کاهش درد پریودی، بهترین راه هایی که ازش بی خبرید

چه چیز های درد پریود را کم می کند؟، علت درد پریود و روش های کاهش آن چیست؟

کاهش درد پریودی، بهترین راه هایی که ازش بی خبرید

چه چیز های درد پریود را کم می کند؟، علت درد پریود و روش های کاهش آن چیست؟، پریود دردناک نشانه چیست؟، علت قاعدگی دردناک چیست و برای کاهش آن چه می توان کرد؟، این سوالات معمولا در زمان پریود شدن خانم ها برای آن ها به وجود می آید که ما در همین مقاله به آن ها پاسخ خواهیم داد. درد پریود یا کرامپ های دوره قاعدگی درد هایی است که در بخش پایینی شکم ایجاد می شود. خیلی از خانم ها قبل از پریود یا در طول پریود به چنین درد هایی دچار می شوند. در برخی خانم ها درد پریود کمتر آزار دهنده می باشد، اما در برخی دیگر درد پریود به اندازه ای شدید است که در انجام فعالیت های روزمره اختلال ایجاد می کند. شرایطی مانند آندومتریوز یا فیبروم های رحمی در علت درد پریود دخالت دارند. درد پریود با افزایش سن و بعد از زایمان کاهش می یابد. رهایی از درد پریود دغدغه بسیاری از خانم ها می باشد. کاهش سریع درد پریود با مصرف دوزهای منظمی از مسکن ها روی می دهد. متخصص زنان می تواند شما را در یافتن بهترین قرص برای کاهش درد پریود یاری سازد. پس با ما همراه باشید تا بهترین راه کاهش درد پریود که از آن بی خبر هستید، را بدانید.
همچنین شما می توانید در مقاله های که قبلا به درخواست شما در سایت دکتر سلامت با موضوع، پریود یا قاعدگی چیست؟، چگونه از پریود ها لذت ببریم؟، آنچه که درباره درمان درد پریود باید بدانید، چگونه با بوی بد پریود مقابله کنیم؟ قرار داده شده است، را بخوانید.

راه های کاهش سریع درد پریود کدام است؟
مشخصات درد شدید پریود عبارت است از:
کرامپ های شکمی در بخش پایینی شکم: دردی که یک تا سه روز قبل از پریود ایجاد شده باشد و 24 ساعت بعد از شروع پریود به اوج خود برسد و سپس ظرف 2 تا 3 روز آینده فروکش کند.
- در برخی موارد، درد شدید پریود با علائمی مانند تهوع، اسهال، سردرد و گیجی همراه است.

علت درد پریود
از جمله بیماری ها و شرایطی که در علت درد پریود دخالت دارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
آندومتریوز:
در آندومتریوز بافت داخل رحم به فضایی خارج از رحم و اغلب لوله های فالوپ و تخمدان ها کشیده می شود.
فیبروم رحمی:
فیبروم رحمی توده های غیر سرطانی هستند که در دیواره رحم ایجاد می شود و منجر به بروز درد پریود می گردند.
آدنومیوز:
بافت های موجود در دیواره رحم به سمت بخش ماهیچه ای رحم ورود می کند.
بیماری التهابی لگن:
نوعی عفونت در مسیر ارگان تناسلی خانم ها می باشد که در نتیجه ابتلا به باکتری مقاربتی ایجاد می شود.
انسداد دهانه رحم:
در برخی خانم ها دریچه دهانه رحم به اندازه ای کوچک می باشد که خون ناشی از قاعدگی به درستی نمی تواند از آن خارج شود. به همین دلیل انسداد دهانه رحم می تواند در علت درد پریود دخالت داشته باشد.

