نتیجۀ یک تحقیق: پسر ها در ریاضی از دختر ها بهتر نیستند
محققان دانشگاه زوریخ سوئیس در طی مطالعهای دریافتند برخلاف تصور عموم، پسران در ریاضی بهتر از دختران نیستند اما بهدلیل یک مکانیزم شناختی، اعتماد بهنفس بیشتری در این موضوع دارند.
مطالعهای که توسط دانشگاه زوریخ انجام شده اعتماد به نفس پسران در درس ریاضی، به میزان قابلتوجهی تحتتاثیر مقایسه با همسالان قرار دارد، در حالی که دختران ارزیابی خود را بر اساس عملکرد واقعی بنا میکنند.
این موضوع سبب شده که طبق تحقیقات میانگین دانشآموزان دختر دوره متوسطه نسبت به همسالان پسر خود، اعتماد به نفس کمتری در تواناییهای ریاضی خود داشته باشند. در حالیکه هیچ تفاوت قابل توجهی بین عملکرد دختران و پسران در درس ریاضی یافت نشده است.
این پدیده اغلب به این صورت توصیف میشود که دختران به اندازه کافی به تواناییهای خود اطمینان ندارند، در حالی که پسران ممکن است بیش از حد اعتماد به نفس داشته باشند.
این شکاف در اعتماد به نفس در ریاضی، پیامدهای گستردهای دارد: درک فرد از توانمندیهایش بر انتخابهای تحصیلی و شغلی او تأثیر میگذارد و جوانان موضوعات دانشگاهی و حرفههایی را انتخاب میکنند که احساس میکنند در آنها استعداد دارند.
در نتیجه، زنان در رشتههای علوم، فناوری، مهندسی و ریاضی (STEM) در سطح دانشگاه و مشاغل پردرآمد این حوزه، کمتر حضور پیدا میکنند.
این مطالعه دادههای مربوط به ۸۸۱۲ فرد در ۳۵۸ کلاس درس را مورد بررسی قرار داد.
همانطور که انتظار می رفت، اصلیترین پیشبینی کننده اعتماد به نفس در ریاضی، نمرات فردی ریاضی است. در حالی که دختران نمراتشان را مبنای ارزیابی خود قرار میدادند، پسرانی که نمرات پایینتر از حد متوسط داشتند، همچنان بر این باور بودند که در ریاضی خوب هستند.
دکتر رابه استاد جامعهشناسی دانشگاه زوریخ و مسئول این مطالعه میگوید: «به طور کلی، به نظر میرسد پسران در درک خود از تواناییهایشان، حساسیت بیشتری نسبت به فرآیندهای اجتماعی دارند - آنها برای تایید شدن، خود را بیشتر با دیگران مقایسه میکنند و سپس اعتماد به نفس خود را بر اساس آن تنظیم میکنند.»
وی اضافه میکند: «این در حالی است که ارزیابیهای همسالان تأثیر کمتری بر اعتماد به نفس ریاضی دختران داشت. به نظر میرسد ارزیابی ذهنی آنها بیشتر تحت تأثیر عملکرد عینیشان باشد.»
اصلا همش مال شما مونث ها ، مهم واقعیت موجود است که ...
پسرها تو هیچی از دخترا بالاتر نیستن جز زور گویی اگه یک دهم درد پریود یا زایمانو به قویترین مرد بدی غش میکنه میوفته😅😂👍
دقیقا
اعتماد به نفس چه کارا که با ادم نمی کنه😢
پسره ریاضیشو 16 گرفته بود می گفت ریاضیم خیلی خوبه من باید برم رشته ریاضی😂😐
البته اعتماد به نفس کاذب
پسرا شیرن مثه شمشیرن دخترا موشن مثه خرگوشن
شیرشون پاکتی شمشیرشون کاغذی
بچه ای جدی چن سالته
دخترا شیرن مثل شمشیرن پسرا بادکنکن دست میزنی میترکن
واقعیت چیز دیگری نشان می دهد بعدشوخیلی از تحقیقات پسرها را باهوش تر نشان می دهد
دختر دیدم شریف درس میخونه
دختر و پسر با هم برابرن
هیچ کدوممون هیچیمون از اون یکی بالاتر نیست
حالا دخترا بهتر میگین چکار کنیم یه دختر بزارین یک روز اسکلت ده طبقه رو جوشکاری کنه ببینم با پای خودش میاد پایین یا
دختر و پسر هیچ تفاوتی در عقل و هوش و ذکاوت ندارن. این که برخی پسر ها عقل خودشون رو بزرگتر از دختر ها میدونن هم فقط نشانه از تعصب و افکار قدیمیشونه
هه جدی میفرمائید؟! تاریخ یه چیز دیگه ای رو میگه
بستگی به هوش خدا دادی و نوع و مکان زندگی و تجهیزات و ....
