گله‌ کارگردان «شرایط خاص» از نحوه پخش سریالش در شبکه سه

کارگردان سریال «شرایط خاص» ضمن انتقاد از عملکرد شبکه سه در پخش سریال‌هایش که در بیشتر مواقع با پخش فوتبال‌ها همزمان می‌شود، چینن تصریح کرد: متاسفانه این آسیب‌ها هیچ اهمیتی برای مدیران تلویزیون ندارد و محلی از اعراب نیست.

گله‌ کارگردان «شرایط خاص» از نحوه پخش سریالش در شبکه سه

وحید امیرخانی درباره نحوه پخش سریال شرایط خاص که با مشکلاتی مواجه بود، اظهار کرد: سازمان صداو سیما هزینه قابل توجهی برای تولید آثار نمایشی پرداخت می‌کند؛ پولی که مستقیم یا غیرمستقیم از مالیات، قبض آب و برق و بودجه دولت و خلاصه بیت‌المال و از جیب ملت پرداخت می‌شود. که ماحصل آن سرگرم شدن و رهایی مردم از غم و غصه‌های معیشتی و اوضاع نابسامان اقتصادی باشد حتی برای لحظاتی! این هزینه و بودجه را صدا و سیما و شبکه‌های مختلف بین سریال‌هایی که قرار است تولید شوند، تقسیم می‌کند. نگارش فیلمنامه‌ای که ماه‌ها زمان و هزینه برده در کنار عوامل اجرایی کار از بازیگران گرفته تا کارگردان و عوامل پشت دوربین ظرفیت هنری است که با اختلال در پخش به موقع تباه می‌شود. این هزینه (بودجه سریال) قابل توجه است و اگر مردم بدانند که چه پولی برای سرگرمی‌شان با واسطه از جیب خودشان هزینه می‌شود قطعاً حساسیت‌هایشان چند صد برابر و طبیعتاً کیفیت آثار تولیدی خیلی بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: از ابتدا به ما اعلام کردند که زمان پخش سریال شرایط خاص قبل از سریال «بانوی عمارت» است و باید مراحل فنی را به سرعت تمام کرده و کار را آماده پخش کنیم! ولی بنا به دلایلی شبکه تصمیم می‌گیرد این کار را چهار ماه بعد روی آنتن ببرد. پخش سریالی که کاملاً آماده است‌، چهار ماه عقب می‌افتد. همه چیز آماده می‌شود که یکدفعه به ما اعلام می‌کنند پخش دو مسابقه فوتبال هم به پخش شما خورده و دو شب پخش نمی‌شوید. شش قسمت از سریال روی آنتن رفته که تازه متوجه می‌شویم علاوه بر دو مسابقه قبلی چهار مسابقه دیگر هم به زمان پخش سریال خورده است. هنوز نفهمیده‌ام که در ساز و کار صدا و سیما با ۵۰ سال سابقه چطور شش یا هفت مسابقه می‌تواند در زمان پخش سریالی قرار داشته باشد.

وی افزود: چند قسمت از کار ۱۸ قسمتی پخش نمی‌شود و به قول مدیران تلویزیون کارهای سریال‌های تلویزیون معمولاً از ۷ قسمت به بعد تازه شروع به دیدن می‌شود مگر سریال‌های مناسبتی مثل عید و رمضان که مخاطبان خود را دارد. همیشه یک ورزش مثل فوتبال در شبکه سه سیما وجود دارد. اگر شبکه سه سیما قرار است ورزش پخش کند و شبکه ورزشی است چرا این هزینه باید از جیب مردم برای سریال صرف شود که بعد با این اتفاق مواجه شود. این سریال یا کلاً ساخته نشود و یا بهتر است در شبکه‌ی دیگری یا ساعات منظم دیگری پخش شود. من متوجه این کار تلویزیون نمی‌شوم و هر چه مدیران تحلیل می‌کنند باز هم متوجه نمی‌شوم.

امیرخانی ادامه داد: من ِکارگردان و بقیه عوامل دستمزدهای خودمان را گرفته‌ایم و این هزینه از جیب مردم رفته است، از جیب بیت‌المال. متأسفانه با سریال‌های دیگر هم این رفتار می‌شود و من فقط نسبت به پخش سریال خودمان گله ندارم. اما می‌خواهم به مدیریت کلان این خرده را بگیرم که اگر مردم همه دوست دارند فوتبال را از شبکه سه دنبال کنند عیبی ندارد. پس سریال‌هایی که این میزان هزینه شده را از شبکه‌های دیگری پخش کنند.

کارگردان سریال «شرایط خاص» در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود ادامه داد: مردم اندازه پولی که دادند نتواستند سریال «شرایط خاص» را ببینند و بدتر اینکه این قصه کمترین اهمیتی را برای تلویزیون ندارد.

امیرخانی در پاسخ به اینکه چقدر دست شما برای مطرح کردن رگه‌های کمدی در مجموعه «شرایط خاص» باز بوده است، گفت: مساله باز بودن دست به خطوط قرمز و شوخی‌ها برمی‌گردد و باید اذعان کنم که مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه بیشترین انعطاف و همراهی را بین ما و پخش داشته است.

امیرخانی در پاسخ به این پرسش که چقدر تلاش کرده‌اید در این شرایط سخت جامعه به مباحثی بپردازید که کمی به مخاطب آرامش دهد و از طرفی هشدارهایی که باید را بدهید؟ اظهار کرد: ما طعنه‌ها و مواردی را در سریال کار کرده بودیم که این طعنه‌ها در حال یک تلنگر بود نه اینکه درباره مباحث فساد و … صحبت کنیم. هر چند که یکی از قصه‌های اصلی سریال مادر شهیدی است که آلزایمر گرفته و کارخانه‌ای دارد که همه پرسنل آن از افراد معلول تشکیل شده است و در مقابل یک آقازده‌ای که از قضا شریک اوست، با زد و بند می‌خواهد آن ملک را از چنگ مادر شهید درآورد؛ بنابراین گره اصلی قصه مربوط به یکی از این مفاسد اقتصادی است. در بخش تورم، مشکلات معیشتی مطرح شده است و بعضاً مواردی مثل ماجرای خرید و فروش و احتکار دلار که روی آنتن رفت.

کارگران سریال «شرایط خاص» در پاسخ به این پرسش که آیا اصلاحیه‌های پخش به کار آسیب زده است گفت: این اصلاحیه‌ها به کار آسیب نزده است. اما کنایه‌ها و شوخی‌ها تا حدودی کم شده است.

این کارگردان در پایان درباره‌ی کاراکتر اصلی این سریال با بازی کامبیر دیرباز که تداعی کننده مجید سلوکی در اخراجی‌ها است یادآور شد: نکته‌ای وجود دارد و آن اینکه وقتی بازیگری در یک فیلم خیلی خوب و درخشنده ظاهر می‌شود و آن فیلم هم جدای بازی‌ها خیلی دیده می‌شود کارهای بعدی هنرپیشه سخت‌تر می‌شود، چراکه بعد از آن مخاطب ناخودآگاه او را با آن شخصیت قبلی تداعی می‌کند. اما اولین گزینه‌ی من برای نقش آصف، کامبیز دیرباز و برای نقش منوچهر، بهرام افشاری و نقش مادر پروانه معصومی بوده است.

منبع: ایسنا

1981

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید