بهبود بیماری‌های مزمن کلیوی با محدود کردن مصرف نمک

بهبود بیماری‌های مزمن کلیوی با محدود کردن مصرف نمک

کاهش دریافت نمک می‌تواند به عنوان یک روش بسیار ارزان و کم خطر برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و نقص بیشتر عملکرد کلیه در بیماران کلیوی در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، مطالعات محققان نشان داده، محدود کردن نمک در بیمارانی که مبتلا به بیماری‌های کلیوی مزمن هستند موجب بهبود بیماری تا حد زیادی می‌شود.

تحقیقات و آزمایشات بر روی گروهی از افرادی که به بیماری‌های مزمن کلیوی دچار هستند و مصرف نمک به منظور جلوگیری از بالا رفتن فشار خون را محدود کرده‌اند نشان داد، این اقدام موجب بهبود بیماران کلیوی می‌شود.

کاهش دریافت نمک، فواید زیادی را در زمینه سلامت قلب و کلیه در افراد مبتلا به بیماری کلیوی مزمن دارد. به بیان دقیق‌تر، کاهش و محدودیت دریافت نمک موجب افزایش طول عمر بیماران کلیوی می‌شود. افزایش دریافت نمک می تواند موجب افزایش احتمال بروز بیماری قلبی و نقص عملکردی کلیوی شود. از آنجایی که کنترل تعادل نمک یکی از اعمال کلیه می باشد، معمولاً بیماران کلیوی در صورت عدم رعایت دریافت نمک و محدود نکردن مصرف آن بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی قرار می گیرند.

کاهش دریافت نمک می تواند به عنوان یک روش بسیار ارزان و کم خطر برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و نقص بیشتر عملکرد کلیه در بیماران کلیوی در نظر گرفته شود.

با محدود کردن مصرف سدیم به مدت 4 هفته بر روی 58 بزرگسالی که به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا بودند، مشخص شد علاوه بر کاهش قابل قبول فشار خون، بیماری‌های کلیوی آنها نیز بهبود چشمگیر یافته است.

بهبود بیماری‌های مزمن کلیوی با محدود کردن مصرف نمک

منبع: فارس

16

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید