واعظی در افشاگری علیه شمخانی: خطش این بود که برجام امضا نشود/ اگر شمخانی همسو بود، ممکن بود احیای برجام رخ میداد/ روحانی ۶ بار میخواست او را برکنار کند، اما توافق نشد
رئیس دفتر رئیس جمهوری در دولت دوازدهم گفت: روحانی شخصاً مسأله برجام را دنبال میکرد و خیلی مشخص بود، اما اگر دبیرخانه همسو بود، میتوانست به راحتی حل شود؛ چه بسا میتوانم بگویم اگر دبیرخانه همسو بود، در دولت دوازدهم امضا میشد. عوض کردن دبیر همیشه یک توافق بین رئیسجمهوری و مقام معظم رهبری است. این توافق حاصل نشد. آقای روحانی چند بار اقدام کردند.
محمود واعظی گفت: دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس شورای عالی امنیت ملی باید بتوانند با هم از نزدیک تبادل نظر داشته باشند و کار کنند؛ ولی اصلاً اتفاق عجیبی در همین فضایی که شما نسبت به دولت ترسیم کردید از طرف مخالفین، صداوسیما و برخی نهادها رخ داده بود. به تدریج برخی افراد و دبیر در دبیرخانه یک روشهای دیگری را پیش گرفتند. برخی سیاستهایی را دنبال میکردند که حتی در جلسه شورا مطرح هم نمیشد. یک رسانه درست کرده بودند و یکسری مطالب در آن میگذاشتند که وقتی حرفی میزدیم، میگفتند نه این رسانه دبیرخانه نیست و رسانه یکی از افرادی است که اینجا کار میکند.
بخش هایی از این گفت و گو را در ادامه میخوانید:
مشخص است؛ چه در داخل و چه در خارج وقتی میفهمند اطلاعاتی که خیلی از روزنامهها و رسانههای دیگر و حتی صداوسیما ندارد، اما این رسانه دارد و روی آن کار میکند، خب مشخص است که برد دارد. روی این حساب بالاخره یکسری کارها انجام میشد. در حقیقت در ارتباط با برجام اینها خطی داشتند که برجام اتفاق نیفتد. در عمل نمیگفتند ولی رفتار همین بود.
وقتی یک جا مقداری گروهی و جناحی بشود، همینطور خواهد شد.
من در جلسهای مفصل با ایشان صحبت کردم و گفتم منافع کشور در این است که بالاخره یک روابط شفاف و روشنی بین دبیر و رئیسجمهوری باشد، اما نشد و تا روز آخر هم نشد.
ایشان میگفت من قبول دارم. در صحبت قبول میکردند، ولی در عمل چیز دیگری بود.
البته آقای روحانی شخصاً مسأله برجام را دنبال میکرد و خیلی مشخص بود، اما اگر دبیرخانه همسو بود، میتوانست به راحتی حل شود؛ چه بسا میتوانم بگویم اگر دبیرخانه همسو بود، در دولت دوازدهم امضا میشد.
خب عوض کردن دبیر همیشه یک توافق بین رئیسجمهوری و مقام معظم رهبری است. این توافق حاصل نشد. آقای روحانی چند بار اقدام کردند.
حدود ۵-۶ بار در طول چهار سال آقای روحانی این کار را کردند.
اول که سال ۹۲ آقای روحانی، آقای شمخانی را معرفی کرد، مقام معظم رهبری گفتند شما اگر کسی دیگر را دارید بگذارید؛ یعنی یکی، دو بارایشان تأیید نکردند البته نه به عنوان اینکه اختلاف است؛ ایشان ملاحظاتی داشتند که نمیدانم ملاحظاتشان چه بود که تأیید نکردند، اما بعدش تأیید کردند.
اواخر دولت دوازدهم، خط دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در دوره شمخانی، عدم احیای برجام بود؛ اگر دبیرخانه همسو بودهمان زمان احیا میشد
دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس شورای عالی امنیت ملی باید بتوانند با هم از نزدیک تبادل نظر داشته باشند و کار کنند؛ ولی اصلاً اتفاق عجیبی در همین فضایی که شما نسبت به دولت ترسیم کردید از طرف مخالفین، صداوسیما و برخی نهادها رخ داده بود. به تدریج برخی افراد و دبیر در دبیرخانه یک روشهای دیگری را پیش گرفتند. مثلاً برخی سیاستهایی را دنبال میکردند که حتی در جلسه شورا مطرح هم نمیشد.
