فهرست جدید محصولات سایپا دوباره شگفتی‌ساز شد

شگرد افزایش قیمت خودرو‌ با آپشن‌ اجباری

کوییک دنده‌ای با اضافه شدن آپشن‌های اجباری به کوییک تیپ DA تغییر اسم داده و در کارخانه حدود هشت میلیون گران شده است.

شگرد افزایش قیمت خودرو‌ با آپشن‌ اجباری

فهرست جدید محصولات سایپا با اعمال تاثیر آپشن‌های اجباری اعلام شد و از این به بعد کوییک دنده‌ای به‌عنوان ارزان‌ترین سواری درحال تولید به‌خاطر مجهز شدن به‌چیز‌هایی مثل چراغ دی‌لایت ۲۰۱ میلیون یعنی هشت میلیون گران‌تر فروخته می‌شود. مقررات جدید درباره آپشن‌های اجباری، خودروسازان را ملزم می‌کند تا محصولاتشان را با استاندارد‌های تازه تولید کنند و به‌همین خاطر قیمت محصولی مثل پراید وانت که هنوز در خط تولید باقی‌مانده، از ۲۲۱ میلیون به ۲۳۶ میلیون رسیده است. در فهرست جدید محصولات سایپا خط‌شکن‌های واردات خودرو یعنی تیپ‌های دو و سه چانگان CS۳۵ پلاس به‌چشم می‌خورند، اما هنوز تکلیف مدل‌هایی مثل شاهین اتوماتیک، کوییک GX و ساینا GX که پیش‌فروش آن‌ها انجام شده، مشخص نیست.

 

تاثیر اضافه شدن آپشن‌های اجباری

قیمت کوییک دنده‌ای به‌عنوان ارزان‌ترین سواری تولیدی با اضافه شدن آپشن‌های اجباری حدود هشت میلیون تومان بیشتر شد و از مرز ۲۰۰ میلیون عبور کرد. مقررات جدید درباره استاندارد‌های اجباری خودرو‌های تولید داخل اعلام شده و تا پایان سال ۱۴۰۲ خودروسازان داخلی ملزم به تولید محصولاتی هستند که با این استاندارد سازگار باشند.

آپشن‌های اجباری شامل چراغ دی‌لایت، چراغ‌های اتولایت، هشدار انحراف از مسیر، حفاظت از عابر پیاده، نشنانگر فشار باد تایر، نشانگر تعویض دنده، استحکام کابین، کنترل پایداری و سیستم ترمز اضطراری پیشرفته است. با اضافه شدن همین آپشن‌ها به کوییک دنده‌ای اسم آن به کوییک تیپ DA تغییر می‌کند و از حالا حدود هشت میلیون گران‌تر فروخته می‌شود. البته اضافه شدن آپشن‌های اجباری فقط مختص کوییک دنده‌ای نبوده و در فهرست جدید محصولات سایپا، کوییک S تیپ DA، کوییک R تیپ DA، کوییک R اتوماتیک تیپ DA و حتی پراید وانت تیپ DA هم به‌چشم می‌خورند.

قیمت کوییک R با اضافه شدن آپشن‌های اجباری از ۲۵۱ به ۲۵۵ میلیون رسیده است. پراید وانت به‌جای ۲۲۱ میلیون، ۲۳۶ میلیون تومان فروخته می‌شود و کوییک S اتوماتیک که از قبل به‌بخشی از این آپشن‌ها مجهز بوده، با تبدیل شدن به کوییک S تیپ DA، حدود ۷۰۰ هزار تومان گران شده است. مطابق ابلاغیه شورای عالی استاندارد تا پایان موعد اعلام شده باید تمام استاندار‌های اجباری در خودرو‌ها رعایت شود وگرنه از شماره‌گذاری خودرو‌هایی که فاقد این استاندارد‌ها باشند، جلوگیری می‌شود. البته آنطور که سازمان استاندارد می‌گوید برای اجرای دو استاندارد جدید یعنی چراغ روشنایی در روز و چراغ اتوماتیک خودروسازان تا تا پایان اسفند ۱۴۰۱ مهلت داشتند و اعمال الباقی استاندارد‌ها نهایتا تا پایان سال فرصت داده شده است.

غیبت شاهین اتومات، کوییک GX و ساینا GX در فهرست جدید

قیمت شاهین اتوماتیک و محصولاتی مثل کوییک GX و ساینا GX یکی از ابهام‌های فهرست محصولات سایپا هستند. مدل‌هایی که جزو ۱۱ خودرو عرضه‌شده در دومین مرحله فروش سامانه یکپارچه محسوب می‌شوند، اما هنوز متقاضیان آن‌ها از قیمت نهایی خبری ندارند. شاهین اتوماتیک با همان موتور M۱۵ توربو نسخه‌های دنده‌ای راهی بازار خواهد شد، اما چیز‌هایی مثل دوربین و سنسور پارک عقب، دوربین ۳۶۰ درجه، دوربین ثبت وقایع، سیستم صوتی به همراه نمایشگر ۱۰ اینچی، سیستم تهویه دیجیتال، کروز کنترل، رینگ‌های آلومینیومی ۱۶ اینچی و کیسه‌های هوای جانبی بخشی از تفاوت آپشن‌های شاهین اتوماتیک و شاهین دنده‌ای است. کوییک GX و ساینا GX هم همین وضعیت را دارند و به‌خاطر چندتا آپشن اضافه احتمالا نسبت به نسخه‌های قبلی خودشان گران‌تر فروخته می‌شوند.

اضافه شدن اولین خودرو‌های وارداتی به فهرست محصولات ساپیا

فهرست محصولات سایپا تیرماه امسال با اضافه‌شدن دو محصول جدید آپدیت شده است؛ چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲ و چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳. دوتا محصولی که در این مقطع خط‌شکن واردات خودرو به کشور محسوب می‌شوند و حالا به فهرست محصولات سایپا اضافه شدند. حدود دو هفته قبل بود که خبر‌هایی از تایید قیمت‌های تعیین شده شورای رقابت درباره چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲ و چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳ از سوی سایپا منتشر شد و حالا رسما می‌دانیم چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲ در کارخانه یک میلیارد و ۱۱۴ میلیون فروخته می‌شود و قیمت چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳ در کارخانه یک میلیارد و ۱۸۲ میلیون تومان است.

فهرست جدید محصولات سایپا

خودرو

قیمت کارخانه

ساینا S تیپ DA

248 میلیون

ساینا S دوگانه‌سوز

283 میلیون

ساینا S اتوماتیک

330 میلیون

کوییک تیپ DA

201 میلیون

کوییک S

268 میلیون

کوییک S تیپ DA

269 میلیون

کوییک پلاس اتوماتیک

327 میلیون

کوییک R تیپ DA

255 میلیون

کوییک R نسخه CVT تیپ DA

338 میلیون

شاهین G

425 میلیون

وانت 151 تیپ DA

236 میلیون

چانگان CS35 پلاس تیپ 2

یک میلیارد و 114 میلیون

چانگان CS35 پلاس تیپ 3

یک میلیارد و 182 میلیون

نیسان آپشنال

485 میلیون

نیسان دوگانه‌سوز آپشنال

545 میلیون

نیسان دیزل آپشنال

625 میلیون

پادرا پلاس تکسوز

599 میلیون

پادرا پلاس دوگانه

645 میلیون

پیکاپ کارون

710 میلیون

 
 
منبع: فرارو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    یعنی خاک بر سر ما

  • ناشناس
    0

    بدون شک و بطور قطع و یقین، هدف خودروساز نابغه تامین هزینه های سنگین ساخت خودرو در ایرانه در زیر فشار تحریم ها.
    مگه تعویض کارت ملی و شناسنامه و کارت پایان خدمت و ... آپشن اختیاری است که به خودروساز که می رسید همه چیز باید اختیاری باشه!