تغییرات آب و هوایی تهدیدی برای افزایش جمعیت
جامعه علمی، تغییرات آب و هوایی را بهطور گسترده به عنوان «بزرگترین تهدید جهانی سلامت قرن بیست و یکم» شناخته است. با این حال، تغییرات آب و هوایی فقط مربوط به انتشار گازهای گلخانهای نیست میتواند در کاهش پیوند اجتماعی و انسجام جامعه نیز موثر باشد.
به نقل از ویفروم، انسانها در زندگی مدرن شروع به اهلی کردن حیوانات و گیاهان کردند، شهرها را ساختند، کارخانهها را راهاندازی و شروع به مهار نیروی الکتریکی کردند. این نوآوریها بهطور کامل نحوه ارتباط ما با یکدیگر و دنیای اطرافمان را متحول کرد.
بیشتر انسانها قبل از عصر مدرن، در گروههای کوچک جمعی زندگی میکردند که خانواده بزرگ بر آن احاطه داشت و به سختی از خانه دور میشدند.
امروزه مردم در سراسر جهان، بهطور فزایندهای در شهرها زندگی میکنند و مجبور به ترک سبک زندگی سنتی شدند. شبکههای اجتماعی کوچکتر و کوچکتر شدهاند و علیرغم تلاش برای مقاومت در برابر کاهش ارتباطات اجتماعی، بهطور فزایندهای خود را در واحدهای خانوادگی جدا شده سازماندهی میکنند، در نتیجه، تنهایی افزایش مییابد.
پیامدهای زندگی مدرن به نرخ فزاینده تنهایی و قطع ارتباط اجتماعی ختم نمیشود. در واقع، در همان کسری از زمانی که زندگی اجتماعی بشر را متحول کردیم، تقاضای خود را نیز بهطور چشمگیری افزایش دادهایم؛ پاکسازی میلیاردها هکتار جنگل، انتشار میلیاردها تن گازهای گلخانهای در جو و تحمیل زیرساختهای گسترده بر روی زمین مواردی از این مثالهاست.
نتایج بررسی نشان داده است، زوجهایی که نگران آینده هستند ممکن است در مورد بچهدار شدن با هم اختلاف داشته باشند. برای زوجهای دیگر، تغییرات آب و هوایی ممکن است صمیمیت را کاهش، خشونت را افزایش دهد و سلامت باروری را تهدید کند. در واقع، شواهد قانعکنندهای وجود دارد که نشان میدهد هوای گرم غیرفصلی با کاهش تولد ۹ ماه بعد مرتبط است و بیان میکند که تغییرات آب و هوا میتواند بر صمیمیت بین همسران تأثیر بگذارد. تغییرات اقلیمی مشکلی است که این پتانسیل را دارد که ما را بیشتر و بیشتر از هم دور کند.