده‌اند و صحبت‌های مختلفی هم می‌کنند که حق‌شان است، اما من احساس می‌کنم این طرح با جزئیات و ایرداتی که در خودش دارد نمی‌تواند به آن هدف اصلی که ساماندهی فضای مجازی است، برسد.

رشیدی کوچی تاکید کرد: به نظر می‌رسد خیلی‌ها حاضر به پذیرش مسئولیت تصویب «طرح صیانت» نیستند و می‌خواهند همچنان توپ در زمین مجلس بماند و اگر تبعاتی دارد که قطعا دارد و آحاد مردم هم از این موضوع نگران هستند، به نمایندگان بازگردد.

 

منبع: ایلنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • پدر
    0

    به جاي طرح مسخره صيانت از فضاي مجازي طرح صيانت از مرزهاي كشور را بگذاريد . هجوم بي حد و بدون كنترل مهاجران افغان و عدم كنترل موارد بهداشتي و امنيتي را پيگيري كنيد . از چه مي ترسيد ؟؟؟ امنيت جيب هاي شما بر امنيت مرزها و مردم ايران مهم تر است ؟

  • ناشناس
    1

    نترسید تصویب کنیداز ما ملت بخاری در نمیاد .

  • ناشناس
    0

    طرح فعلی موسوم به صیانت (طرح محدود سازی فضای مجازی) قابلیت تصویب نه در کمیسیون ویژه بلکه در صحن علنی مجلس را نیز ندارد. این طرح دقیقاً به مثابه طرح افزایش نرخ بنزین در سال ۱۳۹۸ است که قاطبه مردم و اکثریت نمایندگان مجلس دهم با آن مخالف بودند و نهایتاً بطور غیرقانونی در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سرا قوا به تصویب رسید و اجرا شد که منجر به آشوبهای خیابانی شد!