در دیدار کارگزاران نظام با رهبری چه گذشت؟

ماجرای نقل‌قولی خلاف واقع از واکنش رهبر انقلاب به انتقاد یک نماینده از عدم ابلاغ قانون حجاب‌/ واکنش محافظان چه بود؟

یک نماینده مجلس به اظهارات و رفتار نامتعارف نماینده دیگری در حضور رهبر انقلاب، واکنش نشان داد.

 ماجرای نقل‌قولی خلاف واقع از واکنش رهبر انقلاب به انتقاد یک نماینده از عدم ابلاغ قانون حجاب‌/ واکنش محافظان چه بود؟

روز گذشته نقدعلی نماینده اصفهان با حضور در تجمعی غیرقانونی در‌ مقابل مجلس گفت: «در دیدار کارگزاران با رهبرانقلاب از ایشان سوال کردم که می‌گویند قانون حجاب خلاف امنیت است و ایشان سربسته جواب دادند خدا گوش‌شنوا بدهد». این اظهار نظر فورا با تکذیب حاضران در جلسه همراه شد.

حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه نماینده همدان گفت: روز دیدار کارگزاران نظام که خدمت رهبر انقلاب رسیدیم، احدی از همکاران هنگام دعا و پس از فرمایشات رهبرانقلاب بلند شد و به موضوع عدم ابلاغ قانون حجاب و عفاف اعتراض کرد. رهبری فرمودند:«خدا گوش شنوایی بدهد که من بتوانم صحبت‌های شما را بشنوم».

تصور این است که آنجا زمان این بحث نبود، و قطع کردن کلام رهبر انقلاب در چنین دیدار مهمی مرسوم نبود و زمانی که این فرد خواست نزدیک تر بیاید و مطالبش را تکرار کند، که مسئولین حفاظت به این موضوع واکنش نشان داده و این فرد را سرجای خودش نشاندند.

این نماینده ادامه داد: برخی از این افراد طوری رفتار‌ می‌کنند که گویا فقط خودشان پیگیر موضوع حجاب هستند. تمام نمایندگان دغدغه مندند همانطور که پیگیر سفره مردم و معیشب هم هستند. توقف اجرای قانون عفاف و حجاب هیچ ارتباطی به مجلس ندارد و تدابیر در جای دیگری اتخاذ شده است.

منبع: روزپلاس
شبکه‌های اجتماعی
نظرات شما - 1
  • ا
    1

    یا مشت نماینده دنبال تکرار سالهای قبل اند