کارگر‌های آمریکایی با چوب بیسبال آمده بودند ما را بزنند!

ماجرای عکس معروف ظریف در آمریکا/ انقلاب که شد ظریف کجا بود؟/ ویدئو

ظریف در برنامه حضور با اشاره به عکسی که در آن روی ماشین ایستاده و مشغول سخنرانی است، گفت: آن {عکس مربوط به} روز قدس در ساکرامنتو بود. شاید دومین روز قدس بود. ما از سانفرانسیسکو به ساکرامنتو که مرکز ایالت کالیفرنیاست، برای تظاهرات روز قدس رفتیم و فکر می‌کنم بعد از جریان لانه جاسوسی و گروگانگیری بود که خیلی سخت‌گیری می‌کردند.

ماجرای عکس معروف ظریف در آمریکا/  انقلاب که شد ظریف کجا بود؟/ ویدئو

 انقلاب که شد ظریف کجا بود؟

معاون راهبردی رئیس جمهور در برنامه حضور گفت: مسئول برگزاری همه‌پرسی جمهوری اسلامی در کنسولگری ایران در سانفرانسیسکو بودم! من آن موقع ۱۹ سالم بود و با دوستان دیگری در کنسولگری مستقر شدیم. بنده هم از آنها بودم که از حوزه برکلی در کالیفرنیا در کنسولگری مستقر شدیم و همه‌پرسی جمهوری اسلامی را برگزار کردیم. من عکسی دارم با کت چرمی که روی دستم زده سکیوریتی انتظامات و مسئول این کار بودیم.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    1

    زنده و پایدار باشید دیپلمات ورزیده و محبوب ملت .از عکس العمل عصبی دشمنان در تلاش برای حذفت از دولت ، می‌توان به موثر بودن فعالیت هایت پی برد

    نظرات شما -
    • بهلول
      0

      بهتره بپرسی کی فرستادش امریکا