کااهش دو تابعیتیهای کشتی؛ قوانین اتحادیه جهانی کشتی سختگیرانه میشود
اتحادیه جهانی میخواهد قوانین مربوط به استفاده از کشتیگیران دو تابعیتی را به شکلی تدوین کند که تیمهای ملی نتوانند از تعداد زیادی کشتیگیر خارجی در ترکیب خود استفاده کنند.
در حالی که در سالهای اخیر تعداد کشتیگیران دو تابعیتی در تیمهای ملی مختلف، خصوصا آنهایی که در کشتی کمتر حرف برای گفتند دارند به شدت افزایش داشته، حالا اتحادیه جهانی کشتی میخواهد قوانین در این خصوص را سختگیرانهتر از قبل کند.
UWW که طبیعتا باید به عنوان متولی کشتی در جهان در مسیر ارتقای سطح کمی و کیفی کشتی حرکت کند؛ بر این باور است که استفاده از یکی دو کشتیگیر دو تابعیتی شاید ایرادی نداشته باشد، اما افزایش این تعداد باعث میشود که تیمها با استفاده از محصول آماده کشورهای صاحب کشتی به دنبال کار کردن روی کشتی کشور خودشان نباشند و کشتی به این شکل رفته رفته از رونق بیفتد.
درواقع اتحادیه جهانی میخواهد که تیمها به دنبال بالا بردن سطح کیفی و کمی کشتی کشور خود بوده و روی سرمایههای خود کار کنند.
در المپیک اخیر؛ از 6 مدال طلایی که در 6 وزن المپیکی در پاریس 2024 توزیع شد، سه تا را کشتیگیران روسیالاصل در قالب تیمهای بحرین، بلغارستان و ازبکستان به دست آوردند.
اخمد تاجالدینوف به نام بحرین قهرمان 97 کیلوگرم جهان شد، ماگومد رمضانوف در 86 کیلوگرم برای بلغارستان طلا گرفت و رازامبک جمالوف نیز طلای 74 کیلوگرم را برای ازبکستان به دست آورد.
همچنین تیمهایی چون تاجیکستان، صربستان، بحرین و حتی مجارستان در این سالها با کشتیگیران دوتابعیتی مدال گرفتهاند.