ماجرای ازدواج مهراد بذرپاش در دانشگاه شریف/ پدر همسر او کیست؟
«مهرداد بذرپاش»، یکی از چهرههای جوان در اردوگاه اصولگرایان تندروست که درست از زمان روی کار آمدن احمدینژاد به چهرههای سیاسی کشور افزوده شد.
این متولد مردادماه ۱۳۵۹ در تهران که در دو سالگی پدرش در فکه به شهادت رسید و سالهاست که تلاش میکند در میان اصولگرایان خود را معیار جوان مومن انقلابی معرفی میکند.
بذرپاش که در سال ۱۳۷۷ با پذیرش در رشته مهندسی صنایع وارد دانشگاه شریف شد، ورود به عرصههای سیاسی را از بسیج همان دانشگاه شریف آغاز کرد. هنوز ویدیوی معروف درگیری او و یاران همراهش چون دهنوی نماینده مردم تهران در مجلس قبلی که به خاطر حواشی شخصی از لیست اصولگرایان کنار گذاشته شد را با جستجوی مختصر و گوگلی می توان یافت. آنجا که در یکی از سخنرانیهای دانشجویی روز دانشجو در اوایل دهه ۸۰ با دخالت بذرپاش و همراهانش میانه نطق انتقادی یک هم دانشگاهی، جنجالی به راه افتاد.
زندگی مشترک هم برای مهرداد بذرپاش از همین دانشگاه شریف رقم خورد و او همین جا با دختری همکلاسی آشنا شد که اتفاقا پدرش علی احمدی یک سیاستمدار اصولگرا و چهره نزدیک به احمدینژاد بود. که بعدها وزیر آموزش و پرورش دولتش شد. بذرپاش در سال ۱۳۸۲ و در سال فارغ التحصیلیشان ازدواج کرد. او از همین سال عملا وارد حلقه مدیران احمدی نژادی شد. ابتدا عضو حلقه مشاوران شهردار وقت و سپس مدیر فرهنگسرای نیاوران.
وقتی بذرپاش نورچشمی احمدی نژاد شد
با کوچ احمدی نژادیها از شهرداری به پاستور، بذرپاش ردای رییس مشاوران جوان احمدینژاد را بر تن کرد و از او به عنوان نورچشمی دولت نام برده شد.
اینقدر زیاد که وقتی دو سال بعد نوبت انتخابات شورای شهر رسید، عملا او تصمیمساز اصلی احمدینژادیها برای شورای شهر بود. لیستی که با نام رایحه خوش خدمت به رقابت لیست اصولگرایان طیف قالیباف رفت و شکستی سخت خورد.
این اما پایانی بر مسیر رو به رشد بذرپاش در دولت احمدی نژاد نبود. بذرپاش که در این سالها ارشدش را حین کار در دانشگاه علامه گرفته و دکتری بدون آزمون هم انتخاب شده بود، بعد از تجربه مدیریت فرهنگسرای خاوران و بدون تجربه مستقیم صنعتی راهی شرکت سایپا شد و یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی کشور به او سپرده شد.
دوره نزدیک به دو ساله بذرپاش در این بنگاه اقتصادی همراه شد با طراحی خودرویی که آن سالها مینیاتور نامگذاری شد و بعدها نامش شد تیبا. خودرویی که پلتفرمش پلتفرم پایه خودروهای جدیدتر سایپا شد و حالا پر تکرارترین محصول این شرکت است و جایگزین پراید در بازار خودروی داخلی.
بذرپاش پس از سایپا به سازمان ملی جوانان رفت تا جایگاهش به معاونت ریاست جمهور ارتقاء پیدا کند. آن هم در دولت دوم احمدی نژاد و درست در میانه اتفاقات سال ۸۸ کشور. بذرپاش در سازمان ملی جوانان جشنواره سراسری جوان ایرانی را برپا کرد.
ببینید: نگاهی به محل زندگی و خانه مادر شهید سید ابراهیم رئیسی در مشهد
بخوانید: سیر تا پیاز جنجال تبلت آمریکایی سعید جلیلی
چطوری وارد شریف شد؟
توسط سهمیه بنیاد امور خانواده شهدا و ایثارگران و جانبازان وارد دانشگاه شریف شد.
اگه وصل بشی بزرگای فامیل بهت میگن چه ویژگیهایی باید داشته باشی که لازم نباشه پله های ترقی را یکی یکی و با زحمت طی کنی
اون خصوصیات رو در شما ببینند به عنوان نیروی خودی شما رو سوار آسانسور ترقی می کنن
اینه که میگن ژن خوب ملاک نیست زن خوب ملاکه .البته ایشان فرزند شهید هستند و شهدا نور چشم ملت ایرانند ولی خدایی مدیریت های بزرگ نباید بدست ادمهای کم تجربه سپرده شود ایشان ره صد ساله رو یک شبه براش پیمودن .
مگه نگفتن تبلیغ
ممنوع
رئیس فرهنگسرای خاوران شد نه نیاوران. شش ماه رئیس فرهنگسرا بود و از بدترین و ضعیف ترین دوران فرهنگسرا
چگونگی دریافت مدرک از دانشگاه پیام نور را هم می گفتید !!!!
لیاقت مردم ایران افرادی مثل قالیباف و جلیلی و بذر پاش و ....است. خوش باشید ملت ایران
مامور ویژه بریتانیای کبیر
با سهمیه ،مدرک گرفتن،هنر است؟؟؟این آقا عضو کدام حزب سیاسی است تا،بصورت طبیعی رشد کند،در این کشورسیاسیون آسانسوری و با رفاقت بازی و گروه بازی رشد می کنند و بعد از مدتی هم محو می شوند و هیچ کس،جوابگوی گندکاری های انها نیست،یکی از مصیبت های ایران ،همین نداشتن انتخابات حزبی است،چرا حکومت از انتخابات حزبی می ترسد؟؟؟چون افراد را بهتر می تونه سرکوب کنه و در اختیار خودش بگیره،ولی احزاب را نه و دوست نداره احزاب رشد کنند.چون حزب صاحب داره،شناسنامه داره،مرامنامه داره و ماندگار است،پاسخگو است به رای دهندگان،اشخاص چی؟؟هیچ و پوچ،کی بود،کی نبود،من نبودم؛و.....
کی هست!؟
به سایپا که تیر خلاص زد این شرکت رو نابود کرد من خودم کارمند سایپا هستم
بدون سهمیه در کدام دانشگاه قبول می شد؟
تایید صلاحیت نشده.
ایشان از تیپ حجت عبدالمالکی هستند و محسن نصیری چه زیبا درباره آنها می گوید: حجت عبدالملکی یک فرد نیست عبدالملکی یک تیپ اجتماعی رو به رشد در جامعه است. تیپی به شدت قابل مطالعه [در حد پایان نامه ارشد و دکتری علوم سیاسی یا جامعه شناسی] برای شناخت چرایی گسترش فزاینده بحرانهای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و... در کشور. این تیپ رو به رشد اجتماعی عموما با سخنانی فاقد مبنای علمی و کارشناسی و به صِرف عضویت در چند نهاد دانشجویی و شلوغ کاری و ایجاد جنجال در نشست های دانشجویی چهره های اصلاح طلب خود را بالا می کشند و با ظاهری «محافظه کار پسند» تا سطح وزیر و معاون وزیر و مدیرکل صعود کرده و به واسطه عدم شناخت صحیح مسائل اقتصادی و سیاسی باعث گسترش بحرانهای مختلف می شوند. این الگو در حوزه فرهنگی و تحلیل امثال جبرائیلی و رائفی پور و میثم مطیعی و... و در حوزه مدیریت امثال خاندوزی و عبدالملکی را پرورش داده است وحالابه الگویی جذاب برای مهرشاد سهیلیهای سراسرکشوربدل شده است.
چسبوندنش به مموتی که رای نیاره.
طفلکی، نور چشم مموتی هم رد صلاحیت شد، بمیرم براش، خدا بهش صبر بده!!😉🙄🤔😳
نفرین عالمیان بر خائن زرگی که این در ناشایست سالاری را در مد یریت کشور باز کرد!
تمامی پستهای که بهش دادن ، حتی یک ثانیه هم تجربه نداشت ؛
فرهنگسرا،سایپا،سازمان ملی جوانان ،مجلس،دیوان محاسبات،وزیر
فکر کردند که هر کس را با سهمیه وارد دانشگاه شریف (آریا مهر سابق) کنند، میتواند همانند دانشجوهای آزاد و بدون سهمیه، رشد علمی و شخصیتی داشته باشد، غافل از اینکه معمولا بدلیل بنیه ضعیف و ناتوانی در درک و فهم مطالب غنی و عدم رقابت سالم با صاحبان مدالهای طلا و نقره علمی در این دانشگاه، بعضا تبدیل به افرادی با تخصص بسیار ضعیف، افسرده، روانی و جاه طلب میشوند.