مشاوره فرمانده سپاه:

چگونه است نظامی‌ها شهید بدهند، ولی رییس جمهور نشوند/ سپاه از قبل انقلاب سیاسی بوده و سیاست را می‌فهمد

مشاوره فرمانده کل سپاه گفت: برخی پیرامون حضور چهره های نظامی جوسازی می کنند. چطور نظامی ها شهید می‌دهند، زخمی می شوند، شیمیایی می‌شوند اشکالی ندارد اما همین که می‌خواهند مسئولیت های سیاسی داشته باشند، اینجا اشکال دارد.

چگونه است نظامی‌ها شهید بدهند، ولی رییس جمهور نشوند/ سپاه از قبل انقلاب سیاسی بوده و سیاست را می‌فهمد

حضور چهره های نظامی در قامت کاندیدا برای انتخابات 1400 موضوعی است که در محفل های اصولگرایی مدافعین زیادی دارد، تاجایی که نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را به قانون نویسی در این زمینه واداشته است. بهارستان نشینان این روزها در تب و تاب ایجاد تغییرات در قانون انتخابات ریاست جمهوری هستند، تغییراتی که به گفته کارشناسان صرفا جناحی بوده و از منظر نمایندگان در جهت مرتفع کردن ایرادهای قانون انتخابات ریاست‌جمهوری است.

سردار کوثری که خود هم در حوزه نظامی فعالیت داشته و هم در حوزه سیاسی سالیانی نمایندگی مردم را به عهده داشته است از دیگر چهره های نظامی است که با حضور نظامیان در انتخابات موافق است. سردار کوثری که خود تمایلی برای رییس جمهور شدن ندارد و ضمن اعلام نداشتن مهارت لازم برای کسب این تصدی بیان می کند، که نظامیان می توانند در سیاست موفق عمل کنند زیرا سیاست را می فهمند. او معتقد است؛ چطور نظامی ها شهید می دهند، زخمی می شوند، شیمیایی می شوند اشکالی ندارد اما همین که می خواهند بیایند در مسئولیت های سیاسی، اینجا اشکال دارد؟ چهارچوب قانون ملاک است و این برادران می توانند با ضوابط قانونی هرکدام کاندیدا شوند.

متن مصاحبه سردار کوثری به شرح زیر است:

با توجه به نزدیکی انتخابات 1400 حضور چهره های نظامی قوت گرفته است؛ چرا چهره های نظامی احساس کردند می توانند در سیاست موفق عمل کنند؟

در بحث حضور نظامی ها برای انتخابات بیشتر بچه های سپاه مدنظر هستند. باید بگویم که این ها قبل از انقلاب و بعد از آن هم سیاسی بودند، سیاست را می فهمند، اما طبق قانون نباید وارد گروه و حزب شوند. در قانون اساسی آمده هر فرد و هر شخصیتی می تواند در انتخابات حضور یابد و نام نویسی کند و تشخیص آن برعهده شورای نگهبان است.

زمانی که توانمندی در بین برادران نظامی وجود دارد چرا در انتخابات حضور پیدا نکنند؟ مگر تاکنون خدمت نکرده اند؟! این افراد در سپاه همیشه خدمت صادقانه و خالصانه کرده و اکنون می خواهند، وارد عرصه انتخابات شوند و این توانمندی را در خود می بینند زیرا می خواهند، همان خدمت را ادامه دهند. اگر حضور چهره های نظامی خلاف قانون باشد باید جلوی آن گرفته شود اما اگر خلاف قانون نیست و در چهارچوب قانون است، همه باید از قانون تبعیت کنیم. اینگونه نیست این بچه ها سیاست را اصلا ندانند، قبل از اینکه این چیزها باشد این ها سیاست را می دانستند و الان هم می دانند.

نظامی ها شهید دهند اشکالی ندارد اما حضورشان در مسئولیت های سیاسی اشکال دارد؟!/ می‌خواهند انقلابی ها را کنار بگذارند

برخی پیرامون حضور چهره های نظامی جوسازی می کنند؛ چطور نظامی ها شهید می‌دهند، زخمی می شوند، شیمیایی می شوند اشکالی ندارد اما همین که می خواهند مسئولیت های سیاسی داشته باشند، اینجا اشکال دارد؟ چهارچوب قانون ملاک است و این برادران می توانند با ضوابط قانونی هر کدام کاندیدا شوند. البته اکنون فقط حرف است و پس از نام نویسی شورای نگهبان بررسی می کند که ببیند، چه کسی می‌تواند حضور داشته باشد و چه کسی نمی تواند و چه شخصی چهارچوب ضوابط را که باید یک نفر بتواند، کاندیدا شود را دارد یا خیر. در گام سوم رای مردم مهم است. در گام چهارم نوع خدمت کردن فرد مهم است اینکه مشکلات مردم را حل کند، کسانی که خودشان را کاندیدا کرده اند حتما به اصطلاح می دانند که می توانند و توانمندی اش را در گذشته نشان دادند و لذا می آیند، چه اشکالی دارد. این ها همه جوسازی است چه از بیرون و چه از طرف برخی عوامل داخلی که این کار را انجام می دهند که نیروهای انقلاب را کنار بگذارند.
مردم هیچ مشکلی با حضور یک نظامی در قامت ریاست جمهوری ندارند

به نظر شما حضور یک چهره نظامی در قامت ریاست جمهوری چقدر با اقبال مردم در سطح جامعه همراه است؟

مردم هیچ مشکلی با حضور یک نظامی در قامت ریاست جمهوری ندارند. اگر مردم مشکل داشتند، هزاران هزار نفر را زیر دست این فرمانده ها نمی فرستادند، گروه های جهادی تشکیل نمی دادند، اینکه می گوییم مردم، یعنی باید ملت ایران را 82 میلیونی نگاه کنیم. این ها همه جوسازی کسانی است که می خواهند بگویند، این ها نباشند تا ما بتوانیم راحت تر به اهداف خودمان برسیم.

فکر می کنید نگاه کشورهای دنیا به یک شخصیت نظامی به عنوان رییس جمهور ایران چگونه باشد، سطح روابط بین الملل و سیاست خارجی چطور خواهد شد؟

همه چیز در چهارچوب قانون است، در آمریکا خیلی از چهره های نظامی در انتخابات حضور پیدا می کنند و مسئولیت های مختلفی دارند، اصل این نیست که فرد روحانی باشد، نظامی یا سیاسی باشد یا به اصطلاح بخواهد دانشگاهی یا ورزشی باشد بلکه باید بتواند، خوب خدمت کند و چهارچوب سیاست های کلان رهبری را، دقیقا پیاده کند و در چهارچوب قانون حرکت کند. مردم ما توانمند هستند، جوانان ما بسیار خلاق هستند نه اینکه از خودمان تعریف کنیم اما در عمل نشان داده شده است. افرادی که با عوامل بیرونی همفکر هستند و رسانه در دست دارند، جوسازی می کنند.

مردم هیچ مشکلی با حضور یک نظامی در قامت ریاست جمهوری ندارند. اگر مردم مشکل داشتند، هزاران هزار نفر را زیر دست این فرمانده ها نمی فرستادند، گروه های جهادی تشکیل نمی دادند، اینکه می گوییم مردم، یعنی باید ملت ایران را 82 میلیونی نگاه کنیم

نظر شما در رابطه با برخی از چهره های نظامی که تاکنون مطرح شده اند، چیست و چقدر ویژگی هایی که به آن اشاره کردید را دارند؟

در رابطه با افراد به هیچ وجه صحبت نمی کنم. شورای نگهبان باید تشخیص دهد که چه کسانی می توانند، کاندیدا شوند. فعلا نمی توانیم روی کاندیداها نظر دهیم اما اگر به معیارها دقت کنیم آن وقت می توان بهترین فرد را انتخاب کرد. مقام معظم رهبری به عنوان دلسوز مردم معیارها را به صورت کلان می گویند البته در دوره هایی، برخی افراد آنچنان که باید و شاید خوب عمل نکرده اند. از اول انقلاب هم که نگاه بیندازیم، می بینیم که خیلی ها به بنی صدر رأی دادند و از جمعیت آن زمان که نزدیک به 39 میلیون نفر بود 10 میلیون رأی گرفت اما او جز خیانت کار دیگری نکرد و مورد غضب مردم قرار گرفت. پس ملاک بررسی خود شورای نگهبان است و بعد رأی مردم، همیشه حضرت آقا و حضرت امام (ره) به رأی مردم احترام گذاشتند.

فردی که در جایگاه رییس جمهور قرار می گیرد، باید کشور را به سمت موفقیت و پیشرفت سوق دهد و خدمت درست انجام دهد و از مسایل حاشیه ای بپرهیزد. مردم می خواهند، مشکلاتشان حل شود و باید هم همین طور باشد و با سیاست های کلانی که مشخص می شود، این مسیر را ادامه دهند.

قصد رییس جمهور شدن ندارم

قصد کاندیداتوری در انتخابات 1400 را دارید؟

به هیچ وجه، زیرا آدمی بهتر و بیشتر از دیگران خودش را می شناسد. شاید کسانی بگویند که توانمندی لازم را داری و ادعاهایی هم داشته باشند اما واقعیت این نیست. البته این ها برای کسی که بخواهند خدمت کنند، مدنظر است، نه افرادی که فقط به دنبال پست و مسئولیت هستند در نمایندگی مردم هم به همین صورت است آن دنیا یقه شان را می گیرند که چقدر برای مردم کار کردید؟ چقدر از وقت خود را برای قانون گذاری و نظارت گذاشتید؟ باید همه پاسخگو باشیم. برخی واقعا توان دارند و یکسری هم فقط می خواهند، خودشان را نشان دهند و بعضی هم که جاه طلب و قدرت طلب هستند، شوخی نداریم انواع و اقسام آدم ها برای انتخابات هستند.

مجلس برای محدوه سنی که مشخص کرده تبصره بیاورد

نظر شما در رابطه با طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری و تعیین محدوده سنی در آن چیست؟

اگر سن فرد از 70 بالاتر هم باشد اشکالی ندارد؛ زیرا در ریاست جمهوری داشتن تجربه خیلی مهم است. سن نمایندگی تا 75 سال است و این در بحث ریاست جمهوری هم عیبی ندارد. از آن طرف هم اگر مثلا کسی جوان تر باشد اما تجربه همه جانبه را داشته باشد، خیلی بهتر است به شرطی که در چهارچوب قانون خدمت کند. این ها خیلی مانع نیست و خیلی هم نباید روی آن وقت گذاشت و بگوییم که حتما 75 سال یا 80 سال باشد. اگر کسی مورد قبول، توانمند و خدمت گذار است این محدودیت به ضرر می شود، نمایندگان باید سن را باز بگذارند اگر کسی یک دوره انتخاب شد و در دروه دوم به 70 سال رسید، اینگونه نشود که دوره بعد نتواند، شرکت کند. مجلس باید برای این محدوده سنی تبصره بگذارد و خیلی هم راحت تر می شود این کارها را به این صورت حل و فصل، کرد.

فرد در ریاست جمهوری تقریبا باید همه تخصص ها را داشته باشد، یعنی نه اینکه برود درسش را بخواند باید یک آشنایی داشته باشد. 40 سال، 38، 39 سال یک چیز توافقی است یعنی باید فرد را ببینیم که واقعا به چه صورت است حالا برای این حداقل سن اگر تبصره می گذارند، بگذارند اگر نمی گذارند هم خیلی مهم نیست اما برای حداکثر سن، 70 سال باید یک تبصره ای بگذارند.

ولی چنین چیزی در قانون اساسی نداریم!

قانون اساسی کلان قضیه است این قانون هایی که می گذارند، جز به جز است. قانون مجلس برای اجراست و قانون اساسی برای سیاست های کلان است. قانون اساسی سیاست های کلان را مشخص کرده است.

عضو جبهه پایداری نیستم

شما عضو جبهه پایداری هستید؟

این خلق و خوی افراد است، نه من جزو این مجموعه بوده و نه هستم زیرا باید جایی ثبت شود و به وزارت کشور برود. چنین چیزی را شما نه می توانید در پایداری پیدا کنید نه درجای دیگر. آن زمان که خیلی از من سوال می کردند که سپاه بهتر است یا مجلس؟ که در پاسخ می گفتم، من پاسدار سپاه و انقلاب اسلامی هستم حالا می خواهد چه در مجلس باشد چه در سپاه پاسداران یا جای دیگر، اصل این است که ببینیم کجا نیاز است و اگر نیاز بود، برویم و خدمت کنیم.

با بچه های پایداری نشست و برخاست در مجلس داشتم اما اینکه بخواهیم بگوییم جزو آنجا بودیم نه اینگونه نیست، مثل این می ماند که من بگویم بچه های من در مدرسه موتلفه درس می خواندند پس موتلفه ای هستند. بحث اصلی این است که چه موتلفه چه پایداری و چه گروه های دیگر در چهارچوب حرکت و خدمت کنند. از نظر قانونی من اصلا به هیچ وجه عضو جبهه پایداری نبودم اما با همه کسانی که جزو پایداری هستند، رفیق هستم و از زمان دفاع مقدس چه قبلش و چه بعدش ارتباط پیدا کردیم و آشنا شدیم و با همدیگر زندگی می کردیم.

نظر تان پیرامون انتقادها نسبت به جبهه پایداری چیست؟

آنها یک خصوصیاتی دارند که مثلا می گویند، خیلی از کارها را می شود، محکم تر انجام داد بعضی ها می گویند، مثلا یک مقدار با ملایمت بیشتر. مثلا در زمان جنگ یک گردان بیشتر طلبه ها به آنجا می رفتند یک گردان دانشجویان بیشتر می رفتند در یک گردان بچه های شوش بودند و این خلق و خوها با هم بود وگرنه در اصول، اختلافی با هم ندارند. این ها بیشتر در روش و اجراست. امیدوارم بتوانیم همه خدمت کنیم که این مملکت رو به جلو برود.

منبع: برنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 53
  • کاربر ناشناس
    1

    تاخون دررگ ماست ارتش وسپاه برادرماست به کوری چشم دشمنان اسلام

    نظرات شما -
    • ایرانی
      0

      ارتش برادر ماست.

    • الن
      0

      فقط ارتش ، من به شخصه با فعالیت سیاسی و اقتصادی سپاه مخالفم

  • مجید
    0

    اگه شما تشنه ی خدمت به مردم هستید فقط در پست ریاست جمهرری امکان داره؟ مردم تمایلی به ریاست جمهوری یک نظامی ندارن این را در دوره های قبل با رای خود نشان دادن چرا بعضی آقایون این واقعیت را کتمان میکنن

  • عطا
    1

    حرف حقو از دشمنتم شنیدی تاییدش کن خب اینم حرفیه نظامیان که فقط گوشت دم توپ نیستن بزایم بیان امتحانشونو پس بدن

  • سرمد
    1

    من مردم همین آب و خاکم که حفظش تاکنون هزاران پیکر غرقه به خون نظامیان جان بر کف میهنم را به خود دیده است نظامی انقلابی ای که غیرتش زبانزد و دین و سیاست را با هم دارد فراتر از وظیفه عمل می کند قلبش به خاطر مردمانش به خروش می آید زمان و مکان ،هنگام عمل صادقانه برایش ملاک نیست فقط دل به احکام الهی دارد و از سر صدق و تدبیر مومنانه دست به عمل می زند قشر جان برکف نظامی تلاششان و دلسوزیشان وصداقت در عملشان اگر بیش سایرین نباشد کمتر نیست حال آنکه نظم و انضباط در عمل و تدبیر و همه جانبه نگری و شجاعت و عملگراییشان بیش از همه است و من افتخار می کنم که رئیس جمهوری نظامی داشته باشم زیرا نظامی میهنم انقلابی متعهد ی است که در هر کار وارد شود مدیریتی بی نظیر مطابق با احکام الهی و قوانین کشورمانا ز خود بروز می دهد زیرا آنان شیران روز و زاهدان شبند.

  • رضا
    0

    سپاه قبل از انقلاب سياسي بود!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا نام پارك ذكر شود

  • محسن
    0

    من فقط یه چیزی رو میدونم که هرکسی از آقایان هر نظری داره فوراً میگه مردم هم فلان. و خیلی راحت و عجیب از طرف مردم نظر میده و جالب اینکه انگارنه انگار که چنان درهررابطه ی بی توجه و بی اهمیت به همین مردم شدید که دیگه جای هیچ حرفی باقی نگذاشتید.....

  • رضا شیخ الرییس
    1

    اگر زحمتکشان نظامی در عرصه کمک به سیل زدگان و زلزله زدگان و... نبود ند مردم واقعا دچار مشکل می شدند پس چرا نباید کسانی که از خونشان برای دفاع از مرز بوم و ناموس مردم گذشتند نباید کاندید ریاست جمهوری داشته باشند

  • اسدی
    1

    یعنی یک نظامی اندازه یک کلید ساز بدونه عمل هم اورضه نداره

  • سيد
    1

    نگران نباش دارند امكاناتش را فراهم ميكنند. پيش بسوي كره شمالي....

  • Ali
    0

    بنظرمیرسه اقای کوثری وهم فکرانش وصیت وتوصیه های امام ره رافراموش کردند.و شترمرغی عمل میکنند.درهرصورت بهتراست نظامیان دست ازسررئیس جموری بردارندوکشوربه سمت نظامی گری نرودومردم هم دراین کشورحقی دارندوکشوردرمحاصره ومصادره گروه خاصی نباشد درغیراینصورت منافع ملی بکلی ازبین میرود.واین تقسیم بندی خاص وعام به نفع نظام نیست .

  • رزز
    0

    چرا ارتش مردمی و محبوب وارد سیاست نمیشود

  • رضا
    0

    چون امام خميني در وصيت نامه شان فرمودند سياسيون نبايد در سياست دخالت كنند. شما بجاي دخالت در امر تفكر و سياست بكوشيد تا در اموز نظامي مهارت كسب كنيد.

  • هرکس به جای خود نکوست
    0

    هرکس باید در شغل و مهارت خودش خدمت کند . البته که نظامیان برای کشور و کیان خود جانفشانی کردند ولی سیاست پیچ و خم و انعطاف هایی لازم دارد که با روحیه نظامی سازگاری ندارد چون.

  • حمزه
    0

    جناب کوثری اگه امکان داره یه دور وصیت نامه امام را مرور کن در ضمن اگه تاریخ مصرف وصیتنامه گذشته دیگه نمیدونم !

  • احمد مرادی
    0

    بله جناب به گفته شما سپاه سیاست را می‌فهمد اما ارتش سیاست را نمی‌فهمد. چقدر باهوش

  • نادر
    0

    اگه این توجیه درسته پس کاملش می‌کنم، چگونه است سنی‌ها ، مسیحی‌ها، یهودی‌ها، بهایی‌ها، زنان، و دیگر ایرانی‌هایی با هر جنس و عقیده‌ایی اگر جنگ باشه باید برن جنگ و شهید بشن ولی رییس جمهور نمی‌تونن بشن؟؟؟؟!!!!

    نظرات شما -
    • احمد مرادی
      0

      عدالت فقط نامش زنده‌ست وگرنه خیلی وقته مُرده

    • رضا
      0

      عالی گفتی و حتی اگر کسی نظام رو هم قبول نداره اما باید بره جنگ و الا دادگاه صحراییش میکنن

    • حمید
      0

      شهید رجایی درحین خدمت به درجه رفیع شهادت نایل شد .حال اگه فرد نظامی شهید بشه که نمیتونه رییس جمهورباشه پس بهتر است از دیگران کمتر مایع گذاریم .

  • بسیجی
    0

    اونی که جان داد بچه های مردم بود نه شما سردمداران!شما ها در ستادهای قرارگاهی تان بودید نه در خطوط مقدم جبهه وبابت فرماندهی تان به همه چیز رسیده اید بزرگوار

  • کاربر حقیقت
    0

    نظامی اسمش نظامی است نه سیاستمدار وصیت امام (ره) در مورد نظامی ها چه بود سیاست را باید به سیاستمدار سپرد و جنگ را به نظامی آیا اگر روزی گفتن سیاسیون بیایند فرماندهی میادین جنگ را بر عهده بگیرند آیا شمای نظامی این حرف را قبول می کنی که حالا از ما مردم عادی انتظار دارین قبول کنیم یک نظامی رئیس جمهور شود؟

  • ایرانی
    0

    جبهه رفتید خودتان و 7 نسل بعدتان از سفره انقلاب حسابی میخورید !!!! منت نگذارید !!!!!

  • ناشناس
    0

    هرکسی را بهر کاری ساخته اند

  • دانا
    0

    عقیده ی من به عنوان کسی که در یک خانواده ی نظامی بزرگ شده این است که نظامی قابل احترام است چرا که جانش را کف دست می گیرد و بی مهابا از کشورش دفاع می کند ولی نظامی که وارد سیاست می شود با طرفداری از یک جناح سیاسی تعهد او برای دفاع از کل مردم ایران را تحت شعاع قرار می دهد.نظامی که نامزد انتخابات می شود باید مستقل و مبرا از جهت گیری جناحی باشد.

  • بهروزجعفری
    0

    اگه یکی مثل رضا شاه بیاد من بهش رای میدم خودم سربازش میشم

  • جواد
    0

    این چه جور استدلالیه، مثل اینکه ادعا کنیم چون ما بسیجی ها بیشترین شهید را در جنگ دادیم، حالا فرماندهی ارتش و نیروی هوایی را بما بدهید. دفاع بد بدترین حمله است.

  • مهدی
    0

    نظامی ها هر چی باشند از اصولگرا و اصلاح طلب بهترند من ک شخصا حاضرم به نظامی ها رای بدم ولی به اصلاح طلب ها و اصولگراها رای ندم.

  • چی میزنی هفته
    0

    خودتون تناخاب کردین که نظامی بشین . منت سر مردم نزارین . میتونستی سپاه نری . کسی مجبورتون نکرده بود . میرفتی مغازه کار میکردی یا پرستار میشدی . راستی / راستی پرستارها این همه شهید میدن حتمن باید رییس جمهور بشن !!!!؟؟ آره ؟

  • فرشادآزاد
    0

    بنام خدا بخاطرخدا شهادت وشهیدراهم وارد یاسی گری ومطامع خود نکنیداستفاده ابزاری ازشهادت نکنیدشهیدجانش راباخدامعامله کرده ودرازای بهشت را پاداش کرفته لطفاشماکه توفیق شهادت نداشته اید ازنردبان رفیع وملکوتی شهادت برای باج گیری استفاده نکنیداصلا چطوربه خودتان اجازه چنین گستاخی به مقام شامخ شهید وواژه ملکوتی شهادت داده ایدشهیداصلا باتوقع شهادت را انتخاب نکرده است واقعا ازهمه چیز استفاده ابزاری سیاسی بنابرمطامع شخصی نکنیدواقعا شمابا این بیان نیازبه استغفارفوری داریدهمه چیز رالوث نکنید

  • امیرعباس
    0

    ایکیو مگه قبل انقلاب سپاه وجود داشته

  • س ص از جولر باغملک
    0

    اخه چقد ساده اید حتما اون نظامی ک میاد برا ریاست جمهوری حتما ی مدرک بالای دیپلمی دارد وچند سالی هم دراین کشور خوب بد وضع مردمو دیده بهتر از ی حوزوی بی سواد نیست ک بیاد با بیسوادی بر ما حکومت کند پس چرا بدون جهت مخالفت میکنید

  • علیرضا
    0

    حتما امام خمینی چیزی می دانسته که حضور نظامی با هر اسمی را منع کرده

  • گروگان اخمخ
    0

    فقط سید و سرورم دانشمند هسته ای جهان دکتر احمدی نزاد باید بشود

  • علی
    0

    نظامیان حاکم در هیچ جای جهان کارنامه درخشانی نداشتەاند.

  • کاربر ناشناس
    0

    دیگرجایی مانده که سپاه نداشته باشد

  • حمید
    0

    امیدوارم دوستان دچار خود شیفتگی نشوند و بخاطر پوشیدن لباس مقدس نظامی از ملت انتظار داشته باشند که رای بیاورند همانطور که میدانیم ارتش وسپاهی نیروهای حافظ کشور هستند ، پس حفاظت با شهادت اجین است و حضوردر حوزه سیاست کار فرد نظامی نیست . بررسی سوابق سیاسیون نظامی و نظامیان سیاسی گویا این است هرکس رابهر کاری ساختند.

  • هه‌هه
    0

    اینبار‌‌دارید‌خیلی‌زور‌میدید‌از‌کی‌شماها‌صاحب‌شهدا‌هم شدیدکوه‌دشت‌دریا‌همه‌را‌هاپولی‌کردید‌کم‌نبود

  • کاربر ناشناس
    0

    اما امام خمینی فرمودند نظامیان وارد کارهای سیاسی نشوند قابل توجه مدعیان انقلابی بودن

  • aflak
    0

    هیچ اینده ای واسه این کشور با این نگرش متصور نیست.هر کسی بیاد همین آش و همین کاسه است.تنها چیزی که اهمیتی نداره این آب و خاک و مردمش هستند.

  • کاربر ناشناس
    0

    باسلام به هموطنان خوب اسلام فکر کنید کی مارا ازشر دشمنان زمان جنگ نجات داد همین نظامیان بود هرموقع دچار مشکلی میشود اولین چیزی که به مغز شما میرسه به نیروی نظامی پناهنده میشوید شبها که با ارامش سر به بالین گذاشته همین نظامیان باعث شده که شماها و فرزندان در ارامش تردد چه درچهت دانشگاه چه درهرموردی دیگه دزدی کلاه برداری این نظامیان بوده که خودشان وعزیزانشان سپر بلا شدند اینک وقت ان رسیده که برای بهبود کشورمان نظامیان در حیته ریاست جمهوری شرکت کرده برای رفاء زندگی بهتر برای خودمان وعزیزمان تا بیشتر از این دچار فقر وکمنود نباشند

  • وداد
    0

    مگه امام راحل در صحیفه نور نظامیها رو ازسیاست منع نکرده . با ی کارگزار نظامی ۹۹ درصد شبیهه کره شمالی میشیم

  • ناشناس..
    0

    پس کارتان به قصد قربت نبوده که سهم خواهی میکنید

  • توجه
    0

    اگه رییس جمهور نظامی بشه تمامی وزرا از طیف نظامی و امنیتی میشن که ما رو یاد حکومتهای دیکتاتوری چکمه پوش میندازه. رییس مجلس رو نظامی کردین بسه دیگه باشعور و آینده مردم بازی نکنین.

  • مکارم شیرازی
    0

    چون برای کشته شدن پول میگیرند

  • داروغه
    0

    بوی کودتا می آید

  • محمد
    0

    من با ۴۶ سال سن مستاجر یک جوان سپاهی بودم که دو تا خانه در تهران و یک خانه در همدان دارد

  • کاربر ناشناس
    1

    درود خدا بر پاسداران اگر سپاه نبود کشور نبود

    نظرات شما -
    • الن
      0

      شما به همین خیال خوش باش

  • الن
    0

    بابا خودتون میگید امام وصیعت کرده نظامی ها در سیاست دخالت نکنند.

  • احمد
    0

    حاج کوثری شما اولاً حتماً آگاهید نظامی یعنی کارکنان شریف ارتش ‌. کارکنان شریف ارتش هم از اول انقلاب تا حالا هیچوقت سمت سیاسی نداشتند و به دستور امام و رهبری و به قانون عمل کردند. این سپاهی ها بودند که قانون شکنی کردند و وارد پستهای سیاسی شدند خود شما نماینده مجلس بودید یعنی شش ما قبل از آن طبق قانون از سپاه استعفاء دادید و وارد مجلس شدید چند سال نماینده بودید وقتی مردم شما را دیگه انتخاب نکردند دوباره برگشتید سپاه و رفتید قرارگاه عملیاتی خاتم که حساسترین محل نیروهای مسلح است مگر شما استعفاء نداده بودید پس دوباره بعد چند سال دوری چگونه رفتید سپاه یعنی دوباره استخدام سپاه شدید؟ این فرایند یعنی قانون شکنی ضمناً مگر مملکت حکومت سپاهی است که رئیس مجلس و بخشی از مجلس سپاهی، دبیر و بخشی از مجمع تشخیص مصلحت سپاهی ، خیلی از استانداران و فرمانداران و بخشداران و مدیرعامل های کارخانجات و شرکت ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و واردات و صادرات و غیره همه سپاه مگر ایران کره شمالی است؟!!!

  • عابد
    0

    فقط ارتش محبوب ملت است