نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر میدهد
نماینده مردم سیستان و بلوچستان گفت: مردم سیستان و بلوچستان نگران هستند؛ مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان میدهد.
فداحسین مالکی اظهار داشت: ما حتما باید به کمبودها و تنگناهایی که نیروهای امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان میدهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همینطور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.
وی گفت: ما حتما باید به کمبودها و تنگناهایی که نیروهای امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان میدهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همینطور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.
فداحسین مالکی نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهمترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونهای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشورهای حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأتهای مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان اندازه که ما آسیب میبینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.
وی افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفههای مختلفی دارد؛ یکی از آنها مرز است. دیگری کشورهای همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استانها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع میتواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.
مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبودها و تنگناهایی که نیروهای امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر مردم را زجر میدهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همینطور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.
وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونهای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سالها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیر سوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود؛ بنابراین این مسئله میتواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.
درود بر نماینده دلسوز استان که از دل مردم صحبت می کنند انشاالله نگاه مسیولین به این استان مانند دیگر استانها ی ایران شود وفکری برای محرومیتهای این خطه شهید پرور بکنند
هنوز هم غمگینم چه جوانای رشیدی ازسیستان شهید شدن اخرین روز ماه رمضان تشنه شهید شدن جگر مون کباب چقدر دلم شکست . شیعه کشی میکنن . مسوول دلسوز شیر مادرت حلالت لایک طلایی
همکاری کنند تا امنیتشان بهتر شود آنجایی که به مأموران امنیتی که به دست تروریستهای بی همه چیز و بی رگ کشته یا زخمی شدند یک نادان وطن فروش میخده و مردم هیچ عکسالعملی نشان نمیدهند صد در صد نا امنی زیاد میشه.بله.
آقای مالکی تاموقع که افغانی ها تو سیستان وباوچستان باشند ماامنیت نداریم افغانی دزدی میکنه توروز روشن وفرارمیکنه دست ماهم به هیچ جابند نیست ازترس افغانها جرات نداریم بچمونو نانوایی بفرستیم خواهشنااینارو اخراج کنید