روسیه به واشنگتن درباره حمله به ایران هشدار داد

معاون وزیر خارجه روسیه در پی پیام‌های تهدیدآمیز ایالات متحده به تهران، هشدار داد که هرگونه حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای برای کل منطقه داشته باشد.

روسیه به واشنگتن درباره حمله به ایران هشدار داد

معاون وزیر امور خارجه روسیه در مطلبی درباره هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد و تأکید کرد که چنین حملاتی تبعات خطرناکی برای منطقه در پی خواهد داشت.

طبق گزارش شبکه الجزیره، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که هدف قرار دادن و بمباران زیرساخت‌های هسته‌ای ایران می‌تواند ثبات منطقه را به خطر بیندازد و تأثیرات مخربی به همراه داشته باشد.

مقامات روسیه پیش از این نیز نسبت به هرگونه اقدام تحریک‌آمیز که امنیت و ثبات غرب آسیا را تهدید کند، ابراز نگرانی کرده بودند. این بیانیه پس از آن صادر شده است که آمریکا با ادعای غیرمسالمت‌آمیز بودن برنامه هسته ای ایران درصدد تنش‌آفرینی در منطقه است.

این در حالی است که فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران کاملاً صلح‌آمیز بوده و به‌طور کامل در چارچوب تعهدات ایران ذیل پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای انجام می‌گیرد. در مقابل، ایالات متحده تنها کشوری است که تاکنون از سلاح هسته‌ای استفاده کرده و مرتکب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت شده است.

پیش از این، نماینده ایران در سازمان ملل با تاکید بر اینکه «جمهوری اسلامی ایران قویاً متعهد به صلح، ثبات و امنیت منطقه‌ای است»، هشدار داد: ایران به هرگونه اقدام تجاوزکارانه از سوی ایالات متحده یا عامل نیابتی‌ آن سریعاً و قاطعانه پاسخ خواهد داد.

«امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه و پیرامون تهدیدات اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، نامه‌ای را به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل ارسال کرد. 

ایروانی یادآوری کرد که رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در مصاحبه‌ اخیر خود با شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز مورخ ۳۰ مارس ۲۰۲۵، بار دیگر متوسل به ادبیات تهدید و زور شده و به‌صراحت جمهوری اسلامی ایران را به اقدام نظامی تهدید کرده است. ترامپ اظهار داشت: «اگر توافق نکنند، بمباران خواهند ‌شد؛ بمبارانی که نظیر آن را هرگز پیش از این ندیده‌اند.»

روسیه آماده کمک به ایران و آمریکا برای ایجاد گفت‌وگو است

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با مجله «امور بین‌الملل» گفت که مسکو آماده است به واشنگتن و تهران برای ایجاد گفت‌وگویی سازنده کمک کند، زیرا «هنوز دیر نشده است».

این دیپلمات ارشد روس تأکید کرد که مسکو با اقدامات تهاجمی و استفاده از زور برای حل بحران مخالف است و به واشنگتن هشدار داد که هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای ایران می‌تواند پیامدهایی ویرانگر برای کل منطقه داشته باشد.

او تأکید کرد: «حتی بحث پیامدهای احتمالی اقدامات تهران را مطرح نمی‌کنم، زیرا همکاران ایرانی ما این موضوع را کاملاً روشن کرده‌اند. بنابراین، باید تلاش‌ها را دوچندان کرد تا قبل از آنکه فرصت از دست برود، توافقی منطقی حاصل شود.»

ریابکوف افزود: «روسیه آماده است تا میانجی‌گری خود را به واشنگتن و تهران، و همچنین تمامی طرف‌های علاقه‌مند ارائه دهد.»

رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، در ۳۰ مارس اعلام کرد که در صورت عدم پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای تهران، طی دو هفته تحریم‌های ثانویه‌ای علیه ایران اعمال خواهد کرد.

منبع: اعتمادآنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 20
  • ناشناس
    8

    روسیه و چین غارتگر بیت المال ایران

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      روسیه برود به فکر خروج از باتلاقی باشد که در اوکراین گرفتارش شده. قرار بود ظرف سه روز به کی‌یف برسند!

  • ناشناس
    6

    چه خبر از دریای خزر پوتین؟ منابع اش مزه داده؟

  • ناشناس
    6

    پوتین که معلومه نامردتر از ترامپه

  • ناشناس
    5

    روسیه خائن، همه شما موقع حمله دست به یک با آمریکا نشوید واقعا جای شکر دارد!

  • میثم
    22

    اگه همون موقع که اسرائیل پاشو از گلیمش درازتر کرد پاسخ قاطع تر و دندان شکنی بهش میدادیم، الان ترامپ زبونش انقدر دراز نبود.

    نظرات شما -
    • ناشناس
      3

      هنوز هم دیر نشده. پاسخ بدهید! محوش کنید!

    • ناشناس
      1

      با چی می خواستی بجنگی ؟ چندساله هستی ؟ بچه برو برای مادرت نان بگیر . تو مال جنگ نیستی .

  • ناشناس
    6

    فکر کنم تا تهران سهم پوتین شده برا همینم در فکر جابجایی پایتخت بودند !!

    نظرات شما -
    • ناشناس
      6

      ینی تو مزخرف گفتن لنگه ندارین

  • مورچه خوار بزرگ Great anteater 🦡
    2

    وقتی روس میشه واسط و خبر آنلاین و اصلاح طلب ها خبر میرن ، حالت اسهال به آدم دست میده 🤪

  • هموطن
    16

    درودبرپوتین خداکنه بتونه کاری کنه جنگ نیارن داخل ایران

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      لعنت بر پوتین

  • سیفی
    4

    از خدا بخواهیم درگیر جنگ نشویم در هر حالتی به ضرر ایران هست. مردم به خصوص کودکان خیلی آسیب می بینند. امیدوارم مسئولان با درایت مانع جنگ و خونریزی شوند.

    نظرات شما -
    • ناشناس
      5

      آورین‌. امیدوار باش تا امورات تو هم بگذره

  • ناشناس
    0

    اگه قراره ایرانی ها باج بدهند بهتره این باج به آمریکا داده بشه که لااقل از ویندوز و امکانات آنها استفاده می کنیم نه روسیه که هیچ سودی بجز بدبختی برای مردم ایران نداشته .

  • ناشناس
    0

    ترامپ یه تاجره هیچوقت جنگ نمیکنه. این چنگ و دندونی که نشون میده اهدافی رو دنبال میکنه. مهمترین هدفش گرفتن باج از ایرانه. که توسط روباه و گربه نره از ایران گرفته میشه. روباه و گربه نره رو که دیگه همه خوب میشناسین. اره روسیه و چین.

  • ناشناس
    0

    کمونیست ها همیشه به ضرر ایران رفتار کرده و می کنند .

  • ناشناس
    0

    روس‌ها هرگز راضی نمی‌شوند کشوری بعل گوششون هسته ای بشه این محکومیت ها همش دروغه.

  • ناشناس
    1

    مردم نه دنبال جنگ و خونریزیند و نه دل خوشی از سیستم و مسئولین دارند به اسم اسلام و دین این چند سال خوردند و دزدیدند و غارت کردند . حالا هم سایه جنگ . مگه این ملت چه گناهی کردند