منویات رهبری در حوزه سواد رسانه‌ای مغفول مانده‌است!

معاون قضائی دادگستری استان تهران گفت: متاسفانه منویات مقام معظم رهبری در این موضوع که چه استراتژی در حوزه سواد رسانه باید وجود داشته باشد مغفول مانده است.

منویات رهبری در حوزه سواد رسانه‌ای مغفول مانده‌است!

جواد جاویدنیا معاون قضائی دادگستری استان تهران گفت: متاسفانه منویات مقام معظم رهبری در این موضوع که چه استراتژی در حوزه سواد رسانه باید وجود داشته باشد مغفول مانده است.
جاویدنیا در نشست "پاتوق مجازی" بنیاد راهبری فضای مجازی جبرئیل اظهار داشت: متاسفانه در شرایط حاضر جاهایی که حرف پایه‌ای و اساسی نسبت به فضای مجازی مطرح‌ می‌شود، فیلتر می‌گردد.

فیلترها در جای دیگری اعمال می‌شود
وی با بیان اینکه به عنوان دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، دکمه فیلترینگ دست ما بود اما عملا فیلترها در جای دیگری انجام می‌شد، تاکید کرد: فضای رسانه‌ای و انحصار رسانه‌ای که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بیان کردند، تعیین می‌کند که چه مطالبی باید به گوش ما برسد و چه مطالبی نرسد.
وی ضمن اشاره به مبحث آزادی بیان تصریح کرد: گفته‌های مسئولین باید بدون پرده منتشر شود؛ اگر اشتباه و نشر اکاذیب باشد باید برخورد متناسب صورت گیرد اما این که مسکوت گذاشته شود نشان می‌دهد مسائلی است که بنا نیست به آن پرداخته شود.
قاضی جاویدنیا افزود: در سال 97 مطلبی مبنی بر وجود دستور قضایی راجع به فیلتر اینستاگرام را در مصاحبه‌ای مطرح کردم، اما فقط احتمال فیلترینگ اینستاگرام رسانه‌ای شد و بقیه نکاتی که در جهت حمایت از کسب و کار بیان شد، نادیده و در هاله‌ای از سکوت قرار گرفت.
سرپرست سابق معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور با بیان‌اینکه فتنه بزرگی که هر روز ابعاد جدید‌تری از آن مشاهده می کنیم این است که دو دیدگاه در زمینه فیلترینگ و حضور در نرم افزارهای خارجی در کشور وجود دارد، اذعان کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌هایی در بدنه بسیج و رسانه بیشترین انطباق را با منویات رهبری در خصوص حضور در فضای مجازی داشته باشند اما متاسفانه عملکرد عده‌ای به گونه‌ای است که انتقادات شدیدی به آنها وارد می‌شود.

نبود استراتژی و همفکری در موضوعات مهم کشور
جاویدنیا تصریح کرد: ریاست سازمان تبلیغات مطالب دقیقی از فضای مجازی عنوان می کنند در حالی که در همین سازمان فرایندی شکل گرفته است که خود ادارات سازمان استان ها و مداحان به سمت استفاده از اینستاگرام سوق داده می‌شوند.
وی اظهار داشت: وقتی استراتژی ما مشخص نیست و همفکری جدی در مورد موضوعات مهم کشور نداریم و تکلیف را با جریان فیلترینگ مشخص نمی‌کنیم نمی‌توانیم انتظار بهبود شرایط را داشته باشیم.
وی با بیان این که متاسفانه هنوز سواد فضای مجازی و شناخت ما نسبت به این فضا به اندازه کافی نیست گفت: سواد رسانه‌ای دارای سطوح مختلفی از جمله اقدامات لازم برای انجام در این فضا می باشد.
معاون قضائی دادگستری استان تهران تهران با اشاره به اینکه در بحث سیاست گذاری‌ها و اقدام در حوزه شبکه ملی اطلاعات، نیاز به کار بیشتر داریم، تصریح کرد: متاسفانه منویات مقام معظم رهبری در این موضوع که چه استراتژی در حوزه سواد رسانه باید وجود داشته باشد مغفول مانده است و عمدتا حتی افرادی که سردمدار هستند از کنار آن به سادگی عبور می کنند.

لزوم رفع تناقض‌ها و شکستن حصار رسانه‌ای
جاویدنیا بیان کرد: بخشی از بدنه یکی از سازمان‌های فرهنگی را به چگونگی حضور مسئولین و چهره‌ها در اینستاگرام و توییتر اختصاص داده‌اند؛ اکنون سوال اینجاست که با این تضاد و تناقض‌ها تا کجا می توانیم پیش برویم.
وی با تاکید بر اینکه شکستن این حصار رسانه‌ای مقدمه اصلی ظهور است، اذعان کرد: تا زمانی که نتوانیم منویات مقام رهبری و گفتمان ناب انقلاب اسلامی را بین جمعیت کشور به نحو مطلوبی عرضه کنیم چگونه می‌توانیم دنیا را با امام زمان آشنا کنیم!

66

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • محمد
    0

    امان از تفکر عصر حجری یه عده...بعضیا حتی از سایه خودشون هم وحشت دارن. اگه فضای رسانه ای کشور تا این حد سانسور و بسته نبود و به اصطلاح آزادی بیان وجود داشت مخاطب ایرانی سراغ شبکه های معاند و برانداز مثل bbcوvoaکه اکثر اخبارشون جهت دار هستند نمیرفت التماس تفکر...

  • یگانه
    0

    سلام. چرا نظر من منتشر نشده بعد از چند روز؟!