تاثیر سریال «پایتخت۷» در ایجاد یک قحطی

مدیر پروژه «پایتخت ۷» گفت: برای خرید آنتن به مغازه رفتم، چیزی که به چشمم خورد قحطی آنتن تلویزیون در آنجا بود. وقتی جویا شدم که چرا آنتن پیدا نمی‌شود چنین عنوان کردند که مردم برای دیدن «پایتخت» آنتن خریدند و همه فروخته شده است.

تاثیر سریال «پایتخت۷» در ایجاد یک قحطی

علیرضا نجف‌زاده ، کارگردان سریال‌های «بوتیمار»، «خوشنام» و «زوج یا فرد» و مدیر پروژه «پایتخت ۷» درباره‌ی تعداد قسمت‌های باقی‌مانده از سریال «پایتخت» توضیح داد: کار در ۲۲ قسمت‌ به علاوه دو قسمت پشت صحنه روی آنتن می‌رود. در حال حاضر نیز مشغول آماده‌سازی قسمت‌های باقیمانده هستیم.

او با اشاره به وجود بخش‌های ویژوال در «پایتخت ۷» گفت: در فصل هفتم بخش زیادی مربوط به ویژوال داریم که برای اولین بار در سینما و تلویزیون ایران انجام می‌شود. یک بخش از ویژوآل اتفاق افتاده و بخش دیگر نیز در قسمت‌ پایانی اتفاق خواهد افتاد.

مدیر پروژه «پایتخت ۷» در پاسخ به اینکه آیا فصل هفتم، پایان این مجموعه خواهد بود؟ توضیح داد: این تصمیمی است که باید تلویزیون با تیم سازنده بگیرد و هنوز در این‌ زمینه تصمیمی گرفته نشده است.

نجف‌زاده درباره بازخورد «پایتخت ۷» در بین بینندگان نیز اظهار کرد: بازخوردها در اقصی نقاط ایران و همچنین در میان ایرانی‌های مقیم خارج از کشور خیلی خوب بوده است. انرژی‌هایی که دریافت کردیم به شدت مثبت است؛ همه پای تلویزیون کار را دنبال می‌کنند.

او در همین زمینه یادآور شد: چند روزی از تهران به یکی از شهرهای شمالی سفر کردم و برای خرید آنتن به مغازه رفتم، چیزی که به چشمم خورد قحطی آنتن تلویزیون در آنجا بود.

وقتی جویا شدم که چرا آنتن پیدا نمی‌شود چنین عنوان کردند که مردم برای دیدن «پایتخت» آنتن خریدند و همه فروخته شده! این حجم از استقبال مردم از تلویزیون با یک اثر نمایشی در نوع خود بی‌نظیر می‌تواند باشد و انرژی‌های مثبت به تیم سازنده رسیده و می‌رسد.

همچنین آن‌طور که هنرمندان تاجیکی ما عنوان کردند، کار در این کشور هم با استقبال خوبی روبه‌رو بوده است. در واقع کار میان فارسی‌زبانان با بازخوردهای خوبی مواجه شده و با انرژی‌های مثبت که وارد شده و به ویژه در فضای مجازی، مردم خواهان این هستند که «پایتخت» ادامه پیدا کند.

منبع: همشهری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید