بهترین برند دستگاه های خم کن موجود در بازار ایران

خم کن ها دستگاه هایی هستند که برای خم کردن و شکل دادن به ورق های مختلف فلزی در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند.

بهترین برند دستگاه های خم کن موجود در بازار ایران

به دلیل استفاده بسیار زیاد از این دستگاه ها در صنایع مختلف، شرکت های گوناگون در زمینه طراحی و تولید این دستگاه ها فعالیت می کنند. قبل از خرید خم کن بهتر است برند های دستگاه خم کن و مشخصات فنی آن ها را به خوبی بررسی کرده و پس از آن یک مدل مناسب و متناسب با زمینه کاریتان را انتخاب کنید.

شایان ذکر است که شما می توانید بهترین برند های خم کن را از طریق مجموعه ماشین سازی ایرجی با قیمت های بسیار مناسب و اقتصادی تهیه کرده، همچنین شما میتوانید تعمیر خم کن و دیگر دستگاه های خود را به این مجموعه سپرده و سالیان سال از آن ها استفاده کنید.

نحوه انتخاب بهترین دستگاه خم کن

در هنگام خرید یک دستگاه خم کن، یکی از مهم ترین معیار هایی که مورد توجه خریداران قرار می گیرد، قیمت آن است. در واقع قیمت دستگاه های خم کن به عوامل و پارامتر های مختلف و بسیار زیادی بستگی دارد. از مهم ترین مواردی که قیمت این دستگاه ها را تحت تاثیر قرار می دهند، کیفیت ساخت و برند تولید کننده آن ها است.

هر چقدر برند تولید کننده یک دستگاه خم کن، معتبر تر و نام آشنا تر باشد، از تکنولوژی های بروز تر و مواد اولیه مرغوب تری برای ساخت محصولات خود استفاده می کند. همچنین برند های معروف خدمات پس از فروش و گارانتی مناسبی را برای کاربران ارائه می دهند. دستگاه هایی که توسط این برند ها تولید می شود، علاوه بر برخورداری از دوام و طول عمر بالا، کیفیت و کارایی بی نظیری دارد. بی شک تمام این عوامل باعث می شود تا هزینه تهیه آن ها نیز افزایش یابد.

به شما توصیه می کنیم که برای پرداخت هزینه کم تر، به سراغ محصولات برند های نا شناس نروید. چرا که در این صورت به احتمال زیاد دستگاه های بی کیفیتی نصیب شما خواهد شد و این دستگاه ها قادر به پاسخ گویی به نیاز های شما نخواهند بود.

از طرفی دیگر هر چقدر که کیفیت ساخت یک دستگاه خم کن بهتر باشد، قیمت آن نیز افزایش می یابد. البته پرداخت هزینه بیشتر برای خرید یک دستگاه بهتر و با کیفیت تر کاملا منطقی بوده و بهتر است در هنگام تهیه خم کن، در کنار توجه به قیمت آن، ارزش خرید دستگاه را نیز در نظر بگیرید.

ویژگی های انواع برند های دستگاه خمکن - تصویر 2

ویژگی‌ های فنی و تکنولوژی خم کن

هر یک از شرکت های تولید کننده خم کن، تکنولوژی های منحصر به فرد و اختصاصی را در تولید دستگاه های خود به کار می برند. همچنین هر یک از انواع دستگاه های خم کن، ویژگی و مشخصات فنی منحصر به فردی دارند. به طور کلی ویژگی های فنی یک دستگاه خم کن را می توان موارد زیر دانست.

  • درصد استفاده از برق
  • کاهش هزینه های مصرف انرژی
  • سرعت کار
  • دقت کار
  • سازگاری با محیط زیست
  • راندمان
  • شرایط و هزینه های نگهداری
  • و...

از آن جایی که هر یک از انواع دستگاه های خم کن، ویژگی و مشخصات فنی متفاوت تری با دیگری دارند، بهتر است قبل از اقدام به خرید این دستگاه ها، مشخصات آن ها را با دقت و جزئیات بالایی بررسی کرده و یک دستگاه متناسب با نیاز خود را خریداری کنید. در این صورت خم کن شما می تواند انتظارات شما را به خوبی برآورد سازد و کارایی و راندمان کافی را برای شما به ارمغان آورد.

تفاوت خم کن هیدرولیک با اتوماتیک - تصویر 3

اهمیت قالب (Die) در دستگاه خم کن

قالب ها یکی از اجزای بسیار مهم در دستگاه های خم کن به شمار می روند. این اجزا نقش بسیار مهم و موثری را در طرح بندی و شکل دهی به ورق های مختلف دارند. در واقع در صورت عدم استفاده از قالب، تکنسین ها نمی توانند اشکال و طرح های مد نظر خود را بر روی ورق ها پیاده کنند و عملا فرایند خم کردن ورق توسط آن ها با اختلال مواجه خواهد شد.

به همین دلیل نیز بهتر است با دانستن اهمیت قالب در خم کن، قالب های مناسب را برای دستگاه خود تهیه کنید تا بتوانید حداکثر استفاده مفید را از دستگاه خود داشته و ورق هایتان را به گونه ای که در نظر دارید، برش دهید.

تفاوت خم کن هیدرولیک با اتوماتیک

همان طور که پیشتر نیز گفتیم، دستگاه های خم کن در انواع و اقسام مختلف ساخته می شوند. با این حال خم کن های اتوماتیک و خم کن های هیدرولیک جز پر کاربرد ترین نوع این دستگاه ها هستند. هر یک از انواع دستگاه های خم کن از توانایی ها و قابلیت های منحصر به فرد برخوردار هستند که باعث می شود در زمینه خاصی مورد استفاده قرار بگیرند.

ویژگی_ های فنی و تکنولوژی دستگاه خم کن - تصویر 4

کار با دستگاه های خم کن اتوماتیک راحت تر بوده و این نوع خم کن ها قادر هستند تا در مدت زمان سریع تری ورق های مختلف را خم کنند. این در حالی است که خم کن های هیدرولیک علی رغم سرعت پایین تری که دارند، از دقت برش بیشتری برخوردار باشند. همچنین این نوع خم کن ها قادر هستند تا ورق های ضخیم تری را خم کرده و برش دهند. قابل ذکر است که دستگاه های خم کن هیدرولیکی اغلب به روغن یا سیالات دیگر نیاز دارند. از این رو نگهداری از آن ها کمی دشوار تر از خم کن های اتوماتیک است.

به همین دلیل نیز بهتر است قبل از اقدام به خرید هر یک از این دستگاه ها، ابتدا نیاز خود به خم کن را مشخص کرده و سپس مطابق با آن به دنبال یک دستگاه مناسب باشید. شایان ذکر است که شما می توانید انواع مختلف از دستگاه های خم کن را در بالاترین کیفیت و قیمت های بسیار منصفانه و اقتصادی از طریق مجموعه ماشین سازی ایرجی تهیه کنید. برای این کار تنها کافی است که وارد سایت فروشگاه مجموعه شده و دستگاه مد نظر خود را سفارش دهید تا خم کن شما در کوتاه ترین زمان ممکن برایتان ارسال شود.

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد