تردید جدی در امکان اجرایی شدن قانون حجاب
روز گذشته رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از تایید لایحه عفاف و حجاب، یکی از پرحاشیهترین لایحههای مجلس در شورای نگهبان خبر داد. لایحهای که تاکنون چندینبار میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان رفت و برگشت داده شده و حالا با تایید شورای نگهبان باید توسط دولت ابلاغ شود.
موسی غضنفرآبادی درباره آخرین وضعیت این لایحه گفت: «لایحه عفاف و حجاب را شورای نگهبان تایید کرده است و باید ابلاغ شود.» این لایحه سال گذشته توسط نمایندگان مجلس یازدهم کلید خورده بود و قرار بود پس از تایید نهایی توسط دولت سیزدهم اجرا شود اما اکنون مجلس دوازدهم تشکیل شده و دولت چهاردهم نیز در قبال اجرای آن مسئول است.
موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: «لایحه مهم است و همه قوا باید برای اجرای آن همکاری کنند و کسی کارشکنی نکند.» غضنفرآبادی همچنین توضیح داد با توجه به اینکه الان افزایش میزان مجازاتها در دولت هم تصویب شده، میزان جریمهها خودبهخود افزایش پیدا کرده است.
رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس یکی از موضوعات مهم حول این لایحه را اطلاعرسانی درباره آن دانست و ادامه داد: «همه باید درباره تصویب و اجراییشدن قانون و جرائمی که درباره افراد و خودروها وجود دارد در جریان باشند.» غضنفرآبادی این مهم را یکی از وظایف جدی صداوسیما دانسته و ضمن تایید اینکه هزینه جرائم افزایش پیدا میکند، گفت: «هم صداوسیما و هم بقیه افراد باید در جهت اطلاعرسانی این لایحه کمک کنند.»
علیرغم نهاییشدن این لایحه، همچنان حرف و حدیثهای زیادی حول آن وجود دارد که اعمال جریمه برای افراد و خودروهای شخصی یکی از آنهاست. در طرح اولیه لایحه مقرر شده بود جریمه نقدی بهصورت مستقیم از حساب افراد برداشت شود، اما با انتقادهای زیادی روبهرو شد و حتی مجمع تشخیص هم از آن ایراد گرفت. درنهایت این انتقادها موجب شد تا برداشت مستقیم از حساب بانکی افراد لغو شده و فرصت یکهفتهای برای پرداخت به آنها داده شود. علیرغم اینکه این لایحه بالاخره پس از رفع اشکالها و رفت و برگشتهای متعدد، توسط شورای نگهبان تایید شده اما این مساله وجود دارد که تعامل دولت و مجلس جدید با آن چگونه خواهد بود؟ باید دید پس از کش و قوسها، این دو قوه با همکاری دستگاه قضا چقدر در ابلاغ، اجرا و نظارت بر لایحه مصوب موفق خواهند بود.
این فاضلاب با چند تا رای چنین ...میخورد ؟
همه مشكلات مردم حل شده مانده فقط قانون حجاب ،،،قانون حجاب فقط بايد براي مسئولين باشد نه مردم
اگر قا نون وشرع است پس باید مردها طبق شرع واسلام دستور وقانو نی کنید که مردها به علت زنهای مطعلقه وطلاق داد بیش از مردها است وبرای جلو گیری از فساد وتن فروشی باید چهار زن رسمی وتهدادی صیغه داشت باشند اگر عرف جامعه جلو نمی گیرد پس چرا به قاضی به تنها میروید وکلاه خودتان را قاضی میکنید این کارها فاید های ندارد جز تنفر و خشم چیزی دست گیرتان نمی شود
دست از سر بانوان بردارید بفکرر وضعیت معیشتی مردم باشید
قانون کارما قدرتش از تمامی قانون های من در آوردی بالاتر است شما اگر میتوانید قانون از کجا آورده ای را ب اجرا بگذارد و قانون اختلاسگران چای دبش و باغ ازگل!!!
دست از وحشی بازی طالبانی و داعشی بردارید...دنیا عوض شده و مردم ایران هم تغییر کرده اند
همه مشکلات جامعه باید حل شود ولی این موضوع نباید مانع جلوگیری از اجرای قانون شود،همه قوانین مانند قوانین راهنمایی ورانندگی که به نفع مردم است باید عملیاتی شود وبخاطر تعدادی بیحیا وبی غیرت نباید جامعه متحمل ضرر های روانی وبداخلاقی شود
۵۰ درصد مردم اصلا در انتخابات شرکت نکردند و از ۵۰ درصد شرکت کننده حدود نیمی به آقای پزشکیان رای دادند!مردم دیگر با چه زبانی به این به اصطلاح نمایندگان ملت بگویند که این طرز فکر و روشهای آنها را قبول ندارند؟!
شما با خریت خودتون هر لحظه به پایان نزدیکتر میشید
خوبه که فقط چند روز قبل پزشکیان درباره حجاب صحبت کرد و گفت که پیگیری میکنم. بالاخره مردم باید به حرف چه کسی اعتنا کنند: رئیس جمهور ، دادستان کل، مجلس، فرمانده نیروی انتظامی ؟
به جای اینهمه لایحه که فایده نداره بفکر معیشت باشید/شما از مهد اسلام هم داغترید
فقط مردم را بی ورطه نابودی وبی دینی میکشانید
برای خودتان وفرزندانتان حلال وبرای قشر عادی حرام شده
مجلس و دولت و شورای نگهبان و دیگر نهادهای ذی ربط کلی هزینه و زمان خود را صرف مسئله ای کردند که گویا جامعه عاری از از مشکلات اقتصادی و تحریمها و تورم و رفاه اجتماعی و دهها مشکل دیگر است
با عرض پوزش در یک جمله کوتاه: بازی با آتش!!!
مشکل معیشت حل بشه چشم ما مردها هم چادر سر میکنم زنها که جای خود داره
پول بدین به جای این چرندیات