عراقچی: هدف اصلی مذاکرات، تامین منافع ملی ایران است

وزیر خارجه ایران مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در رم را سازنده و مثبت و هدف اصلی آن را تضمین منافع ملی کشور اعلام کرد.

عراقچی: هدف اصلی مذاکرات، تامین منافع ملی ایران است

«سید عباس عراقچی» روز شنبه و در حاشیه دور دوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان در رم، در محل رزیدانس با خانواده‌های دیپلمات‌های ایرانی در رم دیدار و گفت‌وگو کرد. 

طبق اعلام سفارت ایران در رم، عراقچی در این دیدار، مذاکرات فوق را سازنده و مثبت و هدف اصلی آن را تضمین منافع ملی کشور اعلام کرد.  

در این دیدار «محمدرضا صبوری» سفیر ایران در ایتالیا قبل از سخنان عراقچی به چگونگی روابط دو جانبه با ایتالیا در زمینه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی پرداخت.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • مهرداد سربندی
    0

    عراقچی: هدف اصلی مذاکرات، تامین منافع ملی ایران است.
    جناب عراقچی ازت خواهش می کنم این جمله را روزی سه مرتبه تکرار کن. از روزنامه های با شرف بخواهید آن را هر روز تیتر کنند. سخنگوی شما و دولت هر روز تکرار کنه. بلکه شاید خدا خواست و زنگار مغزهای زنگزده بر طرف بشه. تو این مملکت یه عده احمق سازمان یافته هنوز فکر می کنند شما به دنبال منافع امریکا هستید و رهبر هم حمایتتان می کنه.

  • ناشناس
    0

    تامین منافع ملی ایران اگه باشه پس چرا قیمت اقلام مایحتاج مردم مثل لبنیات و هفتگی بالا میره یا اینکه فقط تامین منافع آقازاده های مقیم آمریکاست که غیر از این هم نیست

  • ناشناس
    0

    فقط و فقط تامین مصالح مسولان نظام هست ولاغیر.