هم داره هم دختر خنگ داریم هم پسر خنگ ولی هم پسر باهوش داریم هم دختر باهوش هیچ ربطی به جنسیت نداره
هیچ ربطی نداره
مسئله اینه که ما همین موضوع رو تو همین سایت هم مشاهده میکنیم تاریخ؟ خب بزارید راجب تاریخ بگم در دوران گذشته طبیعتا دخترا از حق تحصیل زیادی برخوردار نبودن و اگر هم بودن و میتونستن به دانشگاه برن دولت جلوی اونها رو میگرفت البته که دخترا و پسرا در توانایی های مختلف با هم متفاوت هستن ولی در هوش هیچ فرقی بین دخترو پسر نیست وای فای رو یک زن اختراع کرده و برق رو یک مرد این یعنی پا در کنار هم میتونیم دنیای بهتری درست کنیم با دعوا و شعر های بچگونه که کاری از پیش نمی بریم این یک حقیقته
دخترا باد هوان هر چی دارن از ما هست
با احترام کامل دختر یا پسر نداره به سطح تلاش و پشتکار فرد بستگی داره🙏
پیشرفت کشورها با علوم ریاضی و فنی صورت می گیرد نه فقط با فقه و حقوق! جذب و وادار نمودن افراد به تسلیم یا همکاری با علم و فن صورت می گیرد نه فقط با اسلحه و گلوله!
«نُقِلَ مِنْ كُتُبِ اَلرِّوَايَةِ: أَنَّ يَهُودِيّاً أَتَاهُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ فَقَالَ يَا عَلِيُّ أَعْلِمْنِي أَيَّ عَدَدٍ يَتَصَحَّحُ مِنْهُ اَلْكُسُورُ اَلتِّسْعَةُ جَمِيعاً مِنْ غَيْرِ كَسْرٍ وَ كَذَلِكَ مِنْ كُلٍّ مِنْ كُسُورِهِ اَلتِّسْعَةِ إِلاَّ مِنْ أَرْبَعَةٍ فَيَكُونُ لَهُ كُلٌّ مِنَ اَلْكُسُورِ اَلتِّسْعَةِ مُصَحَّحاً مِنْ غَيْرِ كَسْرٍ وَ لِكُلٍّ مِنْ كُسُورِهِ اَلتِّسْعَةِ كُلٌّ مِنَ اَلْكُسُورِ اَلتِّسْعَةِ مُصَحَّحاً مِنْ غَيْرِ كَسْرٍ إِلاَّ اَلثُّمُنَ لِرُبُعِهِ وَ اَلرُّبُعَ لِثُمُنِهِ وَ اَلسُّبُعَ لِسُبُعِهِ وَ اَلتُّسُعَ لِتُسُعِهِ قَالَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ إِنْ أَعْلَمْتُكَ تَسْلَمُ قَالَ نَعَمْ فَقَالَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ اِضْرِبْ أُسْبُوعَكَ فِي شَهْرِكَ ثُمَّ مَا حَصَلَ لَكَ فِي أَيَّامِ سَنَتِكَ تَظْفَرْ بِمَطْلُوبِكَ فَضَرَبَ اَلْيَهُودِيُّ سَبْعَةً فِي ثَلاَثِينَ فَكَانَ اَلْمُرْتَقَى ۲۱۰ فَضَرَبَ ذَلِكَ فِي ثَلاَثِمِائَةٍ وَ سِتِّينَ فَكَانَ اَلْحَاصِلُ 75600 فَوَجَدَ بُغْيَتَهُ فَأَسْلَمَ؛
یک یهودی نزد امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام آمد و گفت: عددی را به من بفرما که اگر آن را به هر عددی از 1 تا 10 تقسیم کنیم حاصل همیشه عددی کامل باشد نه عدد کسری! حضرت فرمود اگر بگویم آیا مسلمان می شوی؟ یهودی عرض کرد: بلی! امام فرمود ایام هفته خود را در ایام ماه ضرب کن سپس حاصل آن را در ایام سال ضرب کن؛ آنچه مطلوب توست به دست می آید. فرد یهودی عدد هفت را در سی ضرب نمود حاصل آن 210 شد و سپس 210 را در 360 (تعداد روزهای سال قمری) ضرب کرد؛ حاصل آن 75600 شد، فرد یهودی این عدد را به اعداد مختلف از یک تا ده تقسیم نمود و دریافت بر همه اعداد بخش پذیر است و آنچه را که می خواست پیدا کرد و لذا اسلام آورد.»
(بحار الأنوار ج۴۰ ص۱۸۷)
یک عدد خیلی کوچیکتر از این میشه ۲۵۲۰