رب گوجه کمیاب شد/ شایعه افزایش ۲۰ درصدی قیمت رب گوجه
بررسی های میدانی حاکی از آن است که پس از کمیاب شدن روغن حال نوبت به رب گوجه رسیده است و همسو با کمیاب شدن آن زمزمههایی در خصوص افزایش قیمت این محصول به گوش میرسد.
مشاهدات میدانی حاکی از آن است که رب گوجه شرکتی در سوپرمارکتهای برخی از مناطق پایتخت کمیاب شده است و شرکتهای توزیع کننده این محصول در روزهای گذشته از توزیع رب گوجه به سوپرمارکتها امتناع کردهاند و در این بین زمزمهها حاکی از افزایش قیمت ۲۰ درصدی این محصول در روزهای آینده است.
رب گوجه فرنگی در حالی کمیاب شده است و خبر از گرانی آن میآید که مسئولان دولتی می گویند به جزء ۴ قلم کالای اساسی، قیمت سایر محصولات افزایشی نخواهد داشت.
در این مورد قاسمعلی حسنی، دبیر اتحادیه بنکداران موادغذایی نیز اظهار داشت: علی رغم موجود بودن مواد اولیه، کارخانههای تولیدکننده رب گوجه فرنگی عرضه آن را محدود کردهاند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه تامین مواد اولیه تولید رب گوجه فرنگی وجود ندارد و فصل گوجهفرنگی نیز هست، اما به نظر میرسد کارخانههای تولیدکننده رب از اقدام سایر کارخانهها در ماههای قبل الگوبرداری کردهاند و رب گوجه فرنگی توزیع نمیکنند.
گفتنی است که کمیاب شدن و گران شدن رب گوجه در آستانه فصل تابستان در حال وقوع است؛ در حال حاضر هر کیلوگرم گوجه فرنگی در بازار ۱۵ هزار تومان قیمت خورده است.
تقاضا برای تهیه رب گوجه خانگی بالا رفت
در حالی که میانگین قیمت هر کیلوگرم رب گوجه شرکتی به ۷۵ هزار تومان رسیده است تقاضا برای خرید گوجه و تهیه رب گوجه خانگی در روزهای اخیر افزایش یافته است.
بررسی های میدانی حاکی از آن است که هر کیلوگرم رب گوجه خانگی در بازار ۶۵ هزار تومان قیمت دارد که به گفته تهیه کنندگان رب گوجه خانگی قیمت این محصول نیز در حال افزایش است و شاید در روزهای اخیر شاهد رشد دوبرابری قیمت این محصول باشیم.
عوارض صادرات گوجه فرنگی افزایش یافت
ابلاغیه اخیر دفتر صادرات گمرک به گمرکهای اجرایی نشان میدهد که عوارض صادرات گوجه فرنگی افزایش یافته است. بر این اساس اعلام شده است که"این ابلاغیه به پیوست نامه وزیر جهاد کشاورزی در خصوص وضع عوارض بر صادرات گوجه فرنگی به ازای هر کیلو ۶۰۰۰ تومان، جهت اجرا از تاریخ ابلاغ این نامه(دوم خرداد ۱۴۰۱) ، با رعایت کلیه قوانین و مقررات و ضوابط جاری سال ارسال شده است."
به گفته مسئولین از آنجا که قیمت گوجههای ربی و به تبع آن رب گوجه فرنگی بالا رفته، برای مدیریت بازار داخلی این عوارض تعیین شده است.
گفتنی است که آخرین بار در مهرماه سال ۱۳۹۷ همسو با شدت گرفتن نوسانات نرخ ارز بازار کالاهای اساسی با نایاب شدن رب گوجه و سپس گرانی این محصول مواجه شد.
ما دو نوع افزایش قیمت کالاها را داریم؛ ۱- یک نوع افزایش قیمت ناشی از حذف ارز ترجیحی که مشمول چند قلم کالای اساسی می شد ۲- یک نوع افزایش قیمت ناشی از افزایش دستمزد نیروی انسانی در سال جدید و افزایش قیمت مواد اولیه تولید!
لطفا مسئولان دولتی چرت و پرت نگن! واژه شایعه رو هم بیزحمت حذف کنید چون بطور حتم اتفاق میفته. مردم رو چی فرض کردن این بی دین ها؟ مثل اینکه ما تو این مملکت زندگی نمیکنیم و نمیبینیم که قیمت همه چی پرواز کرده!
خدا را شکر
خلایق هرچه لایق
لطفا یک مسول که مرد باشه ، پیدا بشه یک کالای خوراکی معرفی کنه که گران نشده .
از فرزند آوری چه خبر😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
واقعآ متاسفم برای این مسولین بی لیاقت که مثل کبک سرشونو کردن زیر برف واین گرانی های اجناسو نمیبینن قرار بود چهار قلم گرون بشه که شد چهار هزار قلم
الحمدالله مثل همیشه مرگ ارزون ترین چیز تو ایرانه،شکر خدا... میبینین چه اقتصاد بی نقصی داریم در این چهل و پنج سال شاید چند درصد ناچیز گرون شده باشه .علی برکت الله
همین سه قلم!!!!!
قيافه اونهايي كه رائي دادند وهنوز به اينها اميد دارند ديدنيه
این شد خبر خوبی که هر روز منتظرش هستیم----- اقتصاد باید بدی دست اقتصاد دان ( محسن خان رضایی )
بازار از دست تعزیرات درآمده. در دست دلالان است .