دبیرکل حزب الله لبنان:

مهم‌ ترین مشکل حادثه بندر بیروت بهره‌ برداری سیاسی از این فاجعه است

دبیرکل حزب الله لبنان پنجشنبه شب در سخنانی در مراسم عزاداری دهه اول محرم در ضاحیه جنوبی بیروت گفت که مهم‌ترین مشکل حادثه انفجار بندر بیروت بهره‌ برداری سیاسی از این فاجعه است.

مهم‌ ترین مشکل حادثه بندر بیروت بهره‌ برداری سیاسی از این فاجعه است

سید حسن نصرالله تاکید کرد که حادثه انفجار بندر بیروت برای همه لبنانی‌ها سخت بود و مهم‌ترین مشکلی که این فاجعه با آن مواجه شده، بهره برداری سیاسی از این فاجعه بوده است.

وی گفت: از جمله کسانی که باید در این فاجعه مورد نکوهش قرار گیرند طرف‌های سیاسی و رسانه‌ای هستند که از همان ساعات اولیه این فاجعه، از آن بهره بردای سیاسی کردند.

دبیرکل حزب الله افزود: کسانی هستند که با سوء استفاده زشت و غیرانسانی از درد خانواده‌ها در خدمت اهداف سیاسی خود خواستند تا از این حادثه در نبرد با مقاومت و حزب الله استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه مسئول اصلی به نتیجه نرسیدن تحقیقات در حادثه بندر همان کسی است که حاضر به کناره گیری نیست، گفت: قضات و افسرانی مسئول این حادثه هستند که درباره آنها تحقیق انجام نشده است.

نصرالله افزود: در حادثه انفجار بندر افراد بی گناهی در زندان‌ها هستند و اگر می‌خواهید به حقیقت برسید باید این پرونده را از مسیر بهره برداری سیاسی خارج کنید.

دبیرکل حزب الله در پایان خواستار بی طرفی در مسیر رسیدگی قضایی به پرونده انفجار بندر بیروت و مجازات مسئولان این حادثه شد.

پیش تر حزب الله لبنان در بیانیه‌ای خواستار رسیدگی پاک، عادلانه و شفاف به پرونده انفجار بندر بیروت بر اساس اصول قانونی و رعایت استانداردهای یکسان به دور از سرمایه گذاری سیاسی و تحریکات فرقه‌ای و زد و بندهای عوام فریبی (پوپولیستی) شده بود.

۱۲ مرداد ماه سال ۱۳۹۹ (چهارم اوت ۲۰۲۰) انفجار مهیب و فاجعه باری بندر بیروت را لرزاند که موجب کشته شدن ۲۲۰ نفر و زخمی شدن بیش از ۶ هزار نفر دیگر شد، از همان زمان انگشت اتهام به سوی رژیم صهیونیستی و عوامل آن در لبنان نشانه رفت.

بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان مسائل منطقه این رژیم و عوامل آن را مقصر انفجار این بندر اعلام کردند؛ انفجاری که در یک انبار حاوی دو هزار و ۷۵۰ تن نیترات آمونیوم در بندر بیروت صورت گرفت و موجب شد بسیاری از ساختمان‌های اطراف این بندر به طور کامل ویران شود.

استاندار بیروت میزان خسارت‌های وارده در اثر این انفجار را بیش از ۱۰ میلیارد دلار اعلام کرد.

به دنبال این انفجار شماری از مقام‌های لبنانی از جمله مدیرکل گمرک، مدیرکل بندر و شماری دیگر از مسئولان مرتبط که متهم به قصور در این فاجعه محسوب می‌شدند، دستگیر شدند که همگی از جریان ۱۴ مارس لبنان بودند، همچنین از سوی بازپرس قضایی ویژه پرونده رسیدگی به این پرونده برای ناخدا و مالک کشتی «رسوس» مولداوی که اعلام شده چند سال پیش این محموله نیترات آمونیوم را به بندر بیروت حمل و آن را رها کرده بود، به عنوان دو فرد خارجی غیرلبنانی قرار بازداشت صادر شد.

مقام‌های لبنانی اواخر شهریورماه سال گذشته (۱۴۰۰) نیز از کشف ۲۰ تن ماده خطرناک شیمیایی «نیترات آمونیوم» در منطقه «بلعبک» خبر دادند. این همان ماده‌ای است که باعث انفجار مهیب سال گذشته در بندر بیروت شد.

روزنامه الاخبار لبنان نیز ۲۹ شهریور سال گذشته گزارش داده بود که صاحب کامیون حامل این مواد، دارای ارتباط با ابراهیم و مارون الصقر بودند. رسانه‌های لبنان این دو را مرتبط با حزب نیروهای لبنانی به رهبری سمیر جعجع سیاستمدار مسیحی نزدیک به عربستان سعودی می‌دانند.

منبع: ایرنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • 🐜
    0

    من که بعنوان یک 🐜 ایرانی اصیل ازاین حادثه بسیار خوشحال هستم دیگرمفتخوری تعطیل است حتی یک دانه ارزن هم مفتی گیرت نمیادازطرف ایران زمین

  • ناشناس
    0

    پول مردم ایران صرف هر جا غیر از منافع مردم بشه باید اتیش بزنه بجون مصرف کننده هاش

  • ناشناس
    0

    شورت و زیر پیراهنش پاره شده فلوس لازم است.