تشریح جزئیات تخلف کارکنان صنعت و معدن استان مرکزی از زبان دادستان اراک
دادستان اراک جزئیات دستگیری برخی از کارکنان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی را تشریح کرد.
![تشریح جزئیات تخلف کارکنان صنعت و معدن استان مرکزی از زبان دادستان اراک](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/YTkzYTYNumKo/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJOrjQUAQRGB0/YTkzYTYNumKo.jpg)
عباس قاسمی با اشاره به تخلف کارکنان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: به دنبال تخلف برخی از کارکنان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی دستگاه قضایی وارد عمل شده و نسبت به پیگیری موضوع اقدام کرد.
وی افزود: طبق بررسیهای انجامشده تخلف سه نفر از کارکنان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی مشخص شد که اتهام آنها سوءاستفاده از موقعیت شغلی در امور محوله و اخذ رشوه در قبال افزایش سهمیه گوشت قرمز بود.
دادستان عمومی و انقلاب اراک تصریح کرد: براساس تحقیقات انجامشده پیگیری این پرونده انجام، افراد متخلف تحت تعقیب و تحقیق قرار گرفته و بازداشت شدند، نتایج این پرونده به زودی پس از انجام بررسیهای لازم اعلام میشود.
منبع: تسنیم
763