۲۰۱هزار بسته معیشتی در استان مرکزی توزیع شد/ تولید ۵.۵میلیون ماسک در کارگاه‌های جهادی

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با بیان اینکه

۲۰۱هزار بسته معیشتی در استان مرکزی توزیع شد/ تولید ۵.۵میلیون ماسک در کارگاه‌های جهادی

سردار محسن کریمی پیش از ظهر امروز در جلسه نهضت کمک‌های مومنانه با اشاره به میزان مشارکت کمک‌های مومنانه اظهار داشت: استان مرکزی دو مرحله از کمک‌های مومنانه را به خوبی پشت سر گذاشته و 201 هزار و 393 بسته معیشتی در شهر اراک و شهرستان‌های استان مرکزی توزیع شده که 65 هزار بسته توسط سپاه و بسیج و 136 هزار و 293 توسط سایر مجموعه‌ها جمع آوری شده است.

وی افزود: کمک‌های مومنانه حاصل کمک‌های بی‌دریغ نهادهای مردمی و دستگاه‌های امدادی مانند سپاه پاسداران است که از حقوق خود در جهت کمک به هم نوع خود اقدام کردند و در ادامه فعالیت بسیج، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و مراکز خیریه در راستای کمک های مومنانه است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: کمک‌های مومنانه تنها در بسته‌های معیشتی خلاصه نمی‌شود بلکه شاهد پخت و توزیع بسته‌های غذایی و خوراکی در ایام مختلف هم چون عیدغدیر و ماه مبارک رمضان بودیم که در برخی شهرستان‌ها طی شب‌های متوالی پخت و توزیع غذای گرم را در بین اقشار ضعیف داشتیم.

کریمی ادامه داد: ذبح و توزیع گوشت قربانی، توزیع 16 هزار بسته آموزشی، تهیه 310 جهیزیه برای نوعروسان بی بضاعت، توزیع 3 هزار اقلام بهداشتی تنها اندکی از خدمات و تلاش دستگاه‌های دولتی و از جمله نهادهای مردمی در جهت کمک های مومنانه است.

دوخت و توزیع 5 میلیون و 500 هزار ماسک توسط کارگاه‌های جهادی در استان مرکزی

وی عنوان کرد: باتوجه به شرایط بیماری کرونا در کشور 95 کارگاه جهادی برای دوخت و توزیع 5 میلیون و 500 هزار ماسک رایگان، تهیه و توزیع 550 هزار دستکش‌های یک‌بار مصرف با دستگاه های معمولی و 310 نیروی جهادی که عمدتا از برادران روحانی ما هستند در جهت غسل و تدفین اموات فعالیت می‌کنند.

کریمی افزود: طبق مصوبه هر بسته معیشتی باید با مبلغ میانگین 300 هزار تومان باشد و در برخی شهرستان‌ها ارزش بسته‌ها بسیار با این مبلغ فاصله دارد و سبب تغییر در آمار شده ولی شهرستان زرندیه برترین عملکرد را از نظر کیفیت بسته‌های معیشتی و بسته بندی در استان داشته است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: در ادامه نهضت کمک‌های مومنانه باید بیش از گذشته هم افزایی بین نهاد و دستگاه‌های مختلف شکل بگیرد تا هم‌افزایی گسترده‌تری را نظاره‌گر باشیم.

کریمی اضافه کرد: سعی داریم کمک های مومنانه را در جهت نیاز روز و استان هدایت کنیم هم‌اکنون به دلیل مجازی شدن مدارس بسیاری از افراد کم‌بضاعت توان خرید تبلت و تلفن هوشمند را ندارند بر همین اساس در نظر داریم در مراحل بعد کمک به این دانش آموزان را در دستور کار قرار دهیم.

توزیع کمک‌های مومنانه به‌صورت محله‌محور و توسط پایگاه‌های بسیج محلات

وی بیان کرد: برای نخستین بار در استان مرکزی نهضت کمک‌های مومنانه با همراهی پایگاه های بسیج محلات در حال اجراست زیرا از اطلاعات دقیق‌تری برخوردار هستند و می‌توانند بهتر کنترل و سازماندهی امور را در دست بگیرند و تمام فعالیت‌ها به صورت شفاف قابل رصد است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به جایگاه والا مساجد گفت: مسجد مکان مقدسی است و در دوران شیوع ویروس کرونا مساجد تعطیل نشدند و در قالب قرارگاه‌های زیستی با مدیریت ائمه جماعت با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی مشغول به فعالیت هستند.

کریمی با اشاره به ساخت مسکن محرومین گفت: نیروهای جهادی با مشارکت خیرین ساخت و باز سازی واحدهای مسکونی را با کیفیت بسیار خوب انجام داده اند که 60 درصد هزینه را بهزیستی و کمیته امداد و 40 درصد باقی مانده توسط گروه‌های جهادی و خیرین تامین شده که 400 منزل مسکونی تحویل خانواده‌ های بی‌بضاعت شده است.

به مردم در هر زمینه و در حد توان کمک می‌کنیم

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با بیان راز موفقیت فعالیت‌های جهادی گفت: استمرار پیوسته در کارها و حضور میدانی از جمله رموز موفقیت در کارهای جهادی است، علاوه بر توزیع بسته‌های معیشتی افرادی به صورت حضوری برای رفع مشکلات خود از جمله بدهکاری و عدم توان مالی در جهت درمان مراجعه کردند که تا حد توان کمک‌هایی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: تمرکز ما روی کمک‌ها و تسهیلات بلاعوض برای کمک به نیازمندان است و در مراحل بعدی کمک‌های مومنانه انتظار همراهی و مشارکت بیش تر مردم و ارگان‌ها را داریم.

منبع: تسنیم

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید