کفگیری جادویی که دروغگو را رسوا می کند ! + عکس
قبیله ای بادیه نشین در شمال غربی کشور مصر برای تعیین گناهکار یا بیگناه بودن مجرم، از روش بسیار عجیب و باورنکردنی استفاده می کنند.
قدیمی ترین دروغ سنج جهان با روش عجیب به نام لیسیدن فلزی داغ بنام حقیقت
"آیایداه" یک قبیله بادیه نشین در شمال غربی مصر و دروغ سنج آنها ، روایت قدیمی است که برای تعیین اینکه آیا یک مظنون در یک جرم بیگناه یا گناهکار است ،مورد استفاده قرار می گیرد. آنها باید در حضور مقامات قبیله ای یک قاشق که در آن فلزات داغ ریخته اند را لیس بزند و اگر زبان آنها به صورت تلخ باشد، آنها گناهکار هستند، اگر اینگونه نباشد بی گناه خوانده می شوند. به نظر می رسد که این روش که تصویر آن را در این بخش از سرگرمی نمناک مشاهده می کنید باید گفت قدیمی ترین دروغ سنج تاریخ دنیا است به بین النهرین باستان برگردد و توسط قبیله بدوین در طول قرن ها مورد استفاده قرار گرفت، اما همه به جز قبیله "آیدایه" در نهایت آن را رها کردند.
قدیمی ترین دروغ سنج در جهان
این مراسم در کشورهایی مانند اردن و عربستان سعودی ممنوع است، اما در مصر همچنان اجرا می شود ، گرچه گروه های مذهبی در کشور آفریقایی آن را خلاف باورهایشان می دانند. با توجه به بسیاری از قدیمی ترین سیستم های کشف دروغ در جهان (اما قطعا دقیق ترین آنها نیست)، بیشتر در شرایطی که مطمئن بودند مجرم است، بیشتر مورد استفاده قرار می گرفت، اما شاهدی مبنی بر درست بودن آن وجود نداشت.
مظنونان مجبور بودند یک قاشق داغ را برای اثبات بیگناهی خود لیس بزنند تا حقیقت دروغ و راستگویی آنها روشن شود. پایه و اساس این حکم، این است که یک شخص دروغ گو عصبی است و دارای دهان خشک است، بنابراین زبان آنها توسط فلز گرم خواهد سوخت اما اگر آنها بی گناه باشند، چنین اتفاقی نخواهد افتاد به این دلیل که بزاق روی زبان آنها در برابر فلز قرمز داغ محافظت می کند.با این حال، مخالفان این مراسم ادعا می کنند که این طور نیست و این آیین نه تنها موجب آسیب فیزیکی به مظنونان است، بلکه اغلب منجر به محکومیت آنها می شود، حتی اگر آنها واقعا بی گناه باشند.
روش بسیار وحشتناک برای تعیین گناهکار یا بیگناه بودن
امروزه، در " بیشاه" منتشر شده است ؛ زمانی که احزاب نمی توانند به توافق برسند، یا زمانی که هیچ اثبات دیگری یا شاهدی وجود ندارد به عنوان آخرین راه حل مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین به عنوان راهی برای ترساندن مظنونان به اعتراف جنایات آنها و به دست آوردن اختلافات حل نشده ، مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال، اگر شاکی قبل از انجام حکم ،فرد را عفو کند، نیازی به استفاده از این دروغ سنج نیست.
این یکی دیگر از ضعف های این سیستم تشخیص دروغ است، چرا که برخی افراد گناهشان را قبول می کنند، در صورتی که همچنان باید لیسیدن فلز داغ برای اثبات بی گناهی را انجام دهند. این مراسم توسط یک مقام قبیله ای به نام موبشا انجام می شود. اگر یک مظنون این کار لیسیدن را انجام ندهد و از انجام آن طفره برود، خود به خود مجرم شناخته می شود. همانطور که می توانید تصور کنید، انجام این مراسم می تواند باعث سوختگی زبان ها شود، اما این قبیله همچنان بر انجام آن اصرار دارد و برای حل مسائل حقوقی در قبیله از ان استفاده می کنند.
1980