پیام قدردانی عراقچی از مقام‌ معظم رهبری

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی از ابراز لطف مقام معظم رهبری نسبت به دستگاه دیپلماسی قدردانی کرد.

پیام قدردانی عراقچی از مقام‌ معظم رهبری

«سید عباس عراقچی» روز شنبه و با انتشار پیامی، ضمن قدردانی از ابراز لطف مقام معظم رهبری نسبت به دستگاه دیپلماسی، تاکید کرد: «وزارت امور خارجه در راستای ایفای وظائف ذاتی خود، و بر مبنای اصول سه‌گانه عزت، حکمت و مصلحت، از همه ظرفیت‌ها برای پیشبرد سیاست خارجی فراگیر، فعال و اثرگذار در جهت تامین منافع و امنیت ملی و افزایش اقتدار و منزلت کشور از طریق تعاملات سیاسی و دیپلماتیک استفاده خواهد کرد.»

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بیانات رهبر فرزانه انقلاب در نوزدهم بهمن‌ ۱۴۰۳ همچون همیشه راهنما و راهگشای همه مسئولان نظام به ویژه دستگاه دیپلماسی بود.

التفات معظم له نسبت به تلاش‌ها و زحمات فرزندان ملت در وزارت امور خارجه و بیان این امر که «امروز وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران یکی از پرکارترین وزارت خارجه‌ هاست»، ضمن اینکه مایه مباهات برای اینجانب و همکارانم در وزارت امور خارجه و شایسته قدردانی عمیق است، مسئولیت خطیر ما را برای پیشبرد اهداف عالیه نظام در عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی سنگین‌تر می‌کند.

وزارت امور خارجه در راستای ایفای وظائف ذاتی خود، و بر مبنای اصول سه‌گانه عزت، حکمت و مصلحت، از همه ظرفیت‌ها برای پیشبرد سیاست خارجی فراگیر، فعال و اثرگذار در جهت تامین منافع و امنیت ملی و افزایش اقتدار و منزلت کشور از طریق تعاملات سیاسی و دیپلماتیک استفاده خواهد کرد. 

رهبر معظم انقلاب در بیانات روز جمعه خود در دیدار فرماندهان نیروهای هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفته بودند: «امروز وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران یکی از پرکارترین وزارت خارجه هاست».

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • جمشید
    2

    مملکت نیست قشنگ دیوونه خونست

  • ناشناس
    0

    بدبخت

  • ناشناس
    1

    جناب عراقچی
    کنار پیام تشکر از رهبری
    فرازهای سخنان ایشون
    رو در نظر داشته باشید
    که به نفع کشور و مردم
    و عاقبت بخیری خودتون میشه

    دولت ما در دهه نود ، نشست مذاکره کرد، دولت آن روز، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند،
    این معاهده محصول مذاکره‌ی دو سال به نظرم یا بیشتر یا کمتر این مذاکره طول کشید. خب این تجربه است دیگر. از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم اما نتیجه‌ای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. این است. همان، همین معاهده را هم با همه‌ی این نقصهایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد. مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست خندیدند !، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهده‌ای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد. خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند.

  • ممد قلی
    0

    میگذاشتید یک سال از چهار سال میگذشت بعد رنگ عوض میکردید

  • ناشناس
    0

    خوب حالا چند وقتی بروید استراحت . مسیولیت مذاکرات با کیست؟!