گروگانگیری سکانس، توهین به مخاطب است!
«گروگان گرفتن سکانس هایی از یک سریال توهین به مخاطب و جامعه هنری است و حتی در صورت موفقیت بیشترین ضرر متوجه افراد کم بضاعت پشت دوربین است.»
تعدادی از بازیگران سینما، چند روز پس از آشکار شدن اختلافی که میان پانتهآ بهرام و عوامل سریال «دلدادگان» ایجاد شده است، از این بازیگر حمایت کردند. ولی سیدمحمود رضوی و محمدرضا شفیعی از تهیه کنندگان سینما و تلویزیون این حمایت را نادرست خواندند.
بهروز مفید تهیه کننده سینما و تلویزیون گفت: امتناع حضور پانته آ بهرام در قسمت آخر سریال «دلدادگان» چند روزی است که نقل محافل هنری شده است و من به عنوان یک تهیه کننده نمیخواهم به صورت صنفی از ایرج محمدی که از تهیه کننده خوب سینما و تلویزیون است دفاع کنم و در مقابل از بازیگر خوب سینما و تلویزیون زبان گلایه باز کنم، سخن من آن است که آیا میتوان مستقل از شرایطی که منجر به ساخت سریال و برنامه میشود در مورد آن قضاوت کرد یا نه؟
وی ادامه داد: قطعا هر مخاطب منصفی پاسخ منفی به این پرسش میدهد. در شرایط فعلی اگر همکاری تمام همکاران یک پروژه وجود نداشته باشد امکان ساخت یک برنامه تلویزیونی و سریال وجود نخواهد داشت و میدانیم که پرداخت های مالی سازمان با تاخیر حداقل ۶ ماه رو به روست، لذا پافشاری یک بازیگر برای تسویه مالی خود به خاطر در دست داشتن اهرم فشار به تهیه کننده در بسیاری مواقع منجر به تاخیر بیشتر پرداخت ها به سایر عوامل، خصوصا عوامل پشت صحنه با دستمزدهای حداقلی خواهد شد. نیروهایی که نه تنها برای آنها کمپین تشکیل نمیشود حتی کسی صدای آنها را نمیشنود.
تهیه کننده «محکومین» ادامه داد: هرکس حق دارد با شناختی که از سازمان و پرداخت های آن دارد حضور در یک پروژه را انتخاب کند، اما به گروگان گرفتن سکانس هایی از یک سریال توهین به مخاطب و جامعه هنری است و حتی در صورت موفقیت بیشترین ضرر متوجه افراد کم بضاعت پشت دوربین است.
مفید در پایان افزود: امیدوارم این اتفاق هم مسولان سیما را متوجه ضرورت توجه به مدیریت هزینه ها کند، هم تجربه ای باشد برای همه عوامل درگیر ساخت برنامه ها، تا بدانیم همه ما در درون یک قایق سوار هستیم، باید صبور باشیم و برای مخاطب خود احترام بیشتری قائل شویم.
منبع: خبرگزاری صبا
1920