بیوگرافی تهمینه رجبوا بازیگر تاجیک نقش «چمن» در سریال «پایتخت»/ ویدئو

ویدیویی از صحبت‌های تهمینه رجبوا بازیگر تاجیکستانی سریال پایتخت ۷ در شبکه‌های اجتماعی پربازدیدشده است.

بیوگرافی تهمینه رجبوا بازیگر تاجیک نقش «چمن» در سریال «پایتخت»/ ویدئو

بازیگر نقش «چمن» پایتخت در این ویدئو که او را در حال مصاحبه نشان می‌دهد درباره تنگنایی که برای ادامه مسیر بازیگری از سمت همسرش با آن مواجه بود صحبت می‌کند.

بیوگرافی تهمینه رجبوا

تولد و تحصیلات

تهمینه رجبوا

تهمینه رجبُوا (Thamina Rajabova) متولد ۲۹ ژوئن ۱۹۸۲ در دوشنبه پایتخت تاجیکستان، بازیگر سینما، روزنامه‌نگار و مجری تلویزیون است. پدرش اقتصاددان و مادرش پزشک است.

او از سال ۱۹۸۹ تا کلاس سوم ابتدایی در یک مدرسه موسیقی تحصیل کرد. اما با انتقال شغلی پدر به مسکو، خانواده‌اش کشور را ترک کردند. تهمینه به مدرسه‌ای روسی رفت و به مدت دو سال در آنجا درس خواند.

پس از بازگشت به تاجیکستان، دوره دبیرستان را در دوشنبه به پایان رساند و وارد رشته حقوق در مؤسسه روابط بین‌الملل و منطقه‌ای مسکو در دوشنبه شد. اما پس از پایان سال اول، به دلیل ازدواج، تحصیل را رها کرد. مدتی بعد، در مؤسسه مالیات و حقوق تاجیکستان ادامه تحصیل داد و در سال ۲۰۰۶ با موفقیت فارغ‌التحصیل شد.

زندگی و تحصیل در کشور روسیه سبب شده تا او به زبان روسی نیز تسلط کامل داشته باشد.

آغاز فعالیت حرفه‌ای در رسانه

تهمینه رجبوا

تهمینه فعالیت حرفه‌ای‌اش را در سال ۲۰۰۶ به‌عنوان دستیار حقوقی در شبکه ملی تلویزیون «صفینه» آغاز کرد. تنها یک ماه بعد، نسیمه غلاموا (گوینده باسابقه و بعدها استاد تهمینه)، استعداد و چهره تلویزیونی او را شناسایی کرد. به دلیل تسلط خوبش به زبان روسی و چهره‌اش، به عنوان گوینده خبر انتخاب شد. حضور در تلویزیون باعث شد کارگردانان سینما نیز به سراغ او بیایند و درهای بازیگری برایش گشوده شود.

ورود به سینما

تهمینه رجبوا

تهمینه نخستین بار در فیلم می‌خواهم زندگی کنم به کارگردانی یونوس یوسپُف به‌عنوان دستیار بازپرس ایفای نقش کرد. سپس در فیلم آخرین امید ساخته سعید قادری بازی کرد که نقشی مکمل اما جدی برای او بود و او را در فضای سینما به چالشی جدید کشاند. همین درخشش باعث شد برای بازی در نقش اصلی فیلم عبور سنگین دعوت شود.

تهمینه رجبوا

در سال ۲۰۰۸ با فیلم «آخرین امید» در جشنواره بین‌المللی فیلم «دیدار» برنده جایزه شد. این موفقیت توجه کارگردانان خارجی را نیز جلب کرد. یکی از آن‌ها اسد سکندر، کارگردان افغان‌تبار بلغارستانی بود. او از تهمینه برای بازی در نقش مادر خانواده در فیلم مدرسه (که بعدها به مهاجر تغییر نام داد) دعوت کرد؛ فیلمی که در افغانستان و با همکاری بازیگران بالیوود ساخته شد.

در سال ۲۰۱۱، تهمینه در فیلم مردی در آرزوی زن پنجم به کارگردانی صدیق عابدی، کارگردان افغان-کانادایی بازی کرد. فیلم در ولایت‌های فاریاب و بلخ افغانستان تصویربرداری شد و تهمینه در نقش همسر سوم ظاهر شد. بازی درخشانش در این فیلم باعث شد در جشنواره بین‌المللی فیلم هند، عنوان بهترین بازیگر زن را از آن خود کند.

همسر تهمینه رجبوا

تهمینه رجبوا

محمدجاوید پسر بزرگ تهمینه رجبوا

تهمینه در ۱۸ سالگی و به خواست خانواده‌اش با پسرعمویش ازدواج کرد، اما این ازدواج تنها سه سال دوام داشت و آن‌ها از هم جدا شدند. حاصل این ازدواج پسری به نام محمدجاوید است.

تهمینه رجبوا و پسر دومش

تهمینه رجبوا و پسر دومش

او بعدها برای بار دوم ازدواج کرد و بار دیگر صاحب یک فرزند پسر شد.

شبکه‌های اجتماعی

تهمینه رجبوا

حساب اینستاگرام تهمینه رجبوا ۳۱۳ هزار دنبال‌کننده دارد.

افتخارات

تهمینه رجبوا

تهمینه رجبوا در طول فعالیت حرفه‌ای خود جوایز متعددی دریافت کرده است، از جمله:

  • «خبرنگار سال» در سال ۲۰۱۳
  • «جایزه ویژه برای مشارکت برجسته در فرهنگ و هنر تاجیکستان» در همان سال
  • «جایزه کمیته رادیو و تلویزیون تاجیکستان» در سال ۲۰۱۷
منبع: روزیاتو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • بهنام
    2

    تهمینه دیگر چکار وکنی ؟؟