یک رسانه درست کرده بودند و یکسری مطالب در آن میگذاشتند که وقتی حرفی میزدیم، میگفتند این رسانه دبیرخانه نیست و رسانه یکی از افرادی است که اینجا کار میکند.
چه در داخل و چه در خارج وقتی میفهمند اطلاعاتی که خیلی از روزنامهها و رسانههای دیگر و حتی صداوسیما ندارد، اما این رسانه دارد و روی آن کار میکند، خب مشخص است که برد دارد. روی این حساب بالاخره یکسری کارها انجام میشد.
در حقیقت در ارتباط با برجام اینها خطی داشتند که برجام اتفاق نیفتد. در عمل نمیگفتند ولی رفتار همین بود.
خب وقتی یک جا مقداری گروهی و جناحی بشود، همینطور خواهد شد.
در جلسهای مفصل با ایشان(آقای شمخانی) صحبت کردم و گفتم منافع کشور در این است که بالاخره یک روابط شفاف و روشنی بین دبیر و رئیسجمهوری باشد، اما نشد و تا روز آخر هم نشد. ایشان میگفت من قبول دارم. در صحبت قبول میکردند، ولی در عمل چیز دیگری بود.
روحانی شخصاً مسأله برجام را دنبال میکرد و خیلی مشخص بود، اما اگر دبیرخانه همسو بود، میتوانست به راحتی حل شود؛ چه بسا میتوانم بگویم اگر دبیرخانه همسو بود، در دولت دوازدهم امضا میشد.
عوض کردن دبیر همیشه یک توافق بین رئیسجمهوری و مقام معظم رهبری است. این توافق حاصل نشد. آقای روحانی ۵-۶ بار اقدام کردند نشد.
وقتی رئیس شورای امنیت ملی نتواند دبیر شورای مذکور را از میان اعضای حقوقی مصرح در اصل ... قانون اساسی خودش تعیین و نصب کند یعنی در شورای امنیت ملی به عنوان رئیس شورا و رئیس جمهور عملاً هیچکاره است و فقط یک حق رأی دارد که آن رأی هم مانند رأی سایر اعضاء در نهایت قابل وتو شدن است!
"واعظی در افشاگری علیه شمخانی: خطش این بود که برجام امضا نشود"!!
خب مشخص است که مخالف امضای برجام بوده و هست!به هر حال نمی خواهد نان خود و پسرش آجر شود.
مملکت گرفتار کفتارهاست
شمخانی فقط به درد مال اندوزی به نفع خودشان می خورد
برجام اجرا بشه نون خیلیا اجر میشه به نفع ملت هست به نفع اونا نیست
حالا همان منافعی که قبل از پاره کردن برجام توسط ترامپ نصیب کشور شد را خرج کن تا ببینیم چی میشه!!!!
معلومه که کسانی که صادرات نفت ،مواد پتروشیمی انحصار واردات خودروی چینی و دههای انحصار دیگر را در اختیار دارند با عادی سازی روابط ایران با دنیا مخالفند و کارشکنی آشکار و پنهان میکنند
قرار بود این انقلاب برای مسثضعان باشد حالا مال کاخ نشینان شده هتل اسپیناس عروسی دخترت مبارک
خب معلومه وقتی ادم بتونه عروسی میلیاردی برا تولش بگیرد غم نان ندارد که درد مردما بفهمد .جفتک میزند .
همسو نبود
چون فروش نفت خانوادگی شان،به خطر می افتاد
شمخانی نه تنها ازدوستان شهیدش جاماندبلکه مسیرش نیز عوض شدزیرا درقابوس شهدا فقط پاکان هم مسیرند
قاموس
برو خودتو سیاه کن ...
قماش انحصارطلب نمیذارن چون کشوروبرای خودشو وبچه هاشون وکیوم کردند همین بزرگراه وصحن حرم کارپروژه خاتم الانبیا بود که نذاشتن مناقصه بشه وشرکتها نابود شدند وباسیل هم ازبین رفتند
مردم دارندزیربارگرانی وتورم له می شوندخوب یکی به این بگه مخالفت میکنی اخرش میدونی کجاست ملت ایران داردنابودمی شود
باز هم خدا را شکر که شمخانی بوده ومانع شده وگرنه همه کشور را به ثمن بخس میدادید میرفت تا لاشه متعفن برجام را به خیال خودتان زنده کنید.