نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت و گو با خبرفوری:
مباحث اقتصادی که از سوی مسوولین مطرح می شود عمدتا بندانگشتی است/ اراده لازم برای برخورد با فساد وجود ندارد/ سران سه قوه اقدامات موثری انجام ندادند
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در 40 سال سپری شده از عمر انقلاب اسلامی اراده و عزمی برای برخورد با فساد در کشورمان وجود نداشته است.
سید حسن حسینی شاهرودی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی سایت خبر فوری درباره تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر شفافیت فعالیتهای اقتصادی در کشور و مبارزه با فساد و اینکه چه راهکارها و رویکردهایی باید در این راستا در کشور اتخاذ شود، اظهار کرد: من احساس میکنم اصلا نیاز به راهکار نداریم و ما در شرایط فعلی که در دهه پنجم انقلاب قرار گرفتیم و دهه چهارم را پشت سر گذاشتیم همه زیرساختهای لازم برای شفافیت اقتصادی چه در حوزههای پولی و بانکی و چه در حوزه اقتصادی موجود است.
وی افزود: دهها و صدها سامانه در کشورمان برای تحقق شفافیت اقتصادی وجود دارد ، اما به هم متصل نیستند از این رو برای عملیاتی شدن این روند ما نیازمند اراده دولتمردان در بالاترین سطح یعنی در حد رئیسجمهور و وزرا هستیم.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسئولین باید اراده کنند تا نظام ما در عرصههای مختلف به خصوص در عرصه اقتصادی و سیاسی به رویکردهای مدنظرمان دست پیدا کنیم، چرا که تا به امروز مباحثی که از سوی مسئولین در عرصه اقتصادی مطرح شده است پوسته نازکی است و عمق ندارد و بند انگشتی است.
حسینی شاهرودی خاطرنشان کرد: مسئولین باید رویکردهای اقتصادی را باید با سامانههایی که وجود دارد مورد نظارت قرار دهند چرا که با اتخاذ این تدبیر امکان استفاده از رانت وجود ندارد و به راحتی عملکرد نهادهای از سوی دستگاههای نظارتی و حتی مردم قابل دسترسی است.
وی تاکید کرد: ما برای ایجاد یک نظام شفاف مالی و اقتصادی در کشورمان نیازمند یک اراده هستیم که متاسفانه این اراده برای تحقق منویات رهبری در این چهل سال وجود نداشته است.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه مبارزه با فساد نیز متاسفانه ارادهای در هیچ کدام از نهادها وجود نداشته است و باید اراده و رویکردی دقیق در سران سه قوه برای تحقق این موضوع وجود داشته باشد.
حسینی شاهرودی اظهار کرد: به عنوان مثال فردی که به فساد اقتصادی آلوده است هیچگاه به دنبال این نیست که شفافیت ایجاد کند از این رو ما باید برای ایجاد یک جامعه پاک خصوصا در عرصه اقتصادی و ایجاد شفافیت نظام ما باید سیستمی شود، چرا که اگر سیستمها به هم وصل شوند ما نمیتوانیم تغییراتی را مثلا در ثبت سفارشها انجام بدهیم، چراکه اگر تغییراتی انجام شود بانک مرکزِی، وزارت اطلاعات و سایر نهادها متوجه تخلف میشوند ولی اگر مستقل باشیم هراتفاقی که انتظار آن را نداریم ،رخ میدهد.
28
هر کی میاد از کی معلوم نیست انتقاد میکنه میره .اینا رو به کی داری میگی.خودتون که در راسین .به خودتون میگین؟
به والله دست هر سه قوه تو یه کاسست و ما هم بازیچه ایم وگرنه که اینهمه تناقض تو یه ایران والله به مافیا هم نمیخوره این سه قوه روی مافیا رو سفید کرده
آقای شاهرودی شما که نائب ریس کمسیون اقتصادی مجلس هستید با باید ها ونبایدها که کاردرست نمیشه شما فقط میگید بیاید چکار کنیم ولی کاری انجام نمیشه شما ها نماینده مردم هستید باید ازحقوق مردم دفاع کنید وگرنه مجلس را میدادیم افغانیا کنترات ازشما هم بهتر میچرخوندنش شما مثل معلمی هستید که فقط کلاس را ساکت میکنید ولی درس نمیتونید بدهید این چه وضعیه به سر مردم دراوردید باید رهبری بگه چکار کنید این همه نماینده راست رهبری نمیفهمند