(تصاویر) ماجرای عجیب در آفریقا؛ شکار بیرحمانه زنان جادوگر!
زنان جادوگر برای زنده ماندن دو راه بیشتر ندارند: یا خود را در خانه زندانی کنند یا تلاش کنند به زندان بیفتند. آنان در زندان نیز در امان نیستند و قربانی خشونت جسمی و جنسی توسط زندانبانان و سایر بازداشت شدگان می شوند.
از بانگی به عنوان بدترین پایتخت جهان نام برده می شود. این شهر پایتخت کشور آفریقای مرکزی است که جنگ داخلی بی رحمانه منجر به تکه تکه شدن اقتصاد و آسیب دیدن زیاد زیرساخت ها و مردم این کشور شده است.
در شهر بانگی پدیده ای عجیب به نام شکار جادوگران به شدت روبه افزایش است و افراد سالخورده که اکثریت آنان را زنان تشکیل می دهند به طور فزاینده متهم به جادوگری هستند. این افراد سالمند به همین دلیل کشته می شوند.
نکته عجیب درباره این جادوگران این است که آنها عمدتا از سوی خانواده های خود متهم می شوند.
هلن اندنجیا نمی داند چند ساله است. اما می داند که توسط خواهرزاده خود به جادوگری متهم شده است. او متهم به بیماری خواهرش است. هلن هم اکنون برای در امان ماندن از کشته شدن در خانه پدری اش که به او به ارث رسیده خود را زندانی کرده است. او از ترس کشته شدن زندگی می کند.
جادوگران سالمند برای زنده ماندن دو راه بیشتر ندارند: یا خود را در خانه زندانی کنند یا تلاش کنند به زندان بیفتند.
در زندان زنان بانگی زندانیان زیادی وجود دارند که به صورت داوطلبانه در آنجا هستند. اما آنجا هم برای این جادوگران خطرناک است. افرادی که متهم به جادوگری هستند در زندان قربانی خشونت جسمی و جنسی توسط زندانبانان و سایر بازداشت شدگان می شوند.
شمار زیادی از جادوگران بر اثر درگیری دچار تروما می شوند.
کامر گابریل یکی از پیرمردهای جادوگر در بانگی است که از سوی یکی از فرزندانش متهم شده است. او می گوید ما تنها هستیم. من می ترسم. حتی نمی توانم از خانه بیرون بروم. اگر زنده ام به دلیل این است که خواهرزاده هایم من را پذیرفتند.
در مقابل آتاتورو یکی از قدرتمندترین جادوگران بانگی به حساب می آید. وی متخصص به ناپدید کردن دشمنان مردم است. هزینه خدمات آتاتورو بسیار زیاد است و رویه های او نیز پذیرفته شده است.
این جادوگر از خطراتی که سالمندان را تهدید می کند در امان است و برای کارهایی که می کند آزار و شکنجه نمی شود.
در نتیجه جنگ داخلی در آفریقای مرکزی قیمت مواد غذایی در این کشور بالا رفته است. کارشناسان معتقدند افزایش فقر و گرسنگی در تجزیه اجتماعی که به نوبه خود منجر به اتهامات جادوگری علیه سالمندان بوده دخیل بوده است.
منبع: فرارو
38