با خوردن چای در برابر سکته مغزی بیمه شوید

برخي از مطالعات انجام گرفته روي انسان نشان مي دهد که کاتچين هاي موجود در چاي با کاهش خطر سکته مغزي در ارتباط بوده و خطر بروز برخي بيماري هاي قلبي را نيز کاهش مي دهند.

با خوردن چای در برابر سکته مغزی بیمه شوید

عضو مجتمع تحقيقات گياهان دارويي جهاد دانشگاهي خراسان جنوبي گفت: چاي نوشيدني است که از برگ هاي تخمير شده گياه چاي تهيه مي شود.

مهدي ابراهيمي افزود: برگ چاي با توجه به ميزان تخميري که روي آن صورت مي گيرد، به رنگ هاي مختلفي مانند چاي سبز (بدون تخمير)، قرمز (به مقدار بسيار کمي تخمير شده)، اولانگ (در حد متوسطي تخمير شده) و چاي سياه (کاملاً تخمير شده) عرضه مي شود.

عضو مجتمع تحقيقات گياهان دارويي جهاد دانشگاهي خراسان جنوبي اظهار کرد: تمامي انواع چاي حاوي کافئين هستند که بطور سنتي به منظور استفاده از تأثيرات ملايمي که بر تحريک سيستم عصبي مرکزي دارند، مورد استفاده قرار مي گيرند.
ابراهيمي با بيان اينکه مي توان از چاي به عنوان چاشني در دستور هاي غذايي استفاده کرد، عنوان کرد: مطالعات علمي نشان داده اند که فلاونوئيد هاي چاي و مشتقات به دست آمده از آن ها در مقابله با بيماري هاي مزمن اثر گذار هستند.

وي گفت: مصرف چاي سبز بر قلب و عروق تأثيرات مفيدي دارد و به علاوه ممکن است خواص آنتي اکسيداني، ضد فشار خون بالا، ضد التهاب، ضد تکثير سلولي، ضد ايجاد لخته هاي خوني و کاهنده چربي نيز داشته باشد.

ابراهيمي افزود: برخي از مطالعات انجام گرفته روي انسان نشان مي دهد که کاتچين هاي موجود در چاي با کاهش خطر سکته مغزي در ارتباط اند و خطر بروز برخي بيماري هاي قلبي را نيز کاهش مي دهند.
وي تصريح کرد: چاي حاوي مقدار نسبتاً بالايي تانن است که داراي خصوصيات محافظت کنندگي شيميايي بوده و مي تواند به اسيد هاي صفراوي متصل شود.

عضو مجتمع تحقيقات گياهان دارويي با بيان اينکه تانن ها از جذب آهن هم جلوگيري مي کنند و مي توانند تأثير معني داري بر وضعيت آهن در بزرگسالان داشته باشند، گفت: به همين دليل بايد از مصرف چاي به همراه غذا و حداقل يک ساعت بعد از صرف غذا خودداري کرد تا از اختلال در جذب آهن جلوگيري شود.

منبع: مجله سلامت

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید