اسکوچیچ را چه کسانی رد صلاحیت کردند؟
دراگان اسکوچیچ در فاصله چهار ماه تا جامجهانی در کمیته فنی رد صلاحیت شد تا بعد از گذشت حدود دو سال و نیم از انتصاب به عنوان سرمربی تیم ملی، احتمالا بدون حضور در قطر، از تیم ملی جدا شود.
دراگان اسکوچیچ بعد از دو سال شنیدن انتقادات، بالاخره از سوی کمیته فنی فدراسیون فوتبال رد صلاحیت شد. تا پیش از جلسه روز گذشته تمامی اعضای فدراسیون فوتبال به صورت یکپارچه از اسکوچیچ حمایت میکردند و او را گزینه نهایی ایران برای حضور در جام جهانی میدانستند اما بعد از برگزاری جلسه کمیته فنی، سرمربی کروات تیم ملی رد صلاحیت شد.
صلاحیت دراگان اسکوچیچ در حالی از سوی کمیته فنی فدراسیون فوتبال ایران رد شده که در ۱۸ بازی به عنوان سرمربی ایران، ۱۵ برد، یک مساوی و دو شکست را کسب کرده که یکی از ناکامیهای او در بازی دوستانه با الجزایر به دست آمده است.
او در دفاع از خود در دو دیداری که شکست خورده، ابتدا به غیبت حدود پنج بازیکن تیم ملی به اضافه ابتلای مهدی طارمی و سامان قدوس به ویروس کرونا در بازی با کره جنوبی استناد کرد و در بازی با الجزایر هم این مسئله را صرفا یک بازی دوستانه میدانست که امکان شکست خوردن هم وجود دارد.
در هر حال او از سوی کمیته فنی فدراسیون فوتبال متشکل از هفت عضو، رد صلاحیت شده و اکنون هیات رئیسه یا سرپرست فدراسیون باید با در نظر گرفتن تصمیم فنی این کمیته، رای نهایی را صادر کنند که مشخص کننده ماندن یا رفتن اسکوچیچ است.
* کمیته فنی فدراسیون فوتبال چه کسانی هستند؟
میرشاد ماجدی، مرتضی محصص، ابراهیم قاسم پور، پرویز مظلومی، حمید استیلی، نادر عزتاللهی و اصغر مدیرروستا اعضای کمیته فنی فدراسیون فوتبال هستند که توسط میرشاد ماجدی به این سمت منصوب شدهاند.
میرشاد ماجدی به عنوان سرپرست فدراسیون و حمید استیلی به عنوان مدیر تیم ملی فوتبال ایران در حالی در این جلسه شرکت داشتند که به طور مستقیم مسئول امور اجرایی این تیم هم هستند و همراهی آن ها در رد صلاحیت اسکوچیچ از نکات جالب توجه در این جلسه است.
همچنین نادر عزتاللهی، پدر سعید عزتاللهی است که طی روزهای گذشته همراه با بازیکنان معترض پیامی را در فضای مجازی منتشر کرده و وضع تیم ملی را وخیم خوانده بود، در این کمیته و در جلسه روز گذشته حضور داشته است.
سایر نفراتی که در این جلسه حضور داشتند پرویز مظلومی، ابراهیم قاسمپور، مرتضی محصص و اصغر مدیر روستا هستند که در این مقطع اسکوچیچ را گزینه مناسبی برای تیم ملی ندانستند.
به گفته سخنگوی کمیته فنی، رد صلاحیت اسکوچیچ به اتفاق آرا و با قاطعیت صورت گرفته و مخالفان این مسئله از جمله قاسمپور بعد از استماع سخنان سایر نفرات، با رد صلاحیت او موافقت کردهاند.
قاسمپور درباره اتخاذ این تصمیم گفت: ما تحت هیچ فشاری این تصمیم را نگرفتیم اما قاطعانه به این نتیجه رسیدیم که اسکوچیچ تمام شده است و نمیتواند به ما کمک کند.
نکته جالب توجه اینکه کمیته فنی در هنگام بررسی گزینههای مختلف به جای اسکوچیچ، صلاحیت کیروش را هم تایید نکرده است تا پرونده این مربی هم برای بازگشت به تیم ملی بسته شود و احتمالا گزینههای ایرانی محتملترین نامهای برای تصدی نیمکت تیم ملی باشند.
