رونمایی ترامپ از گفتگوی غیرمستقیم با ایران/ احتمال اخراج حامی سرسخت حمله نظامی به ایران
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده که مقامات ایرانی و آمریکایی در حال مذاکره هستند.

اگر چه مقامات ایران بر باز بودن مسیر مذاکره غیر مستقیم تاکید دارند ولی رسما تاکنون از در جریان بودن این مذاکرات سخن نگفتهاند.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در گفتوگو با شبکه «ان بی سی نیوز» آمریکا با لحنی تهدیدآمیز علیه ایران مدعی شد: «اگر با ایران به توافق نرسیم و ضمانتی برای عدم ساخت سلاح هستهای توسط ایران دریافت نکنیم، این کشور بمباران خواهد شد. این کشور به شیوهای بیسابقه بمباران خواهد شد.»
ترامپ در ادامه گفت: «مقامات ایرانی و آمریکایی در حال مذاکره هستند.».
اما تهدیدات ترامپ علیه ایران در حالی است که ساعاتی پیش، «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران با اشاره به اینکه پاسخ جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا، از طریق کشور عمان به دست آنها رسیده است، گفت: «در این پاسخ اگر چه موضوع مذاکره مستقیم میان دو طرف رد شده، اما عنوان شده مسیر مذاکره غیرمستقیم باز است و تاکید شده ایران هیچگاه از مذاکره پرهیز نداشته و این فقط بدعهدیها بوده که باعث بروز مشکل در این مسیر شده که باید جبران شده و اعتمادها بازسازی شوند؛ این، نوع رفتار آمریکاییهاست که ادامه مسیر مذاکره را مشخص میکند.»
اگر چه مقامات ایران بر باز بودن مسیر مذاکره غیر مستقیم تاکید دارند ولی رسما تاکنون از در جریان بودن این مذاکرات سخن نگفتهاند.
این در حالی است که پیش از ترامپ نیز، «استیو ویتکاف» نماینده ویژه ترامپ در خاورمیانه بر در جریان بودن مذاکره غیر مستقیم با ایران تاکید کرده بود.
سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران نیز بعد از ارسال پاسخ نامه ترامپ اعلام کرد: سیاست ما همچنان بر عدم مذاکره مستقیم در شرایط فشار حداکثری و تهدیدات نظامی قرار دارد، اما مذاکرات غیرمستقیم، همانطور که در گذشته نیز وجود داشته، میتواند ادامه یابد. مذاکرات غیرمستقیم هم توسط دولت جناب آقای روحانی و هم توسط دولت شهید رئیسی صورت گرفته بود.
همزمان با اعلام آمادگی ایران برای مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا که توسط عباس عراقچی مطرح شد، سید کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی نیز تاکید کرده است جمهوری اسلامی ایران همه راهها را نبسته است، بلکه آماده مذاکره غیرمستقیم جهت ارزیابی طرف مقابل، اعلام شرایط خود و اتخاذ تصمیم مقتضی است.
همین موضع توسط علی شمخانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی ایران نیز مورد تاکید قرار گرفت. وی درباره پاسخ ایران به نامه ترامپ که روز گذشته ارسال شده است هم گفت که این پاسخ توسط دستگاههای مختلف ذیربط کشور تهیه شد؛ پاسخی که ایران در این نامه داده «خویشتندارانه» است. این پاسخ از طریق کانال عمانی به آمریکاییها ارسال شد؛ در حالیکه آمریکا کانال دیگری مدنظر داشتند، اما ایران ترجیح داد که از طریق عمان پاسخ خود را ارسال کند.
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی درباره محتوای پاسخ هم گفت که ایران همواره گفتوگوهای غیرمستقیم با آمریکاییها داشته است، لذا در این نامه گفته شده است که ایران برای گفتوگوهای غیرمستقیم آمادگی دارد و در صورتی که گفتوگوها از موضع برابر باشد، آمادگی وجود دارد که گامهای بعدی برای گفتوگو نیز برداشته شود.
وبگاه العربی الجدید اعلام کرده ایران نیز در پاسخ خود به نامه رئیس جمهور آمریکا، به تمام بندها و پاراگرافهای نامه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پاسخ داده است
از طرف دیگر وبگاه العربی الجدید اعلام کرده ایران نیز در پاسخ خود به نامه رئیس جمهور آمریکا، به تمام بندها و پاراگرافهای نامه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پاسخ داده است.
بر اساس گزارش این وبگاه، منابع ایرانی اظهار داشتند که تهران به تمام بندها و پاراگرافهای نامه ترامپ به شکل جداگانه و مفصل و با زبانی متناسب با زبان مورد استفاده ترامپ پاسخ داده است.
جایگاه والتز به دلیل این موضعگیری متزلزل شده و حالا نیز با ماجرای جنجالی نشست اطلاعات نظامی در پیامرسان «سیگنال»، موقعیت وی آسیبپذیرتر شده است
العربی الجدید همچنین تاکید کرد که تهران در این نامه آمادگی خود را برای مذاکره تنها درباره برنامه هستهای خود بر اساس توافق سال ۲۰۱۵ و احترام متقابل اعلام و بر مخالفت با هرگونه مذاکره درباره توانمندیهای دفاعی و موشکی خود تاکید کرده است.
این رسانه عربی خاطرنشان کرد: تهران تاکید کرده است که از منافع و امنیت ملی خود به شکل قاطع دفاع خواهد کرد پاسخ آن به هرگونه حملهای، بدون مرز خواهد بود.
در تیم ترامپ شاهد دو دیدگاه متعارض در خصوص برنامه هستهای ایران هستیم. در یک طرف «استیو ویتکاف» نماینده ویژه ترامپ در خاورمیانه و و «ایلان ماسک» قرار دارند که با رویکردی متعادل تر، خواهان برچیده شدن برنامه هستهای ایران نیستند. شخص ترامپ نیز به این دیدگاه نزدیک است.
ترامپ پیشتر نیز گفته بود بازرسیها از برنامه هستهای ایران باید چند برابر میزان فعلی شود. وی گفته بود: «اگر توافقی کنیم راههایی هست که {از اجرای آن} مطمئن شویم، باید ۱۰ برابر بازرسی کنیم. اگر آنها به سلاح هستهای برسند بعد همه {سلاح هستهای} میخواهند لذا افتضاح بالا میآید.»
از طرف دیگر «مایک والتز» مشاور امنیت ملی و «مارکو روبیو» وزیر خارجه قرار دارند که خواهان برچیده شدن کامل برنامه هستهای ایران هستند.
پس از اینکه استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه اعلام کرده بود ترامپ در نامه خود بهدنبال آن است که برنامه هستهای ایران راستیآزمایی شود و بهسمت ساخت سلاح هستهای حرکت نکند، مایک والتز مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با شبکه «سی بی اس نیوز» مدعی شد: ترامپ خواهان برچیده شدن کامل برنامه هستهای ایران است. همۀ گزینهها روی میز است و وقت آن است که ایران کاملاً تمایل خود برای داشتن سلاح هستهای را کنار بگذارد.
وی همچنین در این زمینه گفته است: «همه گزینهها روی میز است تا اطمینان حاصل شود که ایران در هیچ زمینهای به سلاح هستهای دسترسی پیدا نکند. این شامل برنامه موشکی، تسلیحاتی و غنی سازی است. آنها میتوانند برنامههای خود را تحویل دهند و یا به طریقی که قابل راستیآزمایی باشد از آن صرف نظر کنند، در غیر اینصورت ممکن است با یک سری عواقب دیگری روبهرو شوند.»
به گزارش نیویورکتایمز، برخی از مشاوران «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا به دلیل تندرویهای «مایک والتز» مشاور امنیت ملی ترامپ و «تمایل بیش از حد» وی به اقدام نظامی علیه ایران، انتقاداتی را علیه او مطرح کردهاند. والتز در حالی این مواضع جنگطلبانه را اتخاذ کرده که شخص ترامپ بارها گفته است توافق با ایران را به ابزار نظامی ترجیح داده و خواستار درگیری با ایران نیست.
برخی از نزدیکترین متحدان ترامپ در محافل خصوصی این پرسش را مطرح کردهاند که آیا مایک والتز که سابقه فعالیت در دولت «جورج بوش» پسر را دارد، با رویکرد سیاست خارجی فعلی ترامپ همخوانی دارد یا خیر.
به گزارش نیویورکتایمز، والتز در مباحثات سیاستی، بهویژه درباره ایران، با «جیدی ونس» معاون ترامپ و «سوزی وایلز» رئیسدفتر کارکنان کاخ سفید دچار اختلاف شده است؛ چرا که آنها خواستار تبعیت کامل از اولویتهای اعلامشده رئیسجمهور بودهاند، اما والتز گزینه نظامی را ترجیح میدهد.
بر اساس این گزارش، جایگاه والتز به دلیل این موضعگیری متزلزل شده و حالا نیز با ماجرای جنجالی نشست اطلاعات نظامی در پیامرسان «سیگنال»، موقعیت وی آسیبپذیرتر شده است.
چندی پیش گزارش شد که شماری از مقامات ارشد دولت ترامپ از جمله مایک والتز، «پیت هگست» وزیر دفاع، جیدی ونس و دیگر چهرههای کلیدی در یک گروه پیامرسان رمزگذاریشده در اپلیکیشن «سیگنال» درباره جزئیات عملیات نظامی آمریکا به مواضع انصارالله یمن گفتوگو کردهاند.
این رسوایی زمانی اوج گرفت که مشخص شد «جفری گلدبرگ» سردبیر نشریه «آتلانتیک» نیز بهاشتباه به این گروه اضافه شده و به اطلاعات محرمانهای نظیر زمان دقیق حمله دست یافته است. این افشاگری موجب بروز نگرانیهای جدی امنیتی در داخل دولت، تقویت تردیدها درباره وفاداری والتز به رویکرد ترامپ در سیاست خارجی، و درخواستهایی برای کنارهگیری برخی چهرهها شد و بار دیگر بحثها درباره نحوه مدیریت اطلاعات حساس در دولت ترامپ را بهمیان کشید.
شاید مایک والتز جایگاه خود را از دست نداده و اخراج نشود، اما این جنجالها بار دیگر نشان میدهد که استراتژی دیرینه ترامپ، یعنی انکار انتقادات و پافشاری بر مواضعش، لزوماً برای اطرافیانش کارآمد نیست.
شما رسانه ها
مو به مو سیاست هویج و چماق نظام فرعونی و زورگو و زیاده خواه رو دارید ساپورت رسانه ای می کنید
اگه به سخنان هوشمندانه رهبری توجه نکنید با لگد همین قمارباز قاتل
در حالی بیدار میشویم که جولانی های حمام رفته در زیر سقف خونه هامون جولان خواهند داد
واضع ایران تغییری نکرده است / شرارت کنید، ضربه متقابل محکم خواهید خورد
همه بدانند مواضع ما همان مواضعی است که بود و دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی هم همانیست که بود.
آنها تهدید میکنند که شرارت خواهند کرد البته اگر شرارتی انجام بگیرد، ما خیلی احتمال نمیدهیم که از بیرون شرارتی انجام بگیرد اما اگر شرارتی انجام بگیرد قطعاً ضربه متقابل محکم خواهند خورد و اگر به فکر این باشند که در داخل کشور فتنه راه بیندازند مثل بعضی از سالهای قبل که راه انداختند جوابشان را خود ملت ایران خواهند داد. ۱۴۰۴/۱/۱۱
خوشبختانه بنده مست نمیشم از شنیدن کلمه مذاکره ! تا نفهمیم متن چیه تا زمانی که پنهان کاری باشه مفت نمیارزه ! شماها بدوید دنبال نامه نخونده ! منتشر کنین تا راجبش بحث بشه
ترامپ یک احمقتر و خرتر از او را وارد کابینهاش
میکند ، این خط و این نشان
شهید رئیسی.؟خخخ بابا جمع کنید
جمع کردند که الان پزشکیان پهن کرده ، حالا بشین دستمال هارو آب بده ! جوجه حزبی !
مذاکره غیر مستقیم با آمریکاییها یعنی باج دهی کلان ب دولت ترامپ برای آرام کردن اسراییل!! آیا ترامپ ب اسرائیل خیانت می کند؟ یا خیر؟
چرا ایران از مذاکره مستقیم واهمه دارد انشاا... خیر باشد
ترامپ مرد حمله به ایران نیست او واقعا جنین قصدی ندارد در تایید مطلب اگر قصد حمله به ایران را داشت هیچگاه به یمن حمله هوایی با این گستردگی را انجام نمی داد تا ایران را نگران مردم یمن کند که بخیال خود در دل ایرانیان رعب و وحشت ایجاد کند در صورتیکه موج مسافرت های نوروزی مردم خلافنظر او را ثابت کرد که برای ایرانی ها نظز ترامپ اهمیتی نخواهد داشت. او هم تا حدودی متوجه صحبت های خود شده است.
نزدیک پنج دهه حکومت جمهوری اسلامی عایدی جز جنگ و تحریم و فقر و فلاکت و بدبختی و مصیبت برای مردم ایران نداشته است.
عدم مذاکره با امریکا هدیه به نتانیاهو هست امریکایی ها به جای شما پاسخ میدهند ما هم میدانیم این هدیه باید به جای مذاکره به شکل دیگری به نتانیاهو داده شود حمله برق آسا به کودک کش است بعدا چون دادگاه لاهه جنایتکار را از پیش به جهان معرفی کرده کسی که در سازمان ملل تحدید اتمی میکنه
حمله ای در کار نیست و سلام