سوال مهم زیدآبادی درباره تحریم های اقتصادی

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: در واقع الان پرسش اصلی این است که آیا جمهوری اسلامی قادر است از یک طیف کم‌شمار و متصلب به سمت طیفی وسیع از نیروهای میانهٔ جامعه تغییر پایگاه دهد؟

سوال مهم زیدآبادی درباره تحریم های اقتصادی

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: 

جمهوری اسلامی اگر بخواهد تحریم اقتصادی کشور را از طریق یک توافقنامه لغو کند، طیف متصلب هواداران خود را از دست می‌دهد، اما در عوض، حمایت طیف عظیمی از اقشار مختلف جامعه را به دست می‌آورد.

برای چنین تصمیمی فرصت بسیار کمی وجود دارد. سرعت واگرایی اقشار گوناگون از وضع موجود بی‌سابقه است.

در واقع الان پرسش اصلی این است که آیا جمهوری اسلامی قادر است از یک طیف کم‌شمار و متصلب به سمت طیفی وسیع از نیروهای میانهٔ جامعه تغییر پایگاه دهد؟ اگر بتواند، عملاً در راه اصلاح و تحول معنادار و پایدار گام گذاشته است و اگر نتواند، حسابش با کرام‌الکاتبین است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • محمدرضا شادی میاندواّب
    3

    سلام جناب زید آبادی عید شما مبارک بازهم شما به فکر مردم هستید مخصوص وقتی که حماس یا حزب الله با اسراییل مذاکره میکند قند تودل شما آب میشود.

  • از طرف مردم ایران
    0

    باید بتونه،در غیر اینصورت خودش میمونه وهمون چند نفر

  • ناشناس
    0

    متاسفانه نمی تواند.

  • ناشناس
    1

    جناب زید آبادی این اوضاع نتیجه ۴۶ سال سیاست شماها اصلاح طاب و اصولگرا و ان قلابی وپایداری ......هاست همه از یک قماشید

  • ناشناس
    0

    حکومت نادان اونقدر هر مسئله ای را برا خودش مقدس کرده که راه اصلاح خودشرا سد کرده !!

  • مهرداد سربندی
    0

    با کرام الکاتبینه

  • ناشناس
    0

    جاذبه ودافعه عده ایی جدب میشوند وعده ایی دفع میشوند این تز وآنتی تز ادامه خواهد داشت

  • ناشناس
    0

    مشکل اینجاست که مسئولین ارشد کشور خودشان جزو طیف متصلب هستند .
    به فتواها و دستورات توجه کنید . عدم برخوردشان با متحصنین حجاب و عفاف ،.سکوتشان در مقابل فیلترینگ و fatf , ازاد گذاشتن تجمعات علیه دولت همه نشان دهنده صحت این ادعاست .