روش های تشخیصی علت درد پریود و کرامپ های قاعدگی:
متخصص زنان برای تشخیص علت درد پریود ابتدا معاینه فیزیکی انجام خواهد داد. برای بررسی احتمالاتی مانند وجود برخی ناهنجاری ها همچنین بررسی احتمال عفونت، برخی تست های تشخیصی زیر توسط متخصص زنان توصیه می شود:
سونوگرافی:
در این روش از امواج صوتی برای ایجاد تصاویری از رحم، دهانه رحم، لوله های فالوپ و تخمدان ها استفاده می شود.
سایر تست های تصویر برداری:
سی تی اسکن و یا ام آر آی، تصاویر جزئی تری را در مقایسه با سونوگرافی ایجاد می کنند. در سی تی اسکن از امواج اشعه ایکس برای ایجاد تصاویری از زوایای مختلف استفاده می شود. در ام آر آی از امواج رادیویی همراه با میدان مغناطیسی برای ایجاد تصاویر استفاده می شود. هر دو روش نامبرده غیر تهاجمی و بی درد می باشند.
لاپاراسکوپی:
لاپاراسکوپی عموما برای تشخیص کرامپ های قاعدگی یا درد پریود استفاده نمی شود، اما به تشخیص بیماری های زمینه ای مانند آندومتریوز، فیبروم رحمی، کیست های تخمدانی و یا بارداری نابجا کمک خواهد کرد. در لاپاراسکوپی پزشک با ایجاد برشی کوچک در شکم و وارد کردن لوله ای مجهز به فیبر نوری همراه با دوربین ارگان های داخلی را معاینه خواهد کرد.

به منظور از درد پریود متخصص زنان گزینه های زیر را پیشنهاد خواهد داد:
مسکن قورهایی ی برای درد پریود:
مسکن هایی که به طور غیر نسخه ای قابل تهیه هستند مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن سدیم در دوزهای منظم می توانند درد پریود را کنترل کنند. در برخی موارد متخصص زنان سایر داروهای ضد التهابی نسخه ای را به عنوان مسکن قوی برای درد پریود تجویز خواهد کرد. به محض شروع درد پریود باید مصرف مسکن آغاز گردد و به مدت 2 تا 3 روز ادامه یابد تا علائم از بین رود.
استفاده از ترکیبات ضد بارداری:
ترکیبات ضد بارداری حاوی هورمون هایی هستند که مانع تخمک گذاری می شوند و از شدت درد پریود می کاهند. این هورمون ها به فرم تزریقی، پچ های پوستی یا ایمپلنت هایی که زیر پوست کار گذاشته می شوند، همچنین آی یو دی در دسترس می باشند.
جراحی:
اگر درد پریود ناشی از اختلالاتی مانند آندومتریوز یا فیبروم رحمی باشد برای رهایی از درد پریود انجام جراحی ضرورت می یابد. اگر سایر گرینه های درمانی موثر واقع نشود، در برخی موارد در صورتی که فرد قصد باردار شدن نداشته باشد، برداشتن رحم انجام خواهد شد.

شیوه های زندگی و درمان های خانگی برای درد پریود:
علاوه بر توجه به نکاتی مانند استراحت و خواب مناسب راه هایی برای رهایی از درد پریود وجود دارد. برخی از این راه ها عبارت است از:
انجام ورزش به طور منظم:
داشتن فعالیت فیزیکی در برخی خانم ها به رهایی از درد پریود کمک می کند.
استفاده از حرارت:
استفاده از دوش آب داغ و یا پد های حرارتی در نواحی پایینی شکم می تواند در رهایی از درد پریود نقش داشته باشد.
استفاده از مکمل ها:
برخی تحقیقات نشان داده است مصرف مکمل های حاوی ویتامین E، امگا 3، اسیدهای چرب، ویتامین B1، ویتامین B6 و مکمل های منیزیم می تواند در رهایی از درد پریود موثر باشد.
کاهش استرس:
استرس های فیزیولوژیک می تواند به عنوان فاکتوری در علت درد پریود نقش داشته باشد. بنابراین یافتن راه هایی برای کاهش استرس در رهایی از درد پریود بسیار موثر خواهد بود.

نکات مهم:
درمان درد قاعدگی با دارو های گیاهی و یا استفاده از دمنوش برای درد قاعدگی و یا روش هایی مانند کاهش درد پریود با ماساژ از مواردی است که در برخی خانم ها موثر واقع می شود، اما شواهد علمی مبنی بر تایید آن در دست نیست. اما به خاطر داشته باشید پیش از درمان گیاهی قاعدگی دردناک با متخصص زنان خود مشورت کنید.

منبع: نی نی بان

1261

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید