در «نشست با نمایندگان ادوار و دوره دوازدهم مجلس»؛
پزشکیان: اگر با تمام وجود به مردم عشق بورزیم، آیا باز هم 60 درصد آنان در انتخابات شرکت نمیکنند؟
مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب با تاکید بر اینکه مشکل ما قبل از آنکه دشمنی دشمنانی مثل آمریکا باشد، مربوط به عملکرد خودمان است، گفت: اگر دست در دست هم دهیم و کار را به افراد نخبه و کارشناس بسپاریم و اجازه دهیم همه کسانی که دغدغه ایران را دارند در امور مشارکت کنند، مملکت آباد خواهد شد.
رئیس جمهوری منتخب با بیان اینکه فقر، رواج کولهبری یا سوختبری، زبالهگردی و شرمندگی سرپرست خانوار پیش خانواده خود به هیچ وجه برای بنده قابل پذیرش و تحمل نیست، اظهار داشت: وضعیت امروز ایران با وجود سرمایهها و ظرفیتهای عظیم این کشور، برازنده و شایسته ایرانیان نیست.
دکتر مسعود پزشکیان در «نشست با نمایندگان ادوار و دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی» ضمن قدردانی از نمایندگان حاضر در این نشست، تصریح کرد: حرفهایی که بنده در تبلیغات انتخاباتی خود مطرح کردم، نه شعار و وعده، بلکه باورهای قلبی بنده بود که یک عمر با آنها زندگی کردهام.
رئیس جمهور منتخب با بیان اینکه بیعدالتی از نظر همه یک ظلم بزرگ است و هیچ کس حق ندارد گروه و دستهای را حذف کند تا عدهای خاص رشد کنند، افزود: ما همه مثل خواهر و برادر یکدیگر هستیم و این کشور متعلق به همه ماست، اما باید اعتراف کنیم که وضع امروز ایران ما برازنده ما نیست. راه غلبه بر مشکلات موجود عبور از اختلافات و همکاری و همدلی برای آبادانی ایران است.
پزشکیان با اشاره به اینکه فقر، رواج کولهبری یا سوختبری، زبالهگردی و شرمندگی سرپرست خانوار پیش خانواده خود به هیچ وجه برای بنده قابل پذیرش و تحمل نیست، اظهار داشت: وضعیت امروز ایران با وجود سرمایهها و ظرفیتهای عظیم این کشور، برازنده و شایسته ایرانیان نیست و باید دعواهایی را که بر سر قدرت جریان دارند، کنار بگذاریم تا بتوانیم با همکاری یکدیگر کشور را بسازیم.
رئیس جمهوری منتخب گفت: اگر ما با تمام وجود به همه مردم عشق بورزیم، برابر ظلم و بیعدالتی بیایستیم و انصاف را نسبت به دوست و دشمن رعایت کنیم، آیا باز هم ۶۰ درصد مردم در انتخابات مشارکت نخواهند کرد. دلیل نارضایتی مردم این است که نه تنها با محبت با آنها برخورد نمیکنیم، بلکه با باتوم و چماق جواب آنها را میدهیم.
پزشکیان مهمترین وظیفه خود به عنوان منتخب ملت را خدمت بیمنت و بدون تبعیض به همه مردم، رعایت انصاف و تلاش برای احقاق حقوق همه فارغ از قومیت، مذهب و جنسیت دانست و خاطرنشان کرد: وقتی بنده به عنوان مسئول فرصتها را در اختیار اطرافیان و دوستانم بگذارم و هر کس را که با من نباشد، کنار بگذارم، قدم در راه ضلالت گذاشتهام و عاقبت ضلالت عذاب عظیم است؛ عذاب عظیم نیز وضعیتی است که گرفتار مشکلات باشیم، اما نتوانیم از عهده رفع آنها برآییم.
رئیس جمهور منتخب با تاکید بر اینکه مشکل ما قبل از آنکه دشمنی دشمنانی مثل آمریکا باشد، مربوط به عملکرد خودمان است، گفت: اگر دست در دست هم دهیم و کار را به افراد نخبه و کارشناس بسپاریم و اجازه دهیم همه کسانی که دغدغه ایران را دارند در امور مشارکت کنند، مملکت آباد خواهد شد.
پزشکیان با تاکید دوباره بر این نکته که بنده هیچ برتری در خودم نسبت به شما و دیگران نمیبینم، اظهار داشت: اگر با من طوری برخورد شود که گویا به اعتبار اعتماد مردم، بنده کسی شدهام، آنگاه از خودم میترسم؛ بنده همانی هستم که همیشه بودم و حاضر نیستم به خاطر موقعیتی که در آن قرار گرفتهام احترام اضافهای به من گذاشته شود.
رئیس جمهور منتخب تاکید کرد: باور بنده، کلام امیر مومنان است که فرمود اگر به راه راست رفتم بنده را همراهی کنید و اگر بیراه رفتم مرا انذار کنید. اگر بیجهت از بنده تعریف کنید و احترام متفاوت بگذارید، ممکن است تصور کنم که کسی شدهام؛ این شما هستید که میتوانید بنده را تبدیل به انسانی غیرمتعارف تبدیل کنید، اگر نه بنده هیچ فرقی نکردهام و فقط باری سنگین بر عهدهام گذاشته شده که باید به من کمک کنید تا آن را به مقصد برسانم.
پزشکیان در پایان با بیان اینکه امروز رقابتهای انتخاباتی به پایان رسیده و زمان همدلی و وفاق ملی برای حل مشکلات و پیشرفت کشور است، تصریح کرد: اگر همه با هم همدل شویم و دست در دست یکدیگر، توانمندیها و ظرفیتهای موجود در کشور را به صحنه بیاوریم، قطعا در مسیر تحقق اهداف ترسیم شده موفق خواهیم شد.
پیش از سخنان رئیس جمهور منتخب، آقایان ناصر نصیری، هادی شوشتری، احمد همتی، یدالله اسلامی و عبدالرضا عزیزی به نمایندگی از نمایندگان ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی، خانم فریده اولاد قباد به نمایندگی از نمایندگان زن ادوار مجلس و معینالدین سعیدی به نمایندگی از نمایندگان اقلیتهای مذهبی در ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی و همچنین محمدرضا صباغیان بافقی، محمد جلالی، رضا سپهوند، قدرتعلی حشمتیان و غلامرضا نوری قزلجه نیز به عنوان نمایندگان دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی به تشریح نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
ضرورت اتحاد، همدلی و انسجام برای غلبه بر مشکلات، توجه به توسعه متوازن و پایدار، بهرهگیری از همه نخبگان و افراد توانمند در اداره کشور فارغ از قومیت، مذهب و جنسیت، ضرورت تلاش برای رفع تنشها در سیاست خارجی و نیز اصلاح نظام اداری کشور محور سخنان و نظرات ارائه شده از سوی نمایندگان مجلس بود.
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا. نوشدارویی وبعد از مرگ سهراب امدی
آمدی جانم بقربانت ولی حالا چرا=شهریار
جانم به قربانت بیست ساله نخبه نخبه میگن !!!توجه به نظر برتر حسابه نه صرفا مدرک و ....
مو خودوم اوستاد دانیشگاه بیدوم به علت قرص شادو غمگینانه اختراعاتوم کوپو زدن مونوم به اموزاده صدر متوسل شودوم
عشق فقط به درد ننه سکینه می خورد.مردم عشق لازم ندارند .نان لازم دارند.شماها پول نفت و معادن و شیلات و پتروشیمی و صنعت و غیره ملت را چپاول نکنید عشق پیش کشتان
اگر مدینه فاضله هم در ایران ایجاد شود باز بیشتر از ۸۵٪ حائزین شرایط رأی دادن در انتخابات شرکت نمی کنند! بهترین شرایط برای رأی دادن در سال ۱۳۸۸ در حکومت جمهوری اسلامی ایران به وجود آمد که متأسفانه در حین برگزاری انتخابات و پس از اعلام نتایج وقایعی ایجاد شد که همگان از آن آگاه هستند!
آقای پزشکیان شما پزشک هستید آمارجرم وجنایت وبزه ها وناهنجاریهای اجتماعی را واضح برزبان نیاوردید درهرکوی وبرزنی برویی یا خودکشی ویا سرقت ویاانواع بزه های دیگر ،حال اگر خروجی عملکردها مناسب بود تصورنمیکنید وضعیت بهتر بود چرا فقط نیمه پرلیوان را تبلیغ میکنید ،منکه اصلا باور نمیکنم وحتی شک کردم که راه درستی را درگذشته پیش بردیم منکه با وجود اینکه میتوانستم بروم رای بدهم با هزار ویک زحمت رفتم زیرا دلم نسبت به عملکردهایی که درکف بازار می بینم چرکین شده بود .بعید میدانم دفعه بعد اگر حیاتی بود شرکت کنم
همینطوره لصول اخلاق فرویدی روانی گو را همان نخبگان در علوم اجتماعی آوردند که آنجا نوشته فقط به مردم بگه روانی مریض و انگ و قرص عاقیتش این شده ...منظور رشته انگ و قرص را در راس امور اجتماعی گذاشتند که در کشورهای دیگر هم تنها خودکشی افزوده
عطایش را به لقایش بخشیدیم .روی یک پا آقایون بایستند وجواب بدهند البته نه این دنیا درآخرت دیگه آنجا سرخدا نمیتوانند کلاه بگذارند
عشق ورزیدن به مردم یعنی در جهت خواسته های مردم تلاش کردن .یعنی شجاعت محقق کردتمام قولهای داده شده در زمان انتخابات بدون لحاظ کردن مقاماتی که نظر مخالف دارند .
هی از همدلی و اتحاد بگو .با آتش به اختیار ها چه میکنی .که هر رشته کنی پنبه میکنن .
اینکه صرفا نخبه فلان رشته حق نظر و ایده داشته باشه و فرد عادی اگر نظری دارد حق مطرح کردن هم ندارن باعث این وضع شده چون خیلی موارد کارشناس نظر فردی را کپی میکند که رشته دیگری دارد !!!!!.و امکان ارایه نظر با چماق به دستی کارشناسان و دزدیده شدن مواجه می شه...نظر برتر حسابه و باید همه امکان نظر داشته باشند و... ثابت شده دلیل نمیشه یکی اسمش نخبه است در امور نظر برتر را داشته باشه ..نظری راجع چشم انداز دشت امامزاده داشتم که این ویوی طبیعی استعاری ابهامی با خیابان کردن جلوی حرم از ریخت در می اید و کارشناس آن رشته با تواضع گفت حرف تو درسته و از این منظر دقت نشده . منظور کارشناسان آن رشته متوجه نشده بودند ....
اسلام یعنی همین.اینکه به ریاست و پست و مقام رسیدیی، ابتدا دوست و دشمن داخلی را در آغوش بگیری،و به دنیا با این روش پیام صلح و دوستی بفرستی.
دستورات اسلام در کتاب احادیث و قرآن است و اینطور ننوشته!!!!نوشته تبت یدا آبی لهب و تب
اشدا علی الکفار رحما بینهم
بغل کردن قاتلان اسمش پیام جنگه نه صلح و به معنی ترسیدنه مواظب باش لباس آت خونی نشه خولی را بغل می کنی
برو بابا ، کی تو این ۴۵ سال با مردم عاشقانه رفتار کردین، مث آدم رفتار کردین؟! فقط دم انتخاباتمهربون میشن، میشین عاشق ملت، واقعا که!!🙄🤔🫣🤬😞😳
باغات اطراف شهر. را همان متکی بودن به نظرات نخبگان به اسم آباد ویران کردند در حالیکه من با رشته دیگر اولین نفر متوجه شده بودم منتها همه حق نظر ندارند تا نظر برتر معین بشه!!!!!!