ترامپ: فلسطینیان باید غزه را ترک کنند، آنجا «ناامن» و «غیربهداشتی» است
رئیس جمهور آمریکا گفت که فلسطینیان باید غزه را ترک کنند. او ادعا کرد که غزه «ناامن» و «غیربهداشتی» است.
علیرغم واکنش شدید فلسطینیان و بسیاری از کشورهای غرب آسیا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بار دیگر خواستار آوارگی دسته جمعی فلسطینیان در غزه شد.
منتقدین خواست ترامپ را «پاکسازی قومی» توصیف کردهاند.
ترامپ ساعاتی پیش از دیدار امروز خود با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بارها غزه را «ویرانه» خواند و خواستار جابجایی «انتقال» فلسطینیان به غزه شد. او این طرح را به عنوان یک فشار برای کمک به مردم غزه در نظر گرفت.
رئیس جمهور ایالات متحده گفت: «آنها باید یک قطعه زمین خوب، تازه و زیبا داشته باشند و ما برخی از مردم را مجبور میکنیم که برای ساخت آن پول جمع و آن را زیبا و قابل سکونت و لذت بخش کنند».
ترامپ افزود که غزه «ناامن» و «غیربهداشتی» است.
او که پیشتر گفته بود نمی تواند هیچ ضمانتی درباره پایداری آتشبس در غزه ارائه کند مدعی شد: «حملات غزه به اسرائیل میتواند از فردا آغاز شود. چیز زیادی به آن باقی نمانده است.»
کارشناسان می گویند بازسازی غزه با جمعیتی که هنوز در آن هستند امکانپذیر است؛ به خصوص اگر مسکن و کمک های موقت ارائه شود.
وقتی جلاد میگرید
دلش برای بهداشت مردم غزه میسوخت
1800 بمب سنگر شکن از نوع MK-84 را که وزن هر یک از آنها 900 کیلو گرم
تحویل کودک کش نمیداد
اونجا رو میخواد خلوت کنه برای کودک کش
با کمک زن و پسر طماع تر از خودش غزه رو به قطب گردشگری
برای درآمد بیشتر تبدیل کنه
به گور میبره
یادی هم ازمن بکن منهم کودک بودم وکشته شدم اگرافغانی نیستی