«رستاک» و یک اجرای تکراری پرطرفدار/ خارجی‌ها به وجد آمدند

تازه‌ترین کنسرت گروه موسیقی «رستاک» روز جمعه ۲۶ بهمن ماه در چارچوب سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر میزبان علاقه‌مندان موسیقی در تالار وحدت تهران بود.

«رستاک» و یک اجرای تکراری پرطرفدار/ خارجی‌ها به وجد آمدند

گروه موسیقی رستاک در تازه ترین کنسرت خود که جمعه شب ۲۶ بهمن ماه در چارچوب سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر روی صحنه رفت، مانند همیشه منتخبی از قطعات آلبوم‌های پیشین خود را پیش روی مخاطبان قرار داد.

در این کنسرت که طبق پیش‌بینی‌ها یکی از پرمخاطب‌ترین کنسرت‌های دوره سی و چهارم جشنواره موسیقی فجر بود، گروه موسیقی «رستاک» قطعاتی از آثار منتخب آلبوم‌های خود را از جمله «رنگواره‌های کهن- ۱۳۸۹»، «همه اقوام من - ۱۳۸۹»، «سورنای نوروز - ۱۳۹۱»، «میان خورشیدهای همیشه - ۱۳۹۵» و «بهار- ۱۳۹۷» از جمله «وهار» منطقه کردستان، «رعنا» منطقه گیلان، «غربت» منطقه کرمان، «لیلا» منطقه خراسان، «بارون» منطقه لرستان، «لاره» منطقه مازندران، «لاله لر» منطقه آذربایجان، «بلال» منطقه بختیاری، «هله مالی» منطقه بوشهر، «واسونک» منطقه فارس و «سوزله» منطقه کردستان برای مخاطبان اجرا کردند.

از نکات قابل توجه این کنسرت می‌توان به حضور تعدادی از مهمانان خارجی کشورهای مختلف اشاره کرد که در حین اجرای برنامه گروه از فضای ریتمیک و شاد کنسرت به وجد آمده بودند.

گرچه رپرتوار انتخاب شده برای کنسرت گروه موسیقی «رستاک» همان رپرتوار تکراری این سال‌هایش غیر از چند قطعه جدید بود، اما به دلیل حال و هوای شادمانه‌ای که آثار این گروه طی سال‌های اخیر داشته، تالار وحدت تهران شب بسیار شلوغی را به دلیل میزبانی از این گروه سپری کرد.

«رستاک» و یک اجرای تکراری پرطرفدار/ خارجی‌ها به وجد آمدند

سیامک سپهری نوازنده تار و سرپرست گروه، فرزاد و بهزاد مرادی خواننده و نوازنده، اکبر اسماعیلی‌پور نوازنده تار و عود، صبا جمالی نوازنده قانون، امید مصطفوی نوازنده تمبک، ناقارا، زنبورک و تمپو، سپهر سعادی نوازنده کنترباس، دینا دوستی نوازنده کمانچه، حامد بلند همت نوازنده سرنا، نی انبان و بالابان، فرزاد خورشید سوار نوازنده دف و سازهای کوبه ای، مجید پوستی نوازنده دف و سازهای کوبه ای، پریسا اینانلو نوازنده دف و سازهای کوبه ای گروه هنرمندان مجموعه «رستاک» را تشکیل می‌دهند.

گروه موسیقی «رستاک» از جمله مجموعه‌های فعال حوزه موسیقی تلفیقی است که طی سال‌های اخیر با الهام از عناصر شنیداری موسیقی بومی ایران و با رویکرد به‌گونه‌ای از موسیقی با قابلیت برقراری ارتباط با سایر فرهنگ‌ها کنسرت‌هایی را برگزار کرده است.

اساسی‌ترین موضوعات مورد تمرکز در این کنسرت‌ها بازجست نغمه‌های اصیل و کهن موسیقی مقامی ایران است که به شیوه‌ای نو در حوزه موسیقی معاصر ایران ارائه شود. این مجموعه طی سال‌های اخیر حضور مستمری در ادوار مختلف جشنواره‌های موسیقی فجر داشته که عمده این اجراها نیز به دلیل فضای شاد و مفرح قطعات با استقبال مخاطبان مواجه شده است.

منبع: مهر

1981

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید