رئیس سازمان خصوصی سازی:
اگر تا ۱۵ اسفند سرخابیها خصوصی نشوند، استعفا میدهم
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: اگر تا ۱۵ اسفند استقلال و پرسپولیس خصوصی نشوند، از ریاست سازمان خصوصی سازی استعفا میکنم.
![اگر تا ۱۵ اسفند سرخابیها خصوصی نشوند، استعفا میدهم](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/Zw66j5WlJ0yl/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJFioC33r6mVb/7690613_680.jpg)
حسین قربانزاده در نشست با پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس درباره واگذاری سهام این باشگاه افزود: تا 15 اسفند برای واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس تلاش می کنم و با وجود سنگ اندازی های بسیار، دیگر اجازه عقب افتادن آن را نخواهیم داد.
وی با بیان اینکه برای نشان پرسپولیس زحمات بسیاری کشیده شده است گفت: وظیفه داریم از این دستاورد حراست کنیم، باشگاه پرسپولیس با بیش از حدود چهل میلیون هوادار، برای تقاضای خرید سهام آن در بورس تضمین وجود دارد و جای تاسف است که پرسپولیس هنوز نتوانسته است به جایگاهی برای حل مشکلات برسد.
وی افزود: سوال اصلی این است که این مشکل چه زمانی باید حل شود.
قربان زاده گفت : عملکرد های ضعیف مدیریتی بی سابقه تا به امروز ادامه داشته و باشگاه همواره با مشکل روبرو بوده است.
وی گفت: راه حل برای رفع این مشکلات شفافیت مالی است تا بتوان مشکلات را مرحله به مرحله حل کرد.
رئیس سازمان خصوصی سازی افزود: بعد از حذف این دو تیم از آسیا همه تلاش خود را برای عملی شدن خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس آغاز کردیم و تا قبل از عید نوروز به سرانجام خواهد رسید و راه مطالبه گری برای شفافیت مالی باز خواهد شد.
وی گفت: جلساتی با نمایندگان مجلس در این باره برگزار شد و آنها نیز از این کار حمایت کرده اند.
قربان زاده با بیان اینکه تا مرداد ماه باید ایرادات ای اف سی را بر طرف کنیم افزود: پانزده تا سی فروردین نماد پرسپولیس و صف خرید به ترتیب در بورس باز خواهد شد تا سهام دولت نیز از این طریق واگذار شود.
این باشگاههای دولتی با پول مردم اینجور بریز به پاش دارند اگه خصوصی بشوند نمیتونند هر 6 ماه یه مربی و کلی هزینه های دیگر ایجاد کنند.
سلام آیا اگر الان استعفا بدی اتفاقی می افته
با این مدیریت نوشابه باز کردن ندارد
تو رو خدا زود استعفا بده .این دو باشگاه کلا زيان ده هستند آیا خدا رو خوش میاد مردم سهام بخرند ضرر کنن. کم مردم رو تو بورس بدبخت نکردین . احتمالا پورسانت خوبی گیر شما میاد
با این قیمتی که براشون گذاشتید هیشکی حاضر به خرید نمیشه همون برید استعفا بدید