هرج و مرج انتخاباتی در ایالات متحده؛ از «دموکراسی آمریکایی» فقط یک پوسته باقی مانده است

ایالات متحده اغلب در صحنه بین‌المللی با سوء استفاده از مسائل دموکراسی و حقوق بشری به کشورهای دیگر حمله می‌کند، با این حال، هرج و مرج آشکار شده در طول دوره کنونی رقابت‌های انتخاباتی نشان می‌دهد که تصویر خودخوانده ایالات متحده به عنوان «فانوس دریایی دموکراسی» به یک طنز در سراسر جهان تبدیل شده است.

هرج و مرج انتخاباتی در ایالات متحده؛ از «دموکراسی آمریکایی» فقط یک پوسته باقی مانده است

صحنه‌های رایج

رویدادهای خشونت آمیز مربوط به انتخابات آمریکا طی سه ماه گذشته شدت یافته است. چندین سوءقصد علیه «دونالد ترامپ»، نامزد جمهوری خواه، صورت گرفت، ستاد تبلیغات «کامالا هریس»، نامزد دموکراتها، مورد اصابت گلوله قرار گرفت و تخریب شد، صندوق‌های پستی برای ارسال آرای پستی در ایالت آریزونا به آتش کشیده شد... نامزدها و حامیان دو حزب حملات بی پایانی علیه یکدیگر انجام می‌دهند: «دروغگویان» و «سطل زباله»، «فاشیست» و دیگر ناسزاها به طور مداوم استفاده می‌شود، و صحنه‌هایی مانند راندن کامیون زباله در محل گردهمایی‌ها رایج است. 

نبرد میلیاردرها

1

روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» اعلام کرد که انتظار می‌رود انتخابات کنونی ایالات متحده «پرخرج‌ترین» انتخابات در تاریخ ایالات متحده باشد و ابرثروتمندان مبلغ هنگفتی را برای تأثیرگذاری بر انتخابات هزینه کرده‌اند. طبق آمار، مجموع کمک‌های مالی «ایلان ماسک» مدیر عامل «تسلا» به ترامپ به 120 میلیون دلار رسید. او یک ماه قبل از انتخابات همچنین اعلام کرد که روزانه 1 میلیون دلار را به شیوه قرعه کشی به رای دهندگان ثبت نام شده در «ایالت‌های چرخشی» (هفت ایالت سرنوشت‌ساز) اختصاص می‌دهد. در طرف دیگر عرصه مبارزات انتخاباتی، شخصیتهای مطرح هالیوود مانند «جورج کلونی» در مجموع بیش از 200 میلیون دلار به خانم هریس کمک کردند. «بیل گیتس» هم که قبلا در انتخابات کمرنگ بود 50 میلیون دلار به هریس کمک کرد. وقتی انتخابات به رقابت منابع مالی تبدیل می‌شود، آیا باید انتظار داشته باشیم  صدای مردم عادی باز هم شنیده شود؟

ربودن اکثریت از سوی اقلیت

2

دموکراسی آمریکایی به طور فزاینده‌ای از ماهیت دموکراسی منحرف شده است. وضعیت‌های «اقلیت تصمیم گیرنده برای اکثریت» و «ربودن اکثریت از سوی اقلیت» بارها رخ داده است. در واقع هیچ تردیدی در خصوص نتایج انتخابات در اکثر نقاط ایالات متحده وجود ندارد. به عنوان مثال، ایالت نیویورک را در نظر بگیرید، جایی که دموکرات‌ها بدون توجه به هر چیزی پیروز خواهند شد. اما نتیجه نهایی انتخابات ایالات متحده به چند ایالت چرخشی بستگی دارد و گفته می‌شود هر کسی که در این ایالت‌ها برنده شود، برنده کل جهان خواهد بود. «آدام توز»، استاد دانشگاه «کلمبیا» حتی اشاره کرد که  150 هزار رای دهنده به طور دقیق آینده ایالات متحده را تعیین می‌کنند.

نادیده گرفتن «فیل در اتاق»

3

بدهی ملی ایالات متحده در پایان جولای سال جاری از 35 تریلیون دلار فراتر رفت. تنها ظرف کمتر از سه ماه، اکنون این مبلغ نزدیک به 36 تریلیون دلار رسیده و سرانه بدهی آمریکایی‌ها بیش از 100 هزار دلار است. بحث بدهی به ماجرای «فیل در اتاق» تبدیل شده اما هر دو حزب در این موضوع چشم خود را بسته‌اند و سکوت کرده‌اند. روزنامه «واشنگتن پست» با انتشار مقاله‌ای در این باره خاطرنشان کرد که دو نامزد ریاست جمهوری فقط در مورد موضوعات دیگر بی‌وقفه صحبت کردند و گویا مصمم‌اند در خصوص سوء مدیریت داخلی و وخامت اوضاع امنیتی کشور اظهارنظر نکنند، به این امید که «اگر در مدت طولانی آن را نادیده بگیرند، هیچ اتفاق بزرگی نیافتد.»

«آبراهام لینکلن»، رئیس جمهور ایالات متحده، بیش از 160 سال پیش، شعار «دولت مردم، از طرف مردم و برای مردم» را مطرح کرد که توسعه سیاست دموکراتیک را در سراسر جهان ترویج کرده است. اما امروز ارزش‌های دموکراتیک آمریکا به شدت مخدوش شده و تنها پوسته خالی « دولت مردم یک درصدی ، یک درصد از طرف مردم  و یک درصد برای مردم » از آن باقی مانده است.

منبع: رادیو بین المللی چین
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس
    2

    آمریکا دموکراسی ش کجا بود ؟
    الکترال و کذا
    نظامی که با کشتار صد میلیون سرخ پوست صاحب کشور شد
    این لفظ بهش نمی چسبه

  • ناشناس
    1

    آره فقط انتخابات ایران کاملا دمکراسی است !!!

  • ناشناس
    0

    تو درست می گویید دمکراسی در ایران خیلی بهتر از امریکاست