وزیر راه: کمبود اتوبوس‌های بین‌شهری را رفع خواهیم کرد/یکهزار نقطه حادثه‌خیز اصلاح می‌شود

وزیر را و شهرسازی به افزایش سفرهای جاده‌ای و کمبود اتوبوس‌های بین‌شهری به دلیل فرسودگی و مشکلات فنی اشاره کرد و گفت: در ایام پیک سفر مانند نوروز و اربعین این کمبود به وضوح احساس می‌شود و وزارت راه برای رفع این مشکل با همکاری بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی برنامه‌ریزی کرده است تا تعداد اتوبوس‌ها افزایش یابد.

وزیر راه: کمبود اتوبوس‌های بین‌شهری را رفع خواهیم کرد/یکهزار نقطه حادثه‌خیز اصلاح می‌شود

فرزانه صادق پنجشنبه شب ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ در گفت وگوی خبری با اشاره به ادامه پویش نه به تصادف تا پایان سال افزود: حفظ جان هموطنان برای ما یک اصل است.

وی همچنین به مشکلات قیمت بالای اتوبوس‌ها به دلیل نرخ ارز و تعرفه‌ها اشاره کرد که برای بخش خصوصی به صرفه نیست.

صادق ادامه داد: از طرفی، افزایش قیمت بلیط اتوبوس برای اقشار مختلف جامعه که از این ناوگان استفاده می‌کنند، امکان‌پذیر نیست. برای رفع این مسائل، باید تغییراتی در تعرفه‌های واردات اتوبوس و نرخ ارز ایجاد شود تا در نهایت تعداد اتوبوس‌ها در پنج سال آینده به نیاز واقعی کشور برسد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: سامانه هوشمند پایش حمل و نقل مسافر و بار سال ها است که باید ایجاد شود. در ماه‌های ابتدایی سال سامانه هوشمند پایش حمل و نقل که سال ها پیش باید انجام می‌شد را به نتیجه خواهیم رساند. یکپارچه شدن آمار و اطلاعات برای راه اندازی سامانه هوشمند بسیار لازم است.

صادق ادامه داد: امسال یکی از مهم‌ترین اقدامات تقویت ناوگان ریلی خواهد بود در سال جاری باید ناوگان ریلی ما با استفاده از حداکثر توان داخل و با کمک واردات تقویت شود.

وی همچنین گفت: کریدور رشت ـ آستارا تا پایان دولت و ️پروژه ریلی چابهار به زاهدان تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: تا دو سال آینده هزار نقطه حادثه‌خیز دیگر اصلاح می‌شود در خصوص نقاط حادثه‌خیز، حدود پنج هزار نقطه حادثه در کشور وجود دارد و قرار بود ۸۸۰ نقطه اصلاح شود که تا پایان خرداد ماه ۱۳۰ نقطه از آن باقی مانده است.

صادق ادامه داد: همکاری خوبی بین سازمان حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راهور وجود دارد و برنامه‌ریزی برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز ادامه دارد.

وی تصریح کرد: اعتبار لازم برای این اصلاحات تأمین شده و بر اساس بررسی‌های پلیس، نقاط حادثه‌خیز شناسایی شده‌اند. هدف این است که در یک تا دو سال آینده، اصلاح هزار نقطه دیگر نیز انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: ترانزیت و حمل و نقل ریلی برای پیشرفت اقتصادی بسیار اهمیت دارد. با ترکمستان یک گذشته پنج میلیارد دلاری در تبادلات اقتصادی داشتیم درحالی که سال گذشته ۵۰۰ میلیون دلار داشتیم صحبتی که کردیم بازگشت به گذشته پنج میلیارد دلاری با ترکمنستان است اتفاقاتی خوبی در مراودات اقتصادی با ترکمنستان خواهیم داشت.

صادق گفت: پیشرفت راه آهن شلمچه بصره در سه ماه گذشته سرعت خوبی گرفته است.

وی افزود: با تامین منابع در ماه های آینده و ساخت پل و مین روبی، ریل گذاری بخشی از پروژه راه آهن شلمچه - بصره که مربوط به ایران است خواهد شد.

وزیر راه تصریح کرد: سامانه هوشمند پایش حمل و نقل مسافر و بار سال‌ها است که باید ایجاد شود. در ماه‌های ابتدایی سال سامانه هوشمند پایش حمل و نقل که سال‌ها پیش باید انجام می‌شد را به نتیجه خواهیم رساند. یکپارچه شدن آمار و اطلاعات برای راه اندازی سامانه هوشمند بسیار لازم است.

 

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید