بازار داغ شایعات در‌باره استعفای رستم قاسمی، وزیر راه

اگرچه تاکنون بار‌ها گمانه‌زنی‌ها درباره استعفا یا برکناری برخی وزرای ضعیف یا پرحاشیه تکذیب و رد شده است، اما تجربه نشان داده برخی اخبار با این مضمون به منظور گرفتن بازخورد‌های جامعه است و در صورت پالس مثبت جامعه، این امر در کمترین زمان ممکن محقق می‌شود.

بازار داغ شایعات در‌باره استعفای رستم قاسمی، وزیر راه

هنوز زمان زیادی از تشکیل دولت رئیسی نگذشته بود که گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر احتمال اولین تغییر‌ها در کابینه به گوش رسید؛ تغییراتی که برخی آن را مربوط به وزارت اقتصاد می‌دانستند و برخی وزارت راه. اما آنچه محقق شد، اولین استعفا و کناره‌گیری به نام عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رقم خورد؛ استعفایی که با فشار و تهدید مجلسی‌ها به استیضاح وزیر ضعیف به بار نشست.

درست همان زمان‌ها بود که زمزمه‌های پراکنده استعفا یا برکناری رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی، شکل جدی‌تری به خود گرفت و اخباری منتشر شد مبنی بر استعفای وزیری که خود را شایسته ریاست‌جمهوری می‌دانست، ولی با کناره‌گیری به نفع یک کاندیدای خاص بر کرسی وزارت راه تکیه زد؛ وزارتخانه‌ای که تا مدت‌ها تصدی آن برای خود وزیر هم جا نیفتاده بود و قاسمی به اشتباه همچنان خود را وزیر نفت تلقی می‌کرد!

بعد از گذشت زمان کوتاهی، به دلایل متعددی ازجمله بیماری رستم قاسمی و همچنین عدم تحقق وعده‌های ساخت چهار میلیون مسکن، شایعاتی مبنی بر استعفای وزیر راه و شهرسازی در فضای مجازی منتشر شد.

کانال تلگرامی «عصر ما» سال گذشته در گمانه‌زنی نوشت: «رستم قاسمی اگرچه خود را در قد و قواره ریاست‌جمهوری می‌دید، اما به وزارت رسید. به کمتر از وزارت نفت هم راضی نبود و قدری طول کشید تا متوجه شود وزارت مسکن و شهرسازی را به او داده‌اند؛ موقعیتی که انگار برایش ماندنی نیست». این کانال تلگرامی در پیش‌بینی خود، دلیل این کناره‌گیری را «بیماری سختی» دانسته که «یکباره از راه رسیده و امکان ادامه فعالیت اجرائی، آن‌هم در اندازه وزارت را از او گرفته است». طبق این گمانه‌زنی‌ها حتی سعید محمد هم به‌عنوان جایگزین رستم قاسمی معرفی شده بود، اما سرنوشت برای آن‌ها این‌طور رقم نخورد.

چیزی نگذشت که یک بار دیگر پنجم مهر ۱۴۰۰ اخباری مبنی بر استعفای رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی، در فضای مجازی دست‌به‌دست شد. این اخبار فضای مجازی حکایت از بیماری وزیر راه و شهرسازی دولت داشت و این احتمال را قوی می‌دانست که وزیر مجبور به استعفا برای درمان شود. منابع غیرموثق حتی از بستری‌شدن چندروزه وزیر در بیمارستان و تحت عمل جراحی قرارگرفتن روده او در شهریور ۱۴۰۰ حکایت داشت. گمانه‌زنی‌هایی که تأیید یا تکذیب آن‌ها زمان زیادی به درازا می‌کشید.

یک بار دیگر سوم آبان ۱۴۰۰ این شایعه و گمانه استعفا به دلیل بیماری مطرح شد. ایسکانیوز، به‌دنبال انتشار خبر بستری‌شدن «رستم قاسمی» در بیمارستان در شهریور سال گذشته، تازه‌ترین خبر‌ها را حاکی از پیشرفت بیماری قاسمی دانست و تأکید کرد او به‌زودی استعفا می‌دهد.

اما آذر سال گذشته به‌دنبال انتشار مطلبی با مضمون تغییر در کابینه رئیسی که به موضوع کناررفتن رستم قاسمی از وزارت راه و شهرسازی پرداخته بود، روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی خبر فوق را تکذیب و اعلام کرد: «انتشار این مطالب، انگیزه کارکنان و مدیران وزارتخانه برای تحقق ساخت چهار میلیون مسکن و دیگر اقدامات کلان در این حوزه را نمی‌کاهد».

بازار شایعات دراین‌باره به حدی داغ شد که سخنگوی دولت را هم به واکنش واداشت. علی بهادری‌جهرمی ۲۱ آذر سال گذشته با تکذیب شایعه بیماری رستم قاسمی اعلام کرد: «شایعات در مورد آقای قاسمی صحیح نیست. مخصوصا در مورد پروژه ساخت مسکن جلسات متعدد دارند و پیگیری می‌کنند. ایشان مقدمات اولیه ۷۰۰ هزار مسکن را به انجام رسانده است». اگرچه سخنگوی دولت گمانه‌زنی‌ها درباره بیماری و استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرده بود، باز هم این روز‌ها شایعه استعفا و شدت‌گرفتن بیماری او و همچنین خبر‌هایی مبنی بر فشار بر او برای استعفا به گوش می‌رسد. شاهد ماجرا هم سایت انصاف‌نیوز که در گزارشی از سرپرستی علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس یازدهم که سابقه وزارت راه و شهرسازی دولت احمدی‌نژاد را هم در پرونده خود دارد برای وزارت راه خبر داده است.

در گزارش انصاف‌نیوز این‌طور آمده است که تصمیم برای معرفی نیکزاد به این دلیل گرفته شده که مخالفان رستم قاسمی از‌جمله در دولت، معتقدند در مدت وزارت او طرح نهضت ملی مسکن پیشرفت نداشته است. طبق این گزارش، یکی دیگر از دلایل تغییر پیش‌رو در وزارت مسکن، به انتقاد‌ها از مسائل درون این وزارتخانه برمی‌گردد: «بسیاری از معاونان قبلی هنوز تغییر نکرده‌اند، وزارتخانه دچار آشفتگی و چنددستگی است و انتصابات جدید رضایت‌بخش نبوده است». بنا بر این گزارش، محمد مخبر، معاون اول دولت، از علی نیکزاد برای اداره وزارت راه برنامه خواسته و نیکزاد برنامه خود را ارائه کرده است.

‌اگرچه این روز‌ها بیش از هر زمان دیگری کابینه رئیسی نیاز به ترمیم دارد و تغییر حتی یک وزیر ضعیف هم می‌تواند امیدبخش باشد، اما مسئله‌ای که از درجه اهمیت بالایی برخوردار است، این است که آیا گزینه احتمالی و وزیر جدید کارایی بیشتری نسبت به وزیر قبل دارد؟ به هر حال اگرچه تاکنون بار‌ها گمانه‌زنی‌ها درباره استعفا یا برکناری برخی وزرای ضعیف یا پرحاشیه تکذیب و رد شده است، اما تجربه نشان داده برخی اخبار با این مضمون به منظور گرفتن بازخورد‌های جامعه است و در صورت پالس مثبت جامعه، این امر در کمترین زمان ممکن محقق می‌شود.

منبع: روزنامه شرق
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • ناشناس
    1

    آقای ستار قاسمی وزیر راه و شهرسازی در این مدت بیش از یکسال که از استقرار دولت سیزدهم گذشته هنوز نتوانسته شعارهای انتخاباتی و برنامه های آقای رئیسی رئیس جمهور محترم را در مورد وزارتخانه راه و شهرسازی از جمله تأمین زمین دولتی و انتخاب پیمانکار واجد شرایط برای ساخت سالانه یک میلیون مسکن طرح نهضت ملی مسکن عملیاتی کند! او از برنامه زمان بندی شده بسیار عقب است و آبروی آقای رئیسی نیز در ساخت و تحویل به موقع سالانه یک میلیون دستگاه و در طول دوره چهار ساله دولت ساخت و تحویل چهار میلیون دستگاه مسکن ارزان قیمت به متقاضیان واجد شرایط است امری که توان انجام آن توسط آقای ستار قاسمی با توجّه به شرایط موجود بعید به نظر می رسد! لذا پیشنهاد می شود این مأموریت مهم و خطیر با توجّه به زمان اندک باقیمانده به ترتیب به آقای سردار دکتر سعید محمد یا آقای مهندس محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی کنونی و وزیر سابق راه و شهرسازی محول گردد.

  • بردی
    0

    اگر این استعفا واقعیت داشته باشد شرکت ما بیک راننده نیاز دارد .

  • ناشناس
    0

    بنده خدا از همون اول دلش به وزارت راه نبود!حاجی علاقه شدیدی به وزارت نفت داره.
    احتمالا برنامه های وزارت نفت رو تو وزارت راه داشت پیاده میرد که کارنامه اش مقبول نیفتاد

  • ناشناس
    0

    نه خدا کند شایعه باشد و الا جهان کون فیکون میشه.

  • عبدالله
    0

    به کامنت گذار۱۲.۱۱ ناشناس : اولا شما هنوز نام قاسمی را نمی دانی که رستم است نه ستار ؟ دوما اقتصاد وکارهای اقتصادی را به سرداران سپردن اشتباهی محض است مثالش هم همین سردار رستم قاسمی که خود بر او تاخته ای !؟ سوم سردار محمد اسلامی هم قبل از سمت جدید وزیر همین وزارتخانه بود که نتیجه عمل وکارنامه اش سر به فلک کشیدن قیمت ملک و اجاره بود پس ازموده را دوباره ازمودن خطاست وسخن اخر این که و
    موقعی این کشور به ریل پیشرفت وترقی خواهدرسید که هر کس در جای خود باشد نظامی نظامی گری کند و سیاست مدار به امور سیاسی واقتصاد دان به امور اقتصادی ، انصافا و عقلا وشرعا وعرفا چاره کار این است اما صد حیف که قدرت و مکنت به دهان عده ای بد جوری مزه کرده وتحت هیچ شرایطی نه حاضرند بعد از چهل سال بازنشسته شوند ونه حاضرند به جایگاه واقعی خود برگردند و چون زور دارند هیچ کس توان مقابله با انها را ندارد .

  • مش جمعه
    0

    ای وای،اگر برکنار بشه دوباره میاد تو جزیره، مغازه آپاراتی را راه اندازی میکنه .همان وزارت بماند بهتر ازینه که بیادجزیره

  • ناشناس
    0

    العیاذوبالله استعفا !

  • ناشناس
    0

    وزیر بی کفایت نیرو که فکر کرده وزارت خونه خاله است و همه را جمع کرده دور خودش خاله بازی با فامیل ها می کند.رئیس دفترش که دایی اش هم هست وزارت خانه را تبدیل به محفل خانوادگی کرده