خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنجشنبه ها

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در ارتباط با کاهش ساعات کاری اداری از ۴۴ به ۴۰ ساعت هیأت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام ایراد گرفت و آن را خلاف برنامه توسعه کشور دانست و گفته شد که به رشد ۸ درصدی که باید برسیم نمی‌توانیم برسیم و از این جهت ایراد گرفته شد، اما تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شده است

خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنجشنبه ها

احمد فاطمی درباره تعیین تکلیف تعطیلات آخر هفته و روز پنجشنبه گفت: در مجلس ما تصویب کردیم پنجشنبه‌ها تعطیل و ساعات کاری از ۴۴ به ۴۰ ساعت کاهش پیدا کند. هیأت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام از تعطیلی پنجشنبه‌ها ایراد نگرفت یعنی موضوع تعطیلی پنجشنبه‌ها حل شده است.

وی افزود: اما در ارتباط با کاهش ساعات کاری اداری از ۴۴ به ۴۰ ساعت هیأت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام ایراد گرفت و آن را خلاف برنامه توسعه کشور دانست و گفته شد که به رشد ۸ درصدی که باید برسیم نمی‌توانیم برسیم و از این جهت ایراد گرفته شد.

فاطمی تاکید کرد: تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شده است و بعد از این‌که تکلیف این مصوبه در مجمع مشخص شود ابلاغ خواهد شد.

وی در پاسخ به این‌که آیا مجلس می‌تواند بر مصوبه خود اصرار کند، گفت: مجلس اصرار کرده ولی ممکن است وقتی به مجلس بازگردد اصرار کند و ممکن است تمکین کند اما در هر صورت تعطیلی پنجشنبه‌ها سر جای خودش است.

منبع: ایلنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • مسئولان بی فکر (بهانه گیر )
    1

    اگر قرار بود به رشد 8 درصدی برسیم . باید تا حالا می رسیدیم .

  • ناشناس
    0

    والله هیچ ارتباطی بین اینوچهار ساعت ورشد اقتصادی نیست

  • ناشناس
    0

    مگر می شود ۴۴ ساعت کار در هفته را در ۵ روز کاری هفته انجام داد؟!!! یعنی نزدیک به ۹ ساعت کار روزانه!!! با این شرایط تعطیلی پنجشنبه ها غیرممكن خواهد بود. بیخودی به مصوبه ای که هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام و بخش خصوصی با آن مخالف است اصرار نورزید.

  • ناشناس
    0

    بی نهایت تقدیر و تشکر از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و اعضای معزز شورای نگهبان و بزرگواران مجمع تشخیص مصلحت نظام. از خداوند متعال، سلامتی و توفیق همه شما عزیزان را خواستاریم.

  • ناشناس
    0

    سلام، مجمع تشخیص مصلحت نظام، کاهش ۴ ساعت از ۴۴ ساعت کاری کارکنان در هفته را به دلیل کاهش بهره وری مغایر با سیاست‌های کلی نظام می‌داند آیا در مقایسه با ۸ ساعت کار روزانه که معادل ۴۸۰ دقیقه می‌شود کاهش ۴۰ دقیقه در روز واقعا باعث کاهش بهره وری و خسارت به کارفرما و اقتصاد می‌شود ؟ فقط ۴۰ دقیقه در روز ؟