رییس کمیسیون اجتماعی مجلس:
ساعت رسمی کشور از آغاز سال ۱۴۰۲ تغییر نمیکند
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس از رفع ابهام طرح تغییر ساعت رسمی کشور به منظور تامین نظر شورای نگهبان و اجرای این قانون از آغاز سال ۱۴۰۲ خبر داد.
ولی اسماعیلی در توضیح نشست روز یکشنبه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در این نشست طرح تغییر ساعت رسمی کشور که شورای نگهبان ایراداتی را به آن وارد دانسته بود، با حضور هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان بررسی و ابهام مورد نظر رفع شد. اما اجرای این قانون به آغاز سال ۱۴۰۲ موکول شد چرا که دولت به نبود زیرساختهای لازم برای اجرای آن در سال جاری تاکید دارد.
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما بر اساس ماده ۸۲ قانون مدیریت خدمات کشوری به دولت این اختیار را دادیم که ساعات کاری ادارات را تعیین کند. اما ساعت رسمی کشور از سال آینده تغییر نمیکند و دولت نیز باید در سال جاری زیرساختهای لازم برای اجرای این قانون را آماده کند.
نماینده گرمی در مجلس یادآور شد: در این نشست طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی (اعاده شده از شورای نگهبان) نیز مورد بررسی قرار گرفت که مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را مغایر با اصل ۱۱۰ قانون اساسی دانسته بود. البته اعضای کمیسیون بر مصوبه قبلی خود اصرار کردند بنابراین باردیگر برای تصویب یا اظهارنظر به مجمع ارسال شد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، خاطرنشان کرد: طرح استفساریه موادی از قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران هم که اعاده شده از شورای نگهبان است از دیگر موضوعاتی بود که در دستورکار نشست امروز این کمیسیون قرار داشت و با توجه به اینکه در قانون بودجه ۱۴۰۱ بر تداوم تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران تاکید شده است بنابراین با تاکید بابایی کارنامی نماینده ساری به عنوان طراح آن، استفساریه از دستور کار خارج شد.
برگشت ساعت رسمی کشور به وضع سابق چه زیر ساختی لازم دارد که تا به الآن دولت فراهم نکرده است؟! مصوبه لغو تغییر ساعت رسمی کشور و تبدیل شدن آن به قانون و طی شدن تشریفات قانونی اجرای آن باید از ابتدای تابستان سال ۱۴۰۱ اجرایی شود و نباید تا سال آینده به تعویق نیفتد!
قرار بود در این جلسه بررسی شور دوم طرح نقل و انتقال سوابق بیمه و بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی نیز بررسی شود که مشکل هزاران نفر حل میشود و به نوعی احیای حق الناس است ولی ظاهرا خبری از آن نیست و طرح ساعت مطرح شده ؟! واقعا حالا این طرح ساعت مشکل آفرین هست یا حلال مشکلات؟ با این طرح مثلا ساعت کار ادارات زودتر و در تاریکی هوا شروع بشه با این وضعیت روشنایی معابر و و کمبود وسیله نقلیه عمومی در آن ساعتها و مهم تر از همه امنیت معابر ، برای کارمندان وکارگران خصوصا بانوان و افرادی که از اطراف تهران به شهر تهران برای رسیدن به محل کار باید بیایند آیا مشکل آفرین نخواهد بود؟