با توجه به تصمیم فعلی کمیته فنی، به نظر میرسد پرونده اسکوچیچ در تیم ملی ایران بسته شده و گروه معترض به سرمربیگری اسکوچیچ در تیم ملی هم با این تصمیم مخالفتی ندارند
*برکناری بحث برانگیز اسکوچیچ
این اتفاق در حالی رخ میدهد که سالها قبل ایویچ، سرمربی کروات سابق تیم ملی هم در آستانه رفتن به جام جهانی برکنار شد و همچنان حرف و حدیثهای بسیاری درباره آن ماجرا وجود دارد.
سرمربی تیم ملی بامداد سه شنبه در حالی پای به تهران گذاشته که اخبار خوبی درباره آیندهاش وجود ندارد. او قبل از این اتفاقات و بعد از دو دستگی در بین ملیپوشان و شایعه برکناری اش گفته بود که "مستحق حضور در جام جهانی است".
تصمیم برای رد صلاحیت اسکوچیچ توسط کمیته فنی و برکناری احتمالی او از سوی هیات رئیسه، میتواند از بحث برانگیز ترین تصمیمات تاریخ فوتبال ایران شود.
کار بی هنران زیر آب زدن است.چند وقت دیگه هیچ کدام از این کمیته به اصطلاح فنی گیر نمی آورید.راستی حالا می خواهیم انگلیس ، آمریکا و ولز ببریم؟
بی کفایت ها.
جالب اینحاست که اعضای کمیته فنی بجز استیلی که پرسپولیسی است و مدیر تیم های ملی می باشد. تقریبا یا استقلالی(محصص، قاسمپور، مظلومی) هستند و یا نزدیک به استقلال (عزت الهی، مدیرروستا) هستند. جالب تر اینکه اعضای کمیته فنی، منتخب سرپرست فدراسیون بعنی آقای ماجدی هستند که خود نیز استقلالی است.
این کمیته، هم صلاحیت اسکوچیچ (موفق به لحاظ نتیجه، اما ضعف در مدیریت و مسایل فنی و تاکتیکی) را رد کرده و هم صلاحیت کی روش را، مهمتر آنکه گزینه های خارجی را نیز محدود به برانکو نموده اند که می دانند تا سال ۲۰۲۴ با تیم ملی عمان قرارداد دارد و باز جالب تر اینکه تمرکز خود را روی چند گزینه داخلی قرار داده اند که همه استقلالی هستند( دایی نیز که قلبا استقلالی است و می دانستند نه می پذیرد و نه می پذیرند) پس می ماند قلعه نوعی و نکونام که اولی تجربه ناموفق مربیگری تیم ملی را دارد و دومی نجربه مربیگری زیادی ندارد و هر دو تجربه بین المللی مربیکری فراتر از باشگاههای داخلی و نهایتا آسیا را ندارند!
به هر حال ساختار این فدراسیون و این کمیته فنی، برگرفته از یک باشگاه خاص است و نمی تواند تصمیم درست ملی بگیرد.
هرچند درست است که در تراز جام جهانی نیست. ولی نهایت پستی از باند و مافیای فدراسیون است. هیچکس در تاریخ فوتبال ایران این کارنامه خوب را نداشته و نامردی به اسم ایران نوشته میشه نه اسم افراد . راه حل ؟ فقط مردانگی این بود که دو تا دستیار با دانش خارجی به کمکش می اوردند.
یکسری پیر و پاتال بازنشسته فوتبال گرسنه آویزان نان به نرخ روز خور و بله قربان گو زیرآب زن، صلاحیت فنی دراگان اسکوچیچ را زیر سؤال برده اند!
اگر تیم ملی با مربی جدید نتایج خوبی نگرفت اعضا کمیته فنی باید محاکمه شوند
عین حماقت در این برهه زمانی فدراسیون دزد و احمق با تخصص نابود کردن تیم ملی
اسکوچیچ از وقتی که دستش سر سعید صادقی با دلالیسم حاکم بر فوتبال ایران رو شد خیلی هم دیر بر کنار شده . سرمربی فوتبال ایران باید شخصی در قواره کیروش باشه که به احدی باج نده و در دنیا صاحب نام و اعتبار
ته نامردی است،ته نامردی.
اصلا قبول اسکوچیچ تمام شده!! با احترام به علی دایی که خیلی مرد بزرگیه آیا بنظر شما علی دایی با این شرایط چیزی در چنته داشت که بهش پیشنهاد دادید؟