۶ تا از بهترین دکوراسیونهای اداری برای شرکتها
عدم استفاده از پارتیشن اداری در فضاهایی که به صورت یکپارچه طراحی شده اند، باعث بوجودآمدن بی نظمی، ایجاد صداهای ناهنجار و سردرگمی کارکنان و مراجعهکنندگان میشود.
چرا باید از پارتیشن اداری استفاده کنیم؟
عدم استفاده از پارتیشن اداری در فضاهایی که به صورت یکپارچه یا فلت طراحی شده اند، باعث بوجودآمدن بی نظمی، ایجاد صداهای نا هنجار، سردرگمی کارکنان و مراجعه کنندگان می شود. لذا برای داشتن فضای کاری مناسب و بهینه که هم کارکنان و هم مراجعه کنندگان در آن به سهولت فعالیت کنند و بازدهی بالایی در جریان باشد می توان از پارتیشن اداری با هدف تقسیم فضا به بهترین نحو و داشتن نظام بندی مناسب و ایجاد یک فضای معمارانه استفاده کرد. با انجام اینکار علاوه بر مزایای گفته شده در قبل ، می توان با صرف هزینه کمتر در هر زمان جهت تغییر دکوراسیون و نورپردازی داخلی ساختمان اقدام کرد.
مزایای استفاده از دکوراسیون اداری چیست؟
از عوامل مهم در کارآمدی یک شرکت یا سازمان و هر نهادی، دکوراسیون اداری آن می باشد که باعث می شود به آسانی وبا صرف کمترین زمان ساختمان را به بهترین نحو ممکن تقسیم بندی کنید و نقشه ی مشخصی از فضا با معرفی فعالیت های مربوطه در اختیار مراجعین قرار دهید. با استفاده از انواع پارتیشن اداری و ایجاد اتاقهای مجزا، کارمندان نیز نسبت به محیط کاری خود احساس مسئولیت پیدا می کنند و درصدد دسته بندی اسناد و مدارک و فایل های کاری و ... بر می آیند. همچنین با انجام این کار ، می توان بر تمرکز کارکنان مجموعه افزود.
استفاده از پارتیشن در دکوراسیون اداری دست طراح را برای جداسازی فضا با فعالیت های متفاوت را باز می گذارد. با استفاده از این ابزار امکان ایجاد اتاق در ساختمان با متراژ پایین قابلیت اجرایی بالایی دارد . همچنین با ایجاد ریز فضاهای تعیین شده هر کارمند در فضای مخصوص به خود در آرامش و راحتی مشغول به کار می شود. با انتخاب نوع مناسبی ازپارتیشن می توان تأسیسات روکار ساختمان که در دید عموم قرار گرفته است را پنهان کرد و بر زیبایی فضا و محیط دوچندان افزود. از جمله مهم ترین عوامل تأثیرگذار در یک مکان از نظر آسایش و راحتی، در گردش بودن هوا و تهویه و نور لازم و کافی می باشد.
انواع پارتیشن اداری
پارتیشن با ابعاد و طرح های متفاوت بر حسب فضای مورد استفاده آن تولید می شود و دارای متریال مختلف مانندچوب، آلومینیوم و شیشه و دارای دو نوع ثابت و متحرک می باشد . نوع ثابت آن در فضاهای تجاری-اداری و نوع متحرک آن به دلیل قابلیت جابجایی در فضاهای مختلفی مانند مساکن، فضاهای اداری، بیمارستانها و... قابل استفاده است.
انواع پارتیشن عبارت است از: پارتیشن های تک جداره، دوجداره و شیشه ای، پارتیشن آلومینیومی، پارتیشن فریملس، پارتیشن چوبی، پارتیشن ام دی اف و...
1- پارتیشن شیشه ای:
همانطور که گفتیم فضای کار باید دارای نور مناسب و کافی باشد که همه کارکنان بتوانند در مدت زمان طولانی در آسایش مشغول به کار شوند. در ساخت پارتیشن شیشه ای درصد شیشه بیشتر است، نور به میزان یکسان در فضا حضور دارد و از دید بصری محیط را برای کارکنان و مراجعه کنندگان چشم نواز میکند. دیگر نکته در استفاده از پارتیشن شیشه ای این است که در زمان جابه جایی شرکت نیز میتوان این پارتیشن ها را جابجا کرده و به مکان جدید انتقال داد. همچنین اگر از شیشه دو جداره استفاده شود سر و صدای محیط نیز پخش نمیشود.
2- پارتیشن MDF :
برای تقسیم بندی واحد خود بهتر است از پارتیشن ام دی اف استفاده کنید زیرا پارتیشن ام دی اف را می توان بعد از نصب از هم جدا نمود و به مکان دیگری منتقل کرد. از دیگر فواید استفاده از پارتیشن ام دی اف می توان به اندازه های مناسب شیت ام دی اف، برش و فرم دهی آسان، دوام و استقامت مناسب و تنوع طرح و رنگ اشاره نمود.
پارتیشن اداری تک جداره از جنس ام دی اف و شیشه ای در اندازه و طرح های متفاوت موجود است و با توجه به نیاز و سلیقه مشتریان طراحی و ساخته میشود. ارتفاع این پارتیشن ها قابل تنظیم است و در اندازه های کوتاه، بلند، نیمه بلند ساخته می شوند. این پارتیشن ها دارای دوام و استحکام بالایی می باشند و قابل حمل وجابجایی با هزینه پایین هستند. پارتیشن تک جداره نسبت به حرارت و صوت عایق نیست.
3- پارتیشن دوجداره :
در سازمان ها و اداراتی که رفت و آمد در آن زیاد می باشد، آلودگی های صوتی فراوان است. به این منظور از پارتیشن دو جداره جهت عایق صوتی برای جلوگیری از سر و صدای محیط می توان استفاده کرد و به دلیل دو جداره بودن استحکام و دوام آن بالا است. معمولاً در پارتیشن اداری دو جداره از شیشه های دو جداره استفاده می شود.این نوع پارتیشن نیز در ارتفاع های مختلف قابل پیاده سازی است که ارتفاع پارتیشن در گردش هوای داخل اتاق و خارج از آن مؤثر است.
4- پارتیشن فریملس:
اگر شما زمان کافی برای تقسیم بندی فضای کاریتان ندارید و می خواهید علاوه بر جداسازی،مکانی زیبا و دلنشین داشته باشید، پارتیشن فریم لس بهترین پیشنهاد می باشد؛ زیرا که نسبت به پارتیشن های دیگر به زمان کمتری در اجرا و تولید نیاز می باشد. پارتیشن فریم لس معمولاً برای شرکت هایی که دارای فضای باز هستند مناسب می باشد به این دلیل که تماما ازجنس شیشه می باشد و دید بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهد همچنین جای کمتری را در هنگام نصب بر روی زمین اشغال می کند.
5- پارتیشن شیشه ای با پروفیل آلومینیومی:
در این پارتیشن بندی از آلومینیوم برای فریم بندی و از شیشه به عنوان پر کننده سطح استفاده می شود.در این مدل از شیشه های تک جداره، دو جداره و منحنی به صورت مات یا شفاف استفاده می شود.
6- پارتیشن چوبی:
به عنوان یک جدا کننده در محیط مثال یک دیوار عمل می کند که دارای دو نوع ثابت و متحرک می باشد. حالت متحرک پارتیشن چوبی به این صورت است که به دلخواه خود قابلیت جابجایی دارد و دارای طراحی های زیبا در رنگها و ابعاد متفاوت می باشد.
شرکت بین المللی پرچین ، با استفاده از مهندسین متخصص برخوردار از دانش فنی روز دنیا برای سازمان هایی که به دنبال ایجاد تغییر و بهره وری بهترمحیط اداری خود هستند ایده پردازی کرده و کاربردی ترین پروژه ها را اجرا کرده است. پرچین با بیش از دو دهه سابقه درزمینه اجرای بهترین و با کیفیت ترین پارتیشن و دکوراسیون اداری در تهران به عنوان یکی از تولید کنندگان و مجریان پیشرو، پارتیشن های شیشه ای اداری در انواع فریم های آلومینیومی طراحی، تولید و به بازار عرضه میکند.
پارتیشن نمونه پرچین ، یکی از اعضای اصلی و معتبر اتحادیه است که با برخورداری از کارخانه مجهز به دستگاه های تمام اتوماتیک، مفتخر به ارائه بهترین، سریعترین و با کیفیت ترین خدمات است. پارتیشن پرچین با چهار راه حل برای انتخاب درست از پارتیشن اداری، با پارتیشن شیشه ای اداری، پارتیشن تک جداره و پارتیشن دوجداره شما را راهنمایی و فضایتان را کاربردی می کند. قیمت پارتیشن اداری هم بسته به نوع سفارش مشتری و هم با توجه به جنس آن متفاوت است. یکی دیگر از عواملی که می تواند بر قیمت پارتیشن اداری اثر بگذارد؛ امکانات جانبی پارتیشن مورد نظر است.
24