مسافران در راه مانده مشهد گرفتار بازار سیاه بلیت

مسافران در راه مانده مشهد گرفتار بازار سیاه بلیت

شب‌ گذشته، ساعات سردی بر مسافران مانده در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد گذشت و مسافران به هر طریق که بود شب را صبح کردند، بماند اینکه عده‌‌ای هم با پرداخت نرخ‌‌های گزاف، مجبور به گرفتن اتاقی در هتل برای گذراندن شب شدند.
مشکل دیگری که امروز برای مسافران در راه مانده فرودگاه مشهد رخ داده است، ابطال پرواز‌ها، عدم تمکین ایرلاین‌‌ها به آیین‌نامه حقوق مسافر، افزایش نجومی قیمت بلیت‌های پرواز و نبود مسئولان پاسخگو است.
در حالی که باید بهای بلیت برخی پروازهای ابطال‌ شده حداکثر تا 72 ساعت به حساب مردم برگردد، برخی ایرلاین‌‌ها به مردم اعلام کرده‌‌اند که فعلاً پولی برای پرداخت بهای بلیت‌ها ندارند و ممکن است این پروسه تا 2 هفته به طول بینجامد.
حال مسافرانی که قبلا بهای بلیت پرواز خود را پرداخت کرده‌‌اند و پولی برای اخذ بلیت جدید در دست ندارند، مانده‌‌اند که باید چکار کنند ضمن آنکه نرخ‌ بلیت پروازهای جدید هم از سوی ایرلاین‌ها به بهانه آزادسازی و البته در نبود نظارت سازمان هواپیمایی کشوری هر لحظه در حال افزایش است.
یکی از شاهدان عینی که خود مسافر پرواز باطل‌شده مشهد-تهران است به فارس می‌گوید: ‌پس از آنکه صبح امروز برای اخذ بلیت به دفتر یکی از شرکت‌های هواپیمایی مراجعه کردیم، ابتدا نرخ بلیت مشهد تهران حدود 170 هزار تومان بود، اما در مدت چند دقیقه، نرخ از 170 تومان به 270 هزار تومان افزایش یافت.
این مسافر مانده در فرودگاه مشهد افزود: وقتی علت را از متصدی فروش جویا شدم، گفت به هر حال تقاضا زیاد است و در این افزایش تقاضا نرخ‌‌ها هم افزایش می‌یابد و قطعاً کسی که توان مالی بیشتری دارد می‌تواند زودتر بلیت تهیه کند، پس زودتر دست در جیب خود کنید. (به خنده)‌
وی بیان کرد: از آن نظر که توانایی مالی زیادی نداشتیم، به سراغ دفاتر دیگر شرکت‌های هواپیمایی واقع در فرودگاه مشهد رفتیم اما در اغلب پروازهایی که جا وجود داشت، نرخ‌ها گران بود و توانایی پرداخت آن را نداشتیم؛ حال ‌در فرودگاه مشهد سرگردان مانده‌ایم که باید چکار کنیم و هیچ مسئولی هم‌ خود را متولی رسیدگی به این بازارسیاه بلیت نمی‌‌داند.
سوءاستفاده از قانون آزادسازی نرخ بلیت در شرایط افزایش تقاضا، در نبود نظارت سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان حاکمیت صنعت حمل و نقل هوایی، موضوعی است که در ایام پرتقاضا‌ بیشتر نمود می‌یابد، در این عرصه در نبود رقابت سالم، ایرلاین‌‌ها‌ نه تنها خدمات خود را افزایش نمی‌‌دهند بلکه فقط با افزایش نرخ‌ها به فکر خالی کردن جیب مسافران هستند در حالی که در آزادسازی، در شرایط وجود رقابت سالم و بازار رقابتی غیرمضره، باید‌ در شرایط افزایش تقاضا، با افزایش خدمات،‌ نرخ‌ها کاهش یابد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

